0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün başladık iyi gidioz şükür öğle uykusnda bezlicekmym 

3 Cevaplar

0 oy
(654 puan) tarafından
Hayır eğer bezlersen alışması zaman alır onun yerine yatacak olduğu yataga alez sermen en mantıklısı ayrıca alez yoksa bile yuşamba serebilirsin 
tarafından
Hazırladım canım yatagni  poşeti serdim üzerine Alezi iki kat yaptım çarşaf serdim üşümez deglmi havalar iyi ama
(654 puan) tarafından
Hayır üşümez kuzum hatta üzerini pike gibi ince birşeyler ört tam örtme benim oğlan aşırı terliyor oturduğu yerde bile terlediği için bazen örtmüyorum bilerek genelde pike kullanırım
tarafından
Bizim bura Yozgat canım aşırı sıcaklari olmuo yazı geç gelio malesf yorgan var küçük onu ortyorum yine aman ogrensinde
(654 puan) tarafından
Sıkıntı etme öğrenir yeter ki sabırlı istikrarlı ol Allahın izniyle bugünlerde geçer inşallah geriye dönüp baktığın zaman gülerek konu olur
-Reklam-
0 oy
(4,007 puan) tarafından
Şöyle yaptım ilk bikac gün o uykuya daldıktan sonra bezi koydum altına ama hep kuru kalmisti
tarafından
Kaç aylikti canım
(4,007 puan) tarafından
25 aylık kızım . Hala egitimdeyiz bu arada :) 10 yaş yaşlandım resmen
tarafından
Ne kadar süredir ne gibi zorluk çekiyorsunuz sizi yoruyorm ama merak ediyorum:)
(4,007 puan) tarafından
1 hafta oldu sanırım . Halıları yıkamaya vermiştim . Dedim bu vesileyle başlayayım . 5 gün evin her yerine tuvaletini yaptı . Klozet yapmadı .lazimlik alacaktım .6. gün bikac defa küçük tuvaletini yaptı klozete . Dün de hep klozete yaptı . Ama büyük tuvaletini hala altına yapıyor :(
tarafından
Canım bebiş kizmi oğlan mi bilmiorm ama ben ogluma klozet denemiorum alaturka tuvalet varya oraya gotrp yaptryorm sabahtan beri gidio ilk kez denedim azcik suyu actm çok minik onu masafaya dolrp oynarken ikisnde yaptı on beş yirmi dakkaya bı gotrdum altına yapmadı hiç babası parka gotrdu altına bez takmadım bı saat oynadı aradım onlar oradayken cisin varmı oğlum baban yaptrsn dedim eşim yaptırmams eve geldi kapıdan girer girmez cizz dedi elimi tuttu girdik yapti sende alaturka tuvalet dene bide kenar kısmına yaptr delikli yerden korkuolar bence
0 oy
(382 puan) tarafından
Bezleme canım cocuklar bez taktıgının farkına varıp yapıyolar tuvaletini bırak üstüne yapsın ama bilsin yani artık bez olmadıgını bnm suan oglum mesela 3 bucuk yasnda gunduz oglen uykusuda dahil bezlemiyorum arada oglen cok uzun yatarsa eger kacırdgı oluyor ama yattıgı yere alez seriyorum hic bi sorun yasamıyorum bir yere gecicek diye ama geceleri malesef bezliyorum suan kıyamıyorum uykusunu bölüp gece tuvalte gotrmye ama 4 yasında tamamen bezden kurtlmayı planlyrm
tarafından
Benim ki 19 aylık canım iyi gidioz hevesli de ben hepsini kesmek istyorum yatagni hazrladim Alez serdim uykudan önce sıvı vermedim yaparsa da yapsın ogrensinsnde
(382 puan) tarafından
Bende tam iki yasinda biraktrmistim kolay olmustu yani tabi kacrmalar feln oluyodu ama hevesli olması onemli

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
0 oy
7 cevap 293 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Papatyaamm (1,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
0 oy
6 cevap 142 göst.
3 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Aytasi__ (258 puan) tarafından soruldu

Kategoriler