+1 oy
876 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bana hiç kilolu gelmiyo gözüme bir anne olarak sizce kilosu fazlamı ki 6 yaşında 32 kilo niye bu kadar çok yedirdin diyo bana kadın sağlığı yerinde şükürler olsun birazda sinirlendi açıkçası demedim bişey ama:ermm:

35 Cevaplar

0 oy
(13,671 puan) tarafından
Bana biraz fazla geldi kuzum boyu ile orantısına bak netten bakalım
tarafından
Bakdım yani boyunu hiç ölçmedim ancak ben 1 43 üm oğlum koltuğum altına geliyo 1.32 vardır tahminimce
-Reklam-
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Birazcık var rahime ama çok.asirida değil gorumcemin oğluyla yasitmis ona obez tesisi koydular tam 40 kilo sünnet bile olamiyo çok kilosu var çünkü görümcem abur cubur çok veriyo ama işte hiç kismiyo aman yesinler diyo habire ve çok iyi bişey yaptığını zannediyo
tarafından
Yok canım okadar değil ama tabi biraz yiyo boyu kaç onun acaba benimkinin boyu 1.32 vardır
(45,021 puan) tarafından
Boyunu tam bilmiyom fazla görüşmem o gorumcemde kaynanam anlatiyoda karnı yere değecek nerdeyse diyo sünnet olcak pipi yokki diyo kiloda kaybolmuş oda:D
tarafından
Ahahaaa kız çok güldüm tövbe estağfurullah pipi yok ahaaaa
0 oy
(418 puan) tarafından
Benim oğlum 9 yaşında 32 kilo ,bide yaşıtlarına göre biraz uzun cılız duruyor.

Sizinki maşallah biraz toplu ama kilolu değil

Allah bağışlasın
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun babası da biraz kalıplı aslında eşime çekmiş
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Sağlıklı olsunda gerisi ALLAH kerim ama sen daha dikkat et fazlaca kilo almasın yanlış anlama ama 6 yaş için biraz fazla geldi bana ☺
tarafından
Anne gözüyle bana fazla gelmedi ama tabi dışardan gören daha iyi bilir dedim abur cubur kesdim zaten vermiyorum
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Bence fazla canım benim kızımda 6 yasinda yaşın 24. 25 arası herkez kilolu diyo 
tarafından
Bilmiyorum yaa abur cubur da vermiyorum artık önüne geçmem lazımdı kilo almasının
tarafından
Bak bakim kız foto attım yukarı
(1,054 puan) tarafından
Resim yok cnm
0 oy
tarafından
Benim kizimda 2016 şubat doğumlu onada diyorlar asiri kilolu diye oda 32 kilo hatta kizim kafaya takıp ağlamaya bile basliyo anne herkes bana tostik diyo diye
tarafından
Yaaa kıyamam çocuğun yüzüne de kilolu sun denmez ki
tarafından
Evet hatta annemin komşusunun kizi dunya yanaklı demis kizim cok kafaya takıyorum yasitlqri hep zayif ne yapabilirim milletin ağzı torba degilki büzesin tamam bende sağlığından endişeleniyorum ama bende balik evliyim bendende çıtı piti bi kiz beklenmez
tarafından
Anasına bak kızını al yesinler yanaklarını onun Rahime teyzesi
tarafından
Sagol canim ☺
0 oy
(8,191 puan) tarafından
Az bir şey tombiş canım okul hayatı çok acımasız ilerde laf eden olabilir bende tombiş bir ergenlik geçirdim hiç hoş olmuyor maalesef
tarafından
Foto attıydım aslında bak bakalım
0 oy
(539 puan) tarafından
Boyuna gore kilosu dengeli gülüm ama dikkat et benim yiğenim bu yaşta bir açıldı midesi şimdi yüksek derece obezite şimdi yediklerimiz sağlıklı değil kotu düşünme 
tarafından
Elimden geleni yapıyorum canım bundan sonra daha dikkatli olurum
0 oy
(933 puan) tarafından
Tombis biraz bnm gibi e nolmus kilo almissa saglikli olsunda isir heryerini ne guzel iste mincir isir oh miss kuzum bnm masallah 
tarafından
Sağol canım anne olarak pek gözüme kilolu gelmedi dedim bide dışardan görsünler :)
(933 puan) tarafından
Kilolu deil zaten ki sadece balik etli bmm kuzenimin oglanlari gorsen masallah 49 kilo 12 yasinda :D
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Yaşına göre evet kilolu doktora götür istersen hani ikerde sıkıntı olmasın belki boya verir ama sen yine de ihmal.etme 
tarafından
Şimdilik götürecek bişey yok canım zaten de dikkat ediyorum abur cubur vermiyorum
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Kaprisi ne bak yaaa bende istiyom aynısından oğluma :))

.....iyi gibi  kilosu canım yaa abartı değil bence.. 
tarafından
Ahahaaa kız hep ordan burdan verme para vermedim hiç ben
(1,666 puan) tarafından
Nerden geldiği önemli değil ki zaten ha mağazadan raftan ha tanıdıkdan elden.. giyene yakışsın,giyen mutlu gül yüzlü olsun o önemli :))
tarafından
Evet canım öyle
0 oy
(7,786 puan) tarafından
O kadin benim kardesimin kucuklugunu gorseymis keske canim baya tombuldu masallah a ergenliğe girdi o boylar hep kiloya gitti o tombul tatlis kardesim uzun be yakisikli bir ergen oldu :D
tarafından
Maşallah canım bende böyle düşünüyorum ama dikkatli olmaya çalışıyorum artık
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Ben hamile kalmadan önce 45 kiloydummm :DDDD maşallah sağlığın da bir sorun yoksa çocuk o boy atar oynar eritir 
tarafından
Hiç bişey yok canım maşallah iyi boyu 1.32 civarında
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Boyu kaç canım ayrıca su dönemde çocuklar eve kapalı kaldığı icin hepsi öyle hiç umursama okul çıkışında çocuklara baktim geçen seneden eser yok hiçbirinde 
tarafından
İşde evde duruyo bide boyu 1.32 civarında
(1,791 puan) tarafından
Hiiiiiiiiiic birşey yok canım bekleme yapmasın o arkadaşın naşş
Çok da tatlı paşa maşallah
tarafından
İyi dimi kız
(1,791 puan) tarafından
İyi tabiki benimde oğlum 140 34 kilo yasi daha büyük ama boyda önemli yanı
0 oy
(601 puan) tarafından

Benimde kızım öyle canım 6 buçuk yaşında ama boyunda var kilosuda seninkiyle ayni

image

(601 puan) tarafından
Dediğin gibi annelikten mi  bilmem bana kilolu gelmiyo ama zayifta değil yani
tarafından
Bana kilolu gelmedi ama gayet iyi
(601 puan) tarafından
Kiloları iyi bence zayifta değiller kiloluda değiller ama  eltimin oğluyla aynı yastalar aralarında 10 kilo var onlarınki çok zayıf olduğu için bizimkilere şişko diyolar bence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
24 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 591 göst.
13 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,311 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,809 soru

24,035,620 cevap

328,908 kullanıcı

...