0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar nasıl baslamaliyim klozet aparati mi lazimlik mi bugun 2.gün dun 10 kez altina yaptı hic lazimliga yapmadı ve oturmak istemiyo korkuyo otursa da asla yapmiyo bugün de 1 kez altina yaptı uyuyo simdi daha hic lazimliga yapmadı 

3 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Acele davranma cnm kendisi istemediği sürece illa 24 veya 26 aylık oldu diye başlama yoksa ilerleyen sürecler daha çok yıpratır sizi ve geceleri bezi halen ıslak kalkıyorsa tuvalette başlama derim 
tarafından
Geceleri islak kalkiyo her zaman kisa girmeden baslamak istiyorum gec kalır yoksa hem bezi istemiyo rahatsız oluyo kızariyo her yeri bezin olduğu yeri kasiyo hep
(5,328 puan) tarafından
Böyle daha çok zorlanırsın cnm beklemeni öneririm daha 3 ay var kış için
-Reklam-
0 oy
(11,254 puan) tarafından
Kuzum ilk başlarda öyle oldu 5 6 gün sonra söyledi kızım ama lazimliktan çok korkuyordu bi şekilde alıştı 

Büyük tuvaletini yeni yeni laazimliga yapıyor ondan çok korkuyordu 
tarafından
Altina mi yapıyor du buyuk tuvaletini
(11,254 puan) tarafından
Hayır cnm hiç yapmıyordu 3 4 gün yapmıyordu sonra ağlayarak yaptiriyordum yeni yeni alıştı
0 oy
tarafından
Benim büyük kızım klozetide lazimligi da reddetti ben direkt tuvalete götürdüm başlarda kenara comeliyordu yapıyordu sonra tasa çömelmeyi öğrendi daha ikinci günmüş çok normal atina yapması bunlara hazırlıklı olmak lazım canım bir kez tuvalete yapar 10 kez altına büyük tuvaletini yapması haftalar sürebilir çünkü en zoru ona alışması sabırlı ol çok üstüne gitme öyle öyle ali-şir inşallah 
tarafından
Vazgecmiyim degil mi bu yaz ogrensin istiyorum inşalalh ya
tarafından
Vazgeçme canım ama çokta illaki hemen alışsın diyede zorlama yavaş ilerle ödül sistemi kur mesela çok alınmasını istediği bir şey varsa çişini kakani tuvalete yaparsan sana onu alicam de tuvalete her çişini yaptığında bir tane bonibon şeker ver böyle sevdiği bir çizgi-film karakteri varsa öyle baskılı külotlar vs al heves etsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 179 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 249 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Defnebus (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.