0 oy
226 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,355 puan) tarafından

Kızlar  bir haftadır helak oldum ama gitmiyor altına yapıyor gitmeyecem  diyor başka bişey demiyor   ilk gün gidip oturuyor olmuyor diyordu en azından ama şimdi asla gitmiyor napabilirim gerçekten çok sabırlı bir insanm ama gitmiyor naparsam yapım becermedik:( 26 aylık oğlum 

6 Cevaplar

0 oy
(1,334 puan) tarafından
Bence hic zorlama canm herseyin bir zamani var benimkide oyleydi biraz ara verdik sonra kendiliğinden gitmek istedi 
(1,355 puan) tarafından
Ama büyük canm benimki seninki kaç aylık gitmek istedi
(1,334 puan) tarafından
2 bucuk yasinda idi
(1,355 puan) tarafından
Benimkide o civarda şimdi of inşallah bi çözüm bulurum
(1,334 puan) tarafından
Insallah canm zaman verin dahada usteleyince inat yapiyolar Allah kolaylk versin
-Reklam-
0 oy
(505 puan) tarafından
Bende tuvalet eğitimi vericem kızım 20 aylık yeni hamileyim 4 haftalık canım agirlasmadan hem emzirme işini hemde tuvaleti halletmem lazım 
(505 puan) tarafından
Inşallah kızım büyük çişini yapınca annem eee mı yaptın diyorum eee diyo bide bezini çekiştirmeye çalışıyo bezden kurtulmaya çalışıyo bu da tuvalete hazır manasına geliyo. Inşallah sende biraktirirsin
(1,355 puan) tarafından
Benimki yapınca asla umursamaz büyük tuvaletini yapsa bile pişik oldum diyor ama çıkarmaya uğraşmaz ben açmak istesem bile izin vermez çok inatçı
(505 puan) tarafından
Bi çocuk doktoruna felan git çünkü ideal yaş 2 ve civarı fazla geç kalırsan ona alışır rahat gelr bez allah yardımcın olsun
(1,355 puan) tarafından
Saol canm
(505 puan) tarafından
Sende sağol canim
0 oy
tarafından
Çocuk daha hazır değilmiş cnm..ilk alıştırma külodu ile başla ve sürekli sor çiş var mı diye..aklına kazınsın..lazımlık da al önce ona alışsın 1 haftaya kalmaz normale döner..misafir gelip giderse de utanır yapmaz 
(1,355 puan) tarafından
Yok canm kimse gelip gitmiyor  inan günde milyonca kes  soruyorum çiş  yapalım mı diye ama asla kabul etmiyor bağırıp çağırmak istemiyorum :( kendi kendine alışsın diye bekliyorum
tarafından
Tuvalet ile ilgili çizgi film izletebilirsin anlıyorsa..eğitici nasıl yapıldığını anlatan görseldekini yaparlar genelde
(1,355 puan) tarafından
Var mı bildiğin çizgi filim adı canm  delirmek üzereyim  ya gene yaptı altına  konuşuyorum yüzüme bile bakmıyor  :(
tarafından
Cnm alıştırma külodu da alabilirsin en azından o küloda yapar üstü batmaz..çizgi filmler de youtubeda çok vardır..ben hiç izletmeden alışmıştı ama 3 yaşına yakındı 1 hafta sürmedi
(1,355 puan) tarafından
Tamm canm çok saol
0 oy
(11,344 puan) tarafından
Kuzum olmuyor diye asla ara verme sonra daha da zorlar seni pes etme 

Benim kızım deli gibi ağlıyordu bir kere ara verdim bin pişman etti beni çok zorladı sonra 

Ama alıştı en fazla 2 hafta yapar bu sticker fln oluyor kızım onunla yaptı 
(1,355 puan) tarafından
Ya zoruma giden çok akıllı bir çocuk inat edip yapmıyor  altına yaptı şimdi konuşuyorum pis oldu falan diyor yukarı bakiyor
(11,344 puan) tarafından
Kuzum benim kizimda öyle idi herşeyi biliyordu
Ama o sticker al dene onunla yaptı önce dediğin gibi asla oturmuyordu sevdiği bi şeyin stickerini al
(1,355 puan) tarafından
Tamm canm denerim çok saol
(11,344 puan) tarafından
Çizgi film kahramanları falan benim kızım emojilerle yaptı;) dene kuzum Inşaallah faydası olur her yaptığında yapıştır
(1,355 puan) tarafından
Inşallah canm
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Oğlum 28 aylık ve tuvalet wğitimini redediyor bende üstelemesim nezaman kendisini hazır hissederse ozaman tekrar devam edecegim 
(5,328 puan) tarafından
Kuzum sen ne kadar stresli olursan çocuk hisseder daha fazla inat eder o yüzden bırak o hazır olunca gelip söylüyor
(1,355 puan) tarafından
Inşallah o günleri görürüm canm
(5,328 puan) tarafından
Görürsün çok uzkata değil yakın o günler
(1,355 puan) tarafından
Inşallah kuzum çok saol valla motive oldum şuan  :)
(5,328 puan) tarafından
Sende sağol cnm
0 oy
(127 puan) tarafından
Ben vazgeçtim dün oturup ağladım artık yapmicam diyorsa yapmiyormus daha hazır değil artık böyle düşünüyorum ve benim oğlum 34 aylik
(11,344 puan) tarafından
Öyle olmuyor kuzum
Pes etmemelisin 1 günde alışmasını bekleme hiç bilmediği biseyi yapıyor 1 2 hafta zaman vermelisin bir günde böyle ağlamamalısın büyüyünce inan daha da zorlar seni
(1,355 puan) tarafından
Oo 34 aylık ve gitmek istemiyor mu :( sanırım benimki de öyle yapacak aşırı inat napcaz biz böyle
(127 puan) tarafından
Ya yok bildiğin abartmıyorum yarım saat sebepsiz yere ağladı ne yaptıysam olmadı altına ettiginde hiç rahatsız olmuyor bakmasam pişik oluyor o derece hazır değil artık eminim
(1,355 puan) tarafından
Aynı bizimki gibi pişik olana kadar rahatsız olmaz şans galiba  arkadaşımın çocuğu durduk yere bezini indirip kendi tuvalete gitmeye başladı
(127 puan) tarafından
Ya çocuk rahatsız olmuyorsa elimizden bişey gelmez o isteyene kadar mecbur idare edicez

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,473 soru

24,184,224 cevap

336,509 kullanıcı

...