0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından
Uc gundur gordugum ruyalari anlaticam bana anlamlarini soylermisiniz kafama cok takildi 

1gun ruyam 

Simdiki oturdugumuz evden tasiniyor oluyoruz baska bi eve geciyoruz yeni evde esyalari yerlestirirken bahceyi dolasmak geliyor icimden  o evin ev sahibiyle geziyoruz bahceyi bahcede bi mezar var tasi bem beyaz yeni yapilmis ama kopekler eselemis icinde bembeyaz bi carsaf gozukuyor yanimdaki ev sahibi kadinda o ölunun ayak kismi kefeni cikmis falan diyor ben hemen eve girip esimi ikna edip tekrar bu eve tasinmaya calisiyordum ama bu evin ev sahibide evi cokdan baskasina vermis oluyordu 

2 gun ruyam 

Bebegim dogmus oluyor bi sic.miski taa kafasina kadar bebegin kiyafetlerini ariyorum yok ciplak bi sekilde oglan bebek kaynanayla gorumcelere sesleniyorum eymenin kiyafetler nerde diye megersem gorumce ortalikda daginik pis duruyor diye cocugumun kiyafetlerini yüklüğe kaldirmis kiziyorum bagiriyorum geri alip giydiriyorum cocugumu

3 gun ruyam 

Ikinci gunki ruyama benziyor hastaneden gelmis oluyorum daha bi gun oncesi dogum yapmisim bu sefer benim obur gorumce cocugumun kiyafetlerini kendi oyuncak bebeklerine giydirmis oluyor bi kiziyorum bi bagiriyorum ben onlari yeni yikadim sen onlari nasil oyle yaparsin diye esime tekrardan yeni kiyafet aldiriyorum bu sekilde

Bana ruyalarimi yorumlayacak varmi lutfen

9 Cevaplar

+1 oy
(276 puan) tarafından
Valla bacim sana helal olsun üşenmeden 3 günlük rüyalarrini yazmisin :))) ben iki satir yazmaya üşendim 
-Reklam-
+1 oy
(18,712 puan) tarafından
Burda hic birimiz rüya yorumlayacak kadar bilgili değiliz. Bu sorular bana sacma ve sakıncalı geliyor
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla kafan çok karışık günlük hayatta birşeylerden etkilenmissin  anlam çıkarılacak rüyalar deyiller sadece zihnindeki oyun 
(2,765 puan) tarafından
Oylemi diyorsun canim himm artik bazi seyleri bosvermeye calisicam ruyalarima kadar girmisler
0 oy
tarafından
Anneme sorayım yarın unutmazsam yazarım buraya şimdi eşim işte ürperdim okumaya 
(2,765 puan) tarafından
Hakkini helal et canim pek korkulcak bisey degil benim icin ben sizler icinde oyledir saniyordum
tarafından
Gözüm bir iki şeye çarptı ondan okumaya cesaret edemedim :)
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Doğuramadın diye bilinç altın sana oyun oynuyor sıkıntı geçiyorsun belli kuzum ALLAH sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insaallah ☺❤
(2,765 puan) tarafından
Amin canim benim insAllah gercektende dogmuyor dogmak istemiyor bende artik koyverdim gitti ama gercektende cok kafaya takmisim
0 oy
(289 puan) tarafından
3 Rüyanız da birbirinden hayırlı rüyalar.

Yakın zamanda hayatınızda olumlu anlamda değişiklikler olacak. Kefen görmüşsünüz ömrünüz uzayacak. 2. ve 3. rüyalar da yine aynı şekilde yaptığın iyiliklerin karşılığını alacaksın, yuvana mutluluk gelecek çok sevineceksin Allah'ın izniyle.
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Ben. Bu rüyaları yorumlarım ama uygun olmaz.. En iyisi Allah a bırakın hayr dileyin hayr olsun.. 
0 oy
(504 puan) tarafından
Hayir muhakkkak ruya ilmi bilen birine yorumlat facebokta bir sayfa var orada yorumcular var onlara sor 
0 oy
(504 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
30 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Herseyhayallebaslar (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
22 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 391 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,975 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,043 soru

24,163,519 cevap

335,485 kullanıcı

...