+2 oy
1,000 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben bayağıdır sık sık post paylasmiyorum. Bugün aldığım bı abiyenin fotoğrafını paylaştım ve fikir istedim güzel mi değil mi diye sormadım. Fikir verenlere de teşekkür ettim güzel diyenlere de kibar bı şekilde güzel olmadığını söyleyenlere de. Ama artık öyle bı hal almışız ki bu paraya bu eder zaten çok kötü bilmem ne. Ya arkadaşım eleştiriye açığım da bu kadar da acımasız olmayın. Buradaki lafim beğenmeyenlere değil, kb bı şekilde dile getirenlere. İnsan ister en iyisini en güzelini almak fakat bir abiyeye o kadar çok para veremem şu an. İnsanları kiriyorsunuz farkında değilsiniz. Tartışma postu değildir bu. Sadece çoğu kişiye cevap verme tenezzulunde dahi hulunmadim bu yuzden

22 Cevaplar

0 oy
(1,663 puan) tarafından
Bazı insanlar birilerini linç ederek uzun uzun sadece kendi ve kendi kafalarındakının saçma mantığına uyarak yorum yapıyorlar ... Benide birnpostumda linç etmişler ... Zaten linç kolay ama insansa yorumu ancak insanlae yapa bilir.. elbisemi aldın güzelse ever güzel ... Değilse keşke daha iyisi olsaydı demek çok zor değil ... Ne diyeyim bilemiyorum malesef bazıları karşısındakine sayhı duyamıyor 
tarafından
Saygı gösterebilmek gerek bı insnain kalbini kırmak aşağılamak bu kadar kolay olmamalı. Şu anki maddiyatim ona yetmiş alabilmisim.  Ben elbise hakkında bi fikir almak isterken sanki beğendiniz mi diye sormuşum gibi cevaplar geldi. E hadi begenmedin güzelce şöyle neden asagilarsin ki değil mi
(1,663 puan) tarafından
Öyle çok haklısın malesef bazı insanlar kırarken üzülmüyor sanko sosyal platformadakiler insan değilmiş gibi rahatsız bile olmuyorlar belli ki ... Gerçek hayatda yapamadıkların klavye arkasına geçib yapıyorlar
-Reklam-
0 oy
(159 puan) tarafından

Ben gördüm o postunu canım ve okudum da tüm yorumları o kadar haklısın ki. Eleştiri hep olan birşey ama yapmayı bilene ki bence kimse eleştiri yapmayı bilmiyor. Eleştirmek ile laf sokar gibi konuşmayı karıştırıyorlar. Bu yüzdendir bence kim ne derse desin kırılıp üzülmeyin hanımefendi. Artık herşeyi fiyatı ile ölçer olduk. Sen 30 liraya beğendin aldın başkası beğenmez almaz bunu kötü bi dille belirtmesek keşke ama işte severiz biz insanoğlu :) 

tarafından
Çok haklısın canım beni anladığın için teşekkür ederim rabbim hep karşına sizler gibi anlayışlı insanlar çıkarsın ❤️
(159 puan) tarafından
Amin canım inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 63 göst.
0 oy
9 cevap 2,017 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 470 göst.
10 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (7,217 puan) tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 689 göst.

Kategoriler

1,476,414 soru

24,168,957 cevap

335,767 kullanıcı

...