1 ocakta instagramda gebeliğimi acıkladıgım bi gönderi yayınladım.Tam bebegımızı hayatımıza almak istediğimiz anda geldi diye yazdım içerisinde.neysr tebrıkler vs. Arkadasım durmus ozelden sunu soruyo bana ozel olacak ama olmuyomuydu yoksa sız mı yapmıyodunuz diye.Kan beynime sıcradı.Herhalde tam okumadın yazımı dedim basını okudum sadece dedi.biz yapmıyoduk dedim artık.ayrıca ne onemi var bunun bebek olmussa olmuyodu demek ne sacma. İnsanların derdine bakarmısınız? Sizinde cevrenızde varmı bunlardan ya?
Nasıl bir algıları varsa evlenir evlenmez çocuk yapmayana kısır muamelesi yapıyolar.. aman boşver cahil de gec
Insanlar gerçekten cins ben evlendim esim askere gitti o geldikten sonra yani 1 sene sonra hamile kaldim kizim oldu herkes evlenir evlenmez yapsaniza olmuyor mu diye baski yapiyordu yahu adam asker asker ben cocuk yapip napayim hamilelikte bir başıma olcam doguma ya gelcek ya gelemicek ne gerek var diyodum kizim dogdu simdi de yapmayin cocuk ufak diyolar ben suan 2.ye hamileyim 9 haftalik daha kimse bilmiyor cunku hemen diyecekler niye yaptin korunsaydin kizin ufak kardeslerin aralari 2 yas olcak bu arada yapsam da seneye baslarlardi ay sorun mu bar niye kardes yapmiyonuz her türlü bisey cikariyolar
Tedaviyle mi oldu diyenler bile oldu :)))
Bu insanlarin hepsi birbirinden art niyetli. Bende evlendikten 1 bucuk ay sonra hamile kaldim utanmasalar evlenmeden oncemi kaldin diye soracaklar bana aa sen yazin evlenmistin dimi diyorlar. Kendimi aciklama yapmak zorundaymisim gibi hissediyorum ama degilim icim rahat aklim rahat. Cocugu gec yapsan bu sefer onun cocugu olmuyo kesin tup bebektir diyorlar Allah ici fesat art niyetli butun insanlardan uzak kilsin herkesi artik her sey bitti ne zaman hamile kalacagimizida millete soracaz oyle yapacaz. Dengesiz insanlar.
valla canm kotu insanlar niyetlerini aynen boyle belli ederlwr takmiycaksin mutluluguna bakicaksin bebegin icin minigin icin :)
Sizene ki şimdi istedik şimdi oldu Rabbim şimdi verdi çok şükür derdim
Esim kayinvalideme hamile olduğumu demişti telefon hoparlordeydi "baba oluyorum anne" dedi ve kayinvalidem su cümleyi kurdu " heee iyi iyi komsular niye bu gelinin çocuğu olmuyor ki demeye başladıydi" dedi :))))) hayatımın şokunu yaşamıştım. Hic umursamayin size özel değil boyle insan cok :))
Bence bişey yok bu soruda niye abartiyosunuz.belki kendinin olmuyo bilgi alacak .
Çekemiyorlar bana da öyle dediler 1 sene üzerine korunmadim hemen o ay oldu. Kalkıp diyorlar 1sene üzerine anca oldu kusurlu dediler. Hiç bsy demedim.
Sende kızacağını bilseydim erkenden adamın tepesine çıkardım deseydin tövbe tövbe milletin işi gücü yok hayırlı olsun diyeceğine düşündüğü şeye bak ben çok cazgırım yaa direk öyle derim vallahi :))
Benim cvrem bu konuda saygi duydu bana bn hepsnie ayri ayri attim:) dha herkese paylasmadm yani ne olr ne olmaz dye hep arkmda durdular yani benimde zor oldu bebgm soyledjlerm cok sevndi olmadklrni bldgi halde beni gorenler sadece diyodu ee artk cocuk yokmu diyodu bizde nasp ksmet diyoduk hc olmyo demedim bi ykn arkdslrm.blr olmdgni
1,494,150 soru
24,411,006 cevap
350,926 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın