0 oy
988 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,151 puan) tarafından
Eşim evlendiğimizden beri hep almanyaya gitmek istiyor. Beraber gitmek istemiyor. Ben gideyim seni çekerim diyor. Ben yazları annemlerde kışları kaynanamlarda geçircem iki çocukla. Böyle duyumlar çok aldm. Gidince değişiyorlarmş. Oradaki kızlar erkekleri ayartmak için ellerinden geleni yapıyorlarmş. Siz ne düşünüyonz

27 Cevaplar

0 oy
(17,510 puan) tarafından

Hah zamanında da dedem de gitmiş 2 sene ananeme demişler seni bırakır diye :D

-Reklam-
0 oy
(753 puan) tarafından
Canim bizde de benzer bir durum var yanii almanya kadar uzak degil ama 3-4 saatlik mesafeye gidecek eşim ve inan ondan cok ben istiyorum gitmesini hatta bir ara yurt dışı işi oldu yalvardim git diye ama gitmedi yanii benim isteme sebebim maddi durumumuzun duzelmesi tabii kendisi de istiyor ama bizde gözü kalacak o yüzden istemiyor yanii seni ve cocuklarini nasil birakip gidiyor anlamis degilim yanii eger benim esimde bu kadar ısrarcı olsaydi bende hayatta istemezdim tabii ki acaba oraua gidince oturma izni calisma izni almak icin falan gidip baskasiyla mi evlenecek ki sanki oyle bi olayi vardi almanyanin tam bilmiyorum amaaa
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Buradaki kızlar da farksız emin ol

Karakter meselesi güveniyorsan yolla 
0 oy
tarafından
Eşinin karakterine bağlı sadece almanya değil
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Ordaki kızlar türkler için ölmüyor para için ölüyor ayrıca içinde varsa senle gittiğinde de kızlar alır elinden sen engel mi olucan gidince gönder gitsin ev ayarlar iş ayarlar vs ne yapılacaksa işte sonra çeker seni
(1,151 puan) tarafından
Yok vallaha beni götürürsen git dicem. Ben iki çocukla edemem kapılarda dolanayım. Zaten kaynanam çok kötü bennm
(1,861 puan) tarafından
Hayırlısı olsun :)
0 oy
(187,518 puan) tarafından
esin yav saksa degisir ama yok benim esim iyi guvenim sonsuz dersen bisi olmaz
0 oy
tarafından

adam taksi şoförü olacam diyor şimdi bunun arabasına kari kız biner diye düşünüyorum. güvenmediğim değil ama... Almanyada ne işi varmış :angel:

(1,151 puan) tarafından
Kebapçı kendisi
tarafından
seni de götürecek o zaman

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 372 göst.
+1 oy
4 cevap 283 göst.
+1 oy
20 cevap 1,831 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Keriman (21 puan) tarafından soruldu