0 oy
2,026 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar böbrek taşım var doktorum ilaç verdi 3 tane ama lanet olası gitmiyor. İdrarda sürekli kan geliyor. 2 aydır ilaç içiyorum fayda etmedi. Yoğurdun suyunu iç dediler aç karınla içtim oda fayda etmedi. Ameliyat olmak istemiyorum çocuğum küçük. 4 kişi 1 tane  bira  iç dedi düşer dedi. Onu deniyorum şuan korkuyorum hayatımda hiç kullanmadım içersem kafam gider diye ödüm kopuyor sanırım bira sürekli idarara çıkarıyormuş ameliyat olamam aşırı derecede korkuyorum. Ve 2 aya yakındır idrarımi yaparken sanki böbreklerim çıkıyor doğum yapıyorum gibi acı çekiyorum. Ve her saniye tuvalete gitmekten bıktım düşsün artık 

44 Cevaplar

0 oy
(579 puan) tarafından
Benim babam avakado yaprağı kaynatıp içerek düşürdü 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bira sarhoş yapmaz çok çok 9 10 tane icmen lazım aslında içinde ki maya okadar sağlıklı ki her insan senede 1 kez içilmesini öneriyorlar gıdacilar Konya ılgında taş döken çeşmesi var 5lt lik su şişesi taşı kumu herşeyi döküyor dayimda aynı durumdaydı su ile düzeldi bacim sağlık konusunda doktor dedikçe haram olmuyor şöyle mesela acile gidiyorsun erkek doktor var açılmaya bakacak ama sağlıkta haram olmuyor
0 oy
tarafından
Bira degilde ham bira mayası var. Dayım her sene düşürür taş. Onu içer bira içmemek için. Belki faydası olur
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Bende öyleydim canım bana da dediler ben içmedim haram diye ama ben hoplayarak ip atalayark düşürdüm 
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Haramda şifa yokturr cnm ilaclarini icc bencee
0 oy
tarafından
Ya belki yaparsiniz belki yapmazsiniz babamda oyleyde igdenin suyunu kaynatıp iç demişler denedi o kum dökuyormuş  sonra qcisi hicbirsey kalmadi valla o qgri çok kötü adamı yerde süründürüyor sifa için inşa herseyi yapar 
0 oy
(290 puan) tarafından
Ameliyattan aşırı korkuyormussun  bence sen ameliyattan değilde ahirretten kork bacım 
0 oy
tarafından

Afiyet olsun gülüm fıstık ye yanina yakışır :D

0 oy
(6,301 puan) tarafından
Maydanoz suyu abım içtı düştü bızm doğuda çok öneryolardı herkes içiyordu 
tarafından
Soğan suyu da içtim maydonazda mayfonuz iltihap sökücü kuzum
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Canım sağlık için içilen biranın günahı yok. Ve dedikleri gibi gerçekten çok iyi geliyor. Az alkolu biralar var bomonti gibi günde 2 tane iç. Sarhoş yapmaz... Ben bunu cami imamına sordum. Sağlık için içilirse haram değil dedi. 
tarafından
Bende bunu anlatmaya. Çalıştım ama :)
tarafından
++++++++++++++++
(3,546 puan) tarafından
Ya bazıları anlamaz kıt görüşlüdür.. Sağlık bu zehirde normalde insanı öldürür.. Öldürdüğünü bile bile kullanmak intihara girer. Ama bu zehrin panzehiri nerden yapılıyor yine zehirden.. Alkolu sarhoş olup kendinden geçmek için değil bazı sağlık sorunlarına iyi geldiği için içiyorsan. Ve içtiğinde sapıtıp saga sola saldırmıyorsan.ve bu alkolun biranın diyelim malt içeceği oldugu için arpa suyundan yapıldığı için sadece bira iyi gelir. Bunun bir günahı yok. Bunu sadece cami imamı değil nihat hoca da canlı yayında açıkladı. Sunu da örnek veriyim. Normalde bebek aldırmak günahtır. Ama diyor ki hocalar bu bebek annenin ölümüne yada çokciddi saglık sorununa yol acacaksa bu bebeği aldırmak caizdir. Yani saglık söz konusu ise bir cana bile kıymak caizdir diyor. İkisini kıyaslarsak bira içmek daha hafif değil mi.? İsteyen istediğini söylesin. Kişi gider bir imama bir saygı duyduğu alime sorar. Ne cevap verilirse o uygulanır
tarafından
Kübra çok kişiye sorduk hocaya tefsirlere bakıldı aynı senin dediğin gbi dendi amataryismaya girmek istemedim
0 oy
(954 puan) tarafından
Yemekten sonra içersen bi tane şişeyle sarhoş olmazsın ama işe yarar mı bilemem bi denemekten zarar gelmez 
0 oy
(818 puan) tarafından
Halama da demislerdi bira icersen düser diye kadin içti hic bişeye yaramadi mecbur ameliyat oldu cnm boşuna içti o harami 
0 oy
(2,290 puan) tarafından

Taş düşene kadar alkolik olup çıkma da:D

0 oy
(2,788 puan) tarafından
Yanlış yapıyorsun Alllah affetsin
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Benimde vardı biri büyük biri küçük bir sene ağrıdan ne yapacağımı bilmiyordum sırf meraktan sordum birayla düşer mi öyle bir algı var diye doktorum  kesinlikle alakası yok taşın büyüklüğü ve çıkış kanalların genişliğiyle alakalı demişti yoksa asla içmem içmeyi düşünmem bile ve taş kırma makinasına girdim sekiz kere ameliyat sırası beklerken bir eve gelip bir hastaneye bir gün içinde beş kere ayılıp bayıldım ve düşürdüm çok şükür şimdi küçük olan duruyor onu da düşünsem rahatlicam inşaAllah
0 oy
tarafından
Canım aktarda gilaburu şurubu var meyve suyu ben onunla düşürdüm rabbim şifa versin bide idrarını tut iyice sıkışınca git bol bol zıpla ben kanepeden atliyordum rabbim şifa versin 
0 oy
(13,306 puan) tarafından

Sırf ne kadar linç yediğini görmek için girdim posta haa :)

Bir bira ile olmaz bu ara hergün bir iki içmen lazım ben faydasını gördüm. Diyenlere katılıyorum. Bir de maydonoz biberiye kaynat su yerine bütün gün o içilecek anında etki. İnşallah çabuk atlatırsın. 

0 oy
(7,827 puan) tarafından
Haram olan şeyi içme 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Benim vücudum üretken nerdeyse yıl da 4 kere kırdırıyorum. Tas buyukse zaten doktor illa dök demiyor, kırdırma islemi yapılıyor. Daha sonra bol su ile düşüyor. Siz kolaylaştırmak için aktardan gileboru alın 2.gün düşüyor. 
0 oy
(163,274 puan) tarafından
kiz ameliyati kabul et bence yaa 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 565 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde SweetDreams00 (1,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 581 göst.
0 oy
2 cevap 281 göst.
7 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 565 göst.
17 Aralık 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Reyyy (306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,500 soru

24,017,490 cevap

328,083 kullanıcı

...