0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar şeker yüklemesi her gebeye yapılıyor mu 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana ebe yaptırıcakmısın dedi 2. Hamileliğimde hayır kötü oluyorum yapılıcapı zaman dedim tamam yapmayalım dedi 
(119 puan) tarafından
Bu niçin yapılıyorki değerlerin düşük olunca felan mı
tarafından
Gebelik şekerin veya şeker hastalığın var mı bebekte yatkınlık olabilir mi diye bakılıyor
(119 puan) tarafından
Ha anladım canım benimde annem kardeşime hamileyken çıkmıştı gebelik şekeri bende de çıkabilir mi acaba
tarafından
Benim annemde bana hamileyken çıkmış hatta uzun süre yatırılmış hastanede doğumada şekeri yüksek olduğu için alınmış bende çıkmadı şükür
(119 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
İsteğe bağlı zorunlu değil. Ben yaptırdım ama yaptırmaz olaydım ayılıp bayıldım resmen mahfoldum :D ikincide yaptırmam 
(119 puan) tarafından
Tansiyonun felan mı düştü noldu
(25,181 puan) tarafından
Valla tansiyonum düştü heralde gözlerim karardı elşm ayagım titredi sonra bi mşde bulantısı birden vurdu içeceği içtikten sonra koltukta oturuyodum karşımda tuvalet vardı allahtan kendimi zor attm hepsi oldugu gibi çıktı afedersin. Nasıl ağladım sinirden boşa gitti diye o kadar eziyet çektim onu içerken dedm. Doktor belli bir süreden sonra çıkan sonucun geçerli oldugunu söyledi sorun olmaz dedi sonra rahatladım biraz.
(119 puan) tarafından
Hamileyken normalde de miden bulanıyor muydu
(25,181 puan) tarafından
Yok bulanmıyordu sabah kalkınca kahvaltıyı geç yaparsam o zaman bulanırdı yada aç kalırsam uzun süre
(119 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Buna yaptr dedi yaptırmadım erken dogum riskini artırıyor
(119 puan) tarafından
Tamam canım şu an şeker belirtisi yok bakalım hayırlısı
tarafından
İns olmazsa kuzum yediğin tatlilara dikkat et bişey olmaz  ins
(119 puan) tarafından
Canım acı ve ekşi çekiyor tatlıya uzağım :))
tarafından
Oo erkek geliyo desene kız:))iyi iyi ozamn cnm arada ye yine canm ekşi çok zayflatyo bebeği ben çok yiyordum  oğlum çok zayıf doğdu ya:))
(119 puan) tarafından
Hadi ya bilmiyordum bunu canım teşekkür ederim uyardığın için :) cinsiyetle alakalı daha hiçbir şey hissetmiyorum daha 6 haftalığız kalbi pıt pıt atıyor :))
0 oy
tarafından
Yaptırmadım onun yerine açlık tokluk baktırdım kilo da öyle çok almayınca doktorum gerek görmedi
(119 puan) tarafından
Doktor yönlendirir o zaman tamam canım sağol
tarafından
Aynen öyle doktorunla her konuyu konuş en iyi bilgiyi onlar verir
(119 puan) tarafından
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Benim 3.gebeliğim dün yaptırdım. Ben istenilen tüm tetkikleri hepsinde yaptırdım ama dün çok zorlandım. Allah tan verilen sıvı güzelleştirilmiş de içerken sorun yaşamadım. Gazoz gibi dikledim ama aç karnına öğlen verdim 3 sefer bir saat ara ile kan verdim. Aç karna o kadar şekeri içince tansiyonum düştü. Elim ayagım titredi.. Bebiş de içerde boks yaptı sanki.. Şükür verdim de cuma sonuç cıkacak
(119 puan) tarafından
İyi canım atlatmışsın çok şükür
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Doktorunuzu donleyin gizli gebelik sekeriniz varsa onlem almaniz gerekiyor onlem alinmazsa erken dogum,su fazlaligi vs yasanirsa doktor meshuliyet almiyor
(119 puan) tarafından
0 oy
(12,026 puan) tarafından
2 gebeliğim de de yaptırdım bence onemli seker varsa bilinmeze daha kötu bence
(119 puan) tarafından
Evet canım doktor yönlendirir herhalde bakalım
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Ben ilk kızımda yaptırdım bunda yaptırmadım canım
(119 puan) tarafından
Bazılarında çok zor oluyormuş canım tabi gerekli görülürse mecbur yaptırıcaz
(3,102 puan) tarafından
Canım herkeste aynı içeceği vermiyorlarmis zaten ablamda mesela suya birsuru şeker atıp icirmisler o şekerden ablamda mide kalmamış tansiyonu düşmüş bende aynı çilekli gazoz gibi bişey aldirmislardi şekerli olduğunu bile anlamadım ilk kızımda
(119 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim peki kaç haftalıkken oluyor
(3,102 puan) tarafından
Canim ben şuan 25 haftalığım bu hafta istedi doktor 28 haftaya kadardı hatırladığım kadarıyla 24 hafta 28 hafta arası olmasi lazım
(119 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 274 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde seda21k (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
15 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nergs (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
+1 oy
4 cevap 68 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Annevebebekleri (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,379 soru

24,085,177 cevap

331,430 kullanıcı

...