+1 oy
362 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar korona olup ciğerlerine inen var mı? Nefes almakta zorluk çekmeye devam ediyor musunuz? Yani merdiven çıkarken ufak bir rampadan çıkarken felan? 

6 Cevaplar

0 oy
(1,861 puan) tarafından
Doğrusu korona oldum cigerim den hiril hiril sesler geldi basım ağrıyordu ateşim hiç olmadı tat ve koku kaybım çok kötü geçti yediklerin zehir gibi ydi lastik gibiydi ishal olmuştum en sonunda lakin asla öyle merdivende yada evde zorlanmadım ayakta geçirdim her işimi görüyordum turp gibiydim
tarafından
Abim hastaneye yattı, nefes almakta çok zorlandı, hastaneden çıktı sonra ama şuan merdiven çıkarken ufacık bir rampa çıkarken bile nefes nefese kalıyorum ciğerimde hasar kaldı sanırım diyor randevu almaya çalışıyor şimdi de
(1,861 puan) tarafından
Anladım inşallah birseyi yoktur çok geçmiş olsun bence birşey yoktur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eski esim olmuştu onun cigerlerine inmisti cok kotuydu 1 hafta zor gelmisti kendine 
tarafından
Abim oldu benim, hastanede yattı 15 gün, ciğerlerine inmişti, hastaneden çıktı ama şuan ilaç felan da vermemişler, şimdi merdiven çıkarken ufacık bir rampadan bile nefes nefese kalıyorum diyor. Ciğerlerimde birşey mi var acaba diyor randevu almaya çalışıyor şuan
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Çok şükür ciğerlerime inmedi ama en ufak harekette nefes nefese kalıyorum
tarafından
Anladım canım geçmiş olsun sana da
0 oy
tarafından
Benim bağırsağıma indi maalesef
tarafından
Ay çok geçmiş olsun canım
0 oy
(53,727 puan) tarafından
semra vardı zor atlattı görür insallah
tarafından
Görmedi=)
(10,885 puan) tarafından
Gördüm yaaa
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Evet canım maalesef çok sıkıntı yaşıyorum ve sabahları bopazımdan kan geliyo  kendimi verem olmuş gibi hissediyorum
tarafından
Çok geçmiş olsun canım ne iğrenç ne berbat bir hastalıkmış böyle ya
(10,885 puan) tarafından
Öyle valla iğne deliğinden geçtik resmen çok zordu halende çekiyorum
tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım ya, Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 291 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2asks&m (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
25 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gvrcnn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 170 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,594 soru

24,018,842 cevap

328,129 kullanıcı

...