0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar çocukları sünnet etirdiginizde yemek falan dağıtmak şart mı elbise giydirmek valan ben sadece sünnet etirim yeter başka bişeye gerek yok diye düşünüyorum sadece elbise alip resim cekinsek mesela çünkü ailem çok uzakta gelemezler  bide belki eşim yapar ailesi burda ya dagitabilir de sizce gerek varmi ya diğer çocuk doğmadan aradan cikartim diyorum ikisiyle çok zorlanirim çünkü bana yardım edecekte hiç kimse Yok 

Konudan konuya atliyom ama işte kqfam iyice karıştı vallah kusura bakmayın 

9 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Yooo sünnet bir operasyon illa düğünle kutlanacak diye bir özellik yok bence yapılmamalı da sünnet yani bebeğe erkeğe özel olmalı
tarafından
Bende yaptırmayı düşünmuyirum canım zaten eymenin niyetine kurban valan kestik sünneti direk yapip bitirmek istiyorum bende
-Reklam-
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Ben resimde çekmem heralde gerek yok 
tarafından
Ben elbise alip resim cekmek istiyorum duvara asmak için bı o var hep istediğim sabah gezdiririm öğlene doğru da yaparız diye
0 oy
tarafından
Istemiyorsan yapma canım 
(1,861 puan) tarafından
Dağ çiçeği sen nerelerdesin kız
(1,861 puan) tarafından
Yeni farkettim senin post olduğunu
tarafından
Onlar ta Ağrı'da köydeler orda hiç yapma imkanim yok çocuğa bakmak çok zor olur canım
tarafından
Buralardayım kuzeyim nasılsın napiyorsun
(1,861 puan) tarafından
Bende ıyim teşekkür ederim
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Düğün diye değil de durumun varsa bi mevlüt okunması güzel bşy bence yani çocuğun adına bi hayır yapmak ben öyle düşünüyorum kuzu yoksa öyle bi şart yok yani herkesin kendi tercihi 
tarafından
Canım mevlüt istiyorum da kime nasıl yaptircam eşimin ailesi var kimse bilmez benim ailem Yok birda  bende bilmiyorum cagiracagim kimse de Yok ondan bende mevlüt okutmaya çok isterdim ama öyle bir şansım yok ya
(5,372 puan) tarafından
O zaman durumun varsa bebeğinin adına bşy yap ne biliyim kuzum bi fakir doyur vs hani sağ salim oldu diye yoksa düğün fln bna çok saçma geliyo zaten
tarafından
İnşallah canım öyle bişey yaparım
0 oy
(163,354 puan) tarafından
sart degil ama sag salim.olur atlatirsa diye adagim var benim bem yemege goturcem o sama kalmis
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Zaruriyet teşkil etmiyor Çocuğumun başının gözünün sadakası dersin dağıtırsın sana kalmış 
0 oy
(16,784 puan) tarafından
Mevlit okururum ben sonrasında onun dışında gereksiz buluyorum dugundur yemektir 
tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama mevlüt okuyacağım kimse Yok ben bilmiyorum ya  eşimin ailesi de bilmiyor ondan gerek yok bencede
0 oy
(53,890 puan) tarafından
olur kiz neden olmasin
0 oy
tarafından
Bizim ailede hic birsey yapilmiyor oyle bir gelenek var yegenimide kestirip geldiler bence zaten gerek yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde T&RT&L&M (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
3 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,487 soru

24,072,883 cevap

330,779 kullanıcı

...