0 oy
1,629 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Ya kızlar iğrenç resmen 28 yaşında yatalak gorumcem var ve kayinbabam genital temizligini yapıyormuş duyunca kaynanama kızdım ne var babasıdır diyor. Bu kadar pis bir kadın pis bir annelik olamaz gercekten bıktım bu kadından zerre saygım kalmadi 

38 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Anası Yoksa kimsesi yoksa normal napsın adam diyecektim de kaynanan maşallah deli etti beni. 
(2,265 puan) tarafından
Yan gelip yatiyor kaynanam malesef. Ablam nasil utaniyordur ya
(13,306 puan) tarafından
Gidince sen yapsan ya da eşin annesini uyarsa.
(2,265 puan) tarafından
Uyarıdan anlamiyor ben uyardim sertçe. Ablam malesef hastanede su an kötü habere hazir olun demis doktor
-Reklam-
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Cok uzüldmm:( görumcenin neyi var .
(2,265 puan) tarafından
Dogumda vakum kullanılmış canim :(
(4,098 puan) tarafından
Ay ne üzücü bi durum :((( allah kaynanayada merhamet versin
(2,265 puan) tarafından
Aminn. Bir de sorunce engelli annesiyim cennetligim diyor. Kizin 2000 maasini aliyor meyve ezip verdigi yok. Blenderdan et cek dedim yok. Senelerdir çorba makarna pilav baska yemek yok. Gittim mama yazdirdim da her vitamini alsin diye
(4,098 puan) tarafından
Yqzik yaaa simdi o kiza bisi olsa acaba vicdan azabi cekmez mi allah sendende razi olsun
(2,265 puan) tarafından
Cumlemizden insallah. Canim vicdan azabi cekecek insan anneligini yapar.
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Yuh yani allahindan bulsun o kaynana  eyer babasi yapdiği zaman bi kotu dslusunceye kapilmamişsa cok buyuk sevap kazanmisdir  cok uzuldum gorumcene vallahi  diyecek soz bulamiyorm:(
(2,265 puan) tarafından
Yok canım kayinbabam bana cok cektirdi sevmem ama Allah var gorumceme iyi bakar sacini tarar yanina oturtur sever
(1,386 puan) tarafından
Kızı sonuçta:( kendisi yapmiyorsa annesi bi bakici tutsun 2000 tl para aliyor yani
(2,265 puan) tarafından
Anca o parayi harciyorlar canim iste bakıcı annesinden iyi bakar da Allahtan kayinbabam var o bakiyor
(1,386 puan) tarafından
Ne diyeyim yaşattiğini yaşasin ozaman
(2,265 puan) tarafından
Allah yanina birakmaz ben inaniyorum
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Günahı kaynananin 
(2,265 puan) tarafından
Aynen oyle maleseg gorumceme hayirli kapi acsin Rabbim
(7,617 puan) tarafından
Emin ol kaynatan mutlu olmuyordur
(2,265 puan) tarafından
Oyle tabi eminim o da annesi yapsin isterdi
(7,617 puan) tarafından
Yazıklar olsun Allah o kadına merhamet versin
(2,265 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(601 puan) tarafından
Bence kayın babanda suç yok bakiyo karısı yapmiyo mecbur adam kızına bakiyo diye düşünüyorum k.baban daha vicdanlı demekki kaynanana dicek laf bulamıyorum Allah onu ıslah etsin
(2,265 puan) tarafından
Oyle canim. Kayinbabamla cok sorun yasadim ben ama dogruya dogru gorumcemi sever bakar sacini tarar yanina oturur sakalasir
(601 puan) tarafından
Gorumcenin hastalığı doğuştan mı sonradan mı kusura bakma üzüldüm ve yaşı çok genç
(2,265 puan) tarafından
Dogustan canim dogarken vakumla cekmisler böyle olmus
(601 puan) tarafından
Yazık çok üzüldüm
0 oy
tarafından
Allahım ya bu insanlar nasıl birşey kıyamet kopacak
0 oy
tarafından

Allahım ya bu insanlar nasıl birşey kıyamet kopacak:(

(2,265 puan) tarafından
Hala kopmamasi mucize gercekten
tarafından
Aynen öyle allah islah etsin
0 oy
tarafından
Gerçekten yazık hep derim Allah anne baba olmayı hak etmeyene evlat vermesin diye 
(2,265 puan) tarafından
Aynen oyle keske hak etmeyen olmasa
0 oy
tarafından
Kayınpederin mecburiyetten mi yapıyor? kaynanan yapmayınca.geçmis olsun bu arada.gorumcenin nesi var da yatalak olmuş.?çok gencmis.
(2,265 puan) tarafından
Canım  gorumcem dogarken vakumla dogmus 28 senedir boyle yami
(601 puan) tarafından
Bence gorumcesi kendisi yani dogarken  vakumla çekilmiş yanlış anlamadiysam
(2,265 puan) tarafından
Evet canim gorumcem doğarken boyle olmus yani
tarafından
Anladım cnm.kayinpederin uzun yıllar bakıyor o zaman öyle.
(2,265 puan) tarafından
Aynen canim kayinpederim oyle esim kayinim hepsi ustune titrer aslinda ama kaynanama merhamet yok onu gordukce o nasil anne diyorum
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Kaynanan ne pis iğrenç Bir yaratık ya 
(2,265 puan) tarafından
Oyle maleesef
0 oy
(579 puan) tarafından
Kaynanan ölmüş olsa neyse diyecemde sonuçta kızı ve bakıma muhtaç bı adam derdim ama ne kadar geniş bi kaynanan varsa kızına yaptırıyor yazıklar olsun 
(579 puan) tarafından
Konusamiyor diye duygu düşüncesi hisside mı yok kızın ne alaka yaa konusabilse emin ol babasının yapmasını istemez kim olursa istemez nasıl bı düşünce onuda anlamadım eşin erkek yapsa ne olcak bişey olmaz ama o kız ya kız yapılmaz ne kadar babası olursa olsun o kızın ne hissettiğini bilemeyiz hiç birimiz
(2,265 puan) tarafından
Ki eminim utaniyordur :(
(579 puan) tarafından
Ya düşünsene canım bu zmanda annemize gostemiyoruz bişey olsa daha bırak babayı şuan kaynanandan migdem bulandı gerçekten kusura bakma
(2,265 puan) tarafından
Ne kusura bakacam ben de agzima geleni saydim ona boylr annelik mi olur.
(579 puan) tarafından
Yok anneyim diye gezmesin zaten
0 oy
tarafından
Kaynanan iğrenç kayinbaban ondan daha iğrenç nasıl yapar ya karısının ağzinin üstüne iki tane yapistirsin bakmıyorsa niye anne olmuş başka kız kardeşi varsa onu çağırsın ya da bi kuaför çağırıp yaptırsınlar 
(2,265 puan) tarafından
Her konuda boyle ki. Kayinbabam zamaninda dövmüş yine anlamamis birakmis artik. Yemegi kayinbabam yapar cam siler hali yikar
tarafından
Canım bi kadın bakıcı tutmak özel işleri için bi kadından yardım almak çok zor değil bakici parası da alıyorlardır Allah o kaynananı öldürmesin çektirsin valla çok sinirlendim
(2,265 puan) tarafından
Oyle canim 2000e yakin maasi var. Bunun icin kuafor cagirabilirlerdi gercekten. Ki buna da gerek kalmamaliydi bir anne varken de Allah islah etsin
0 oy
(765 puan) tarafından
Annesi yapamayacak durumdaysa kimsesi yoksa babası yapıyorsa Allah bin kere razı olsun derim AMA annesi sağlamsa başka insanlar (Kadın, Kız) varsa Allah hepsinin belasını versin derim.
(2,265 puan) tarafından
Annesi sag ve saglam yan gelip yatiyor. Bilsem ben bile yapardim nasil annelik bilmiyorum. Ben de kaynanama dedim git seninkini de baban yapsin o zaman ayni degil diyor konusamiyor diye yazik
(765 puan) tarafından
Yazıklar olsun gerçekten o kizcaz yattfi yerden ne kadar utaniuordur akli dengesi yerinde dimi?
(2,265 puan) tarafından
Ya rsporda zihinsel engelli yaziyor ama onunla konusunca anliyor espri yapinca guluyor
0 oy
(274 puan) tarafından
Doğru değil tabi ki kaynananız yapsın yapamıyorsa da bir kuaför bayandan istesin ne var sanki eve gelip yapıyorlar. Kaynananız maddi anlamda yok derse siz yardımcı olun lütfen çözümsüz bir şey değil bir şeyleri eleştirmek kolay ama böyle ciddi bir konuda çözüm üretin daha mantıklı 
(2,265 puan) tarafından
Maddiyati ne ki 28 senedir maasini aliyorlar bir zahmet versinler. Bilsem simdiye kadar el atardim ama artik gec malesef. Simdi de hastanede yatiyor durumu ciddi diyoar
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ay şurda daha neler duyacam neler sok geçiriyorum ya boyle bunlari duydukca
(2,265 puan) tarafından
Hayat malesef..
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Dini manada gunahi yoktur sanirim ama o kizda cekiniyodur kim ister ki oyle bi sey babasi yappsin 

Herkes anne olamiyo ya gercekten olamiyolar insani geç hayvan dahi olamaz boykeleri
(2,265 puan) tarafından
Ya bilmiyorum gunah kismini ama dini anlamda da normal degil bence kucuk degil 28 yasinda adet falan görüyor yani
0 oy
(11,244 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında banyosunu bile altını bile babasına aldırmıyorum geçtim temizlik yarabbim nasıl anne ya 
(2,265 puan) tarafından
Anne varken babaya dusmemeli bence de
(11,244 puan) tarafından
Tabikide cnm asla düşmemeli
0 oy
tarafından
Bunların hepsi bilgisizlikten işte 
(2,265 puan) tarafından
Annelik bilgiden ote bence ya icgudusel yani hayret ediyorum gercekten

İlgili sorular

+5 oy
25 cevap 388 göst.