0 oy
1,606 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Ya kızlar iğrenç resmen 28 yaşında yatalak gorumcem var ve kayinbabam genital temizligini yapıyormuş duyunca kaynanama kızdım ne var babasıdır diyor. Bu kadar pis bir kadın pis bir annelik olamaz gercekten bıktım bu kadından zerre saygım kalmadi 

38 Cevaplar

+1 oy
(30,108 puan) tarafından

Ay yok artık yok artık yani yeminle başımıza taş yağacak anası varken babaya düşmüyor o ne biçim anne .

(2,265 puan) tarafından
Anne demeye bin sahit ister yatalak ağzı dili yok diye yapilacak is mi kendisi de babasina yaptirsin ne farki var. Boyle anne olmaz olsun
-Reklam-
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Niye kendisi yapmıyor da kocasına yaptırıyor 
(2,265 puan) tarafından
Yan gelip yatmakla mesgul usengec
0 oy
tarafından
Ayip yaaa yuhhh...!!! 
(2,265 puan) tarafından
Gorumcem anliyor bir de yazik utaniyordur boyle annelik olmasin ya
tarafından
Nefret ediyorum bu is bilmez tembel yan gelip yatma derdinde olan kadinlardan. Cocugunu ihmal eden evini ihmal edenlerden niye varsiniz bu hayatta yaa
(2,265 puan) tarafından
Pis islere anca fal bakıp sogara iciyor. Yatacak yeri yok. Ama sorsan ben cennetligim engelli annesiyim diyor
tarafından
tabi cennet acti kucağını senin gibileri bekliyordu
(2,265 puan) tarafından
Kolay zannediyorlar kalıplaşmış seylerle olacak saniylrlar..
0 oy
tarafından
Kaynananin eli neresinekacmis edepsizlik bu yaptigi babasidir tamam ama orayida temizlettirmessin anasi olmasa neyse 
(2,265 puan) tarafından
Ya bir de anliyor gorumcem yazık ne kadar utaniyordur vicdan ya vicdan
tarafından
Allah o kaynanani kahretsin emi uzuldum gorumcene sen yapabilirmisinki yazik ya o kiza
(2,265 puan) tarafından
Canım simdi malesef hastanede. Durumu da kotu doktor hazir olun demis :(
0 oy
tarafından
Kaynanan niye yapmıyor ki çok çok çok mecbur kalınmadıkça aslaaaa
(2,265 puan) tarafından
Kaynanam işe yaramiyor çünkü yan gelip yatmakla mesgul
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Kaynanan varken neden görümcen yapıyor ne kadar saçma 
(3,521 puan) tarafından
Ay pardon yanlış anlamışım kayınbaban yatalak sandımmm
(2,265 puan) tarafından
Yok canim gorumcem yatalak kayinbabam yapiyor
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Agzinin ortasina iki tane carpcan iste boylesinin.***** babasiymis babasi olmasi onun kadin oldugunu degistirmiyor
(2,265 puan) tarafından
Aynen kendi de babasina yaptirsin o zman yatalak agzi yok diye yaptiklari edepsizlik.
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Rabbim kimseyi el ayğa düşürmesin şimdi görümcen nasıl da utanıyordur ya
(2,265 puan) tarafından
Aminn aynen oyle cok üzücü bir durum Rabbim yardimcisi olsun
(5,268 puan) tarafından
Amin inşAllah canm
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Annesi varken düşmez tabiki hadi kimsesi yoksa mecbur
(2,265 puan) tarafından
Yok ya kaynanam usengecliginden yapmiyor pislik resmen ne kadar utaniyordur simdi gorumcem
(5,725 puan) tarafından
Çok üzüldüm ama gorumcene :(
(2,265 puan) tarafından
Rabbim yardimcisi olsun insallah
0 oy
(163,356 puan) tarafından
eeee yuuh kaynananda cekirdekmj citliyo
(2,265 puan) tarafından
Valla aynrn de oyle yapjyor
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Daha neler yaaaaa :angry:

(2,265 puan) tarafından
Yok canim aslında öyle bir durum yok. Sadece kaynanam cok pis. Kendine hayri oyle diyeyim. Roller degisik evlerinde camı siler kayinbabam Yemegi yapar cocuklarina duskunluk olarak da kayinbabam anne gibidir kaynanam duygusuz. Gorumcemi alir saçlarını tarar yanina oturtur sakalasir
(4,848 puan) tarafından
Anladım canım ama yinede çok yanlış biraey yani ayda bir sefer yapacak bir kadın tutsa parasını verip sonuçta kızının ustunden engelli maaşı da alıyordur bı 100 TL verip her ay temizletse daha doğru olur çok üzüldüm ya ne kadar utanır kim.bilir hatta yapabilirsen sen bile yapabilirsin
(2,265 puan) tarafından
2000 maas aliyorlar canim almaz mi. Bilsem kayinbabam yapacagina ben yapardim gocunmam engelli sonuçta. Simdi hastanede durumu kritik. Rabbim hayırlı kapı açsın insallah cok acı cekiyor kemikleri hep birbirine girmis
(4,848 puan) tarafından
Ayyyy icim gitti ne diyecem bilmiyorum onun içinde zor yaşamasi çok geçmiş olsun
(2,265 puan) tarafından
Aynen oyle canim cok sagol
0 oy
tarafından
Şikayet et onu yatakak çocuğuna bakmıyor diye
(2,265 puan) tarafından
Gorumcem hastanede simdi. Malesef kötü haber bekliyoruz.  Kaynanamin basına neler gelecek biliyorum sonra Allahindan bulacak zaten
(163,356 puan) tarafından
Meltem hakli kesin maasda aliyodur o garipden sikayet et alsinlar bakim evine
(2,265 puan) tarafından
Almaz mi aylik 2000 aliyor bugune kadar da bir meyve yedirmemistir. Makrna corba pilavdan baska sey yapmaz gidip mama yazdirdim vitamin alsin diye. Esim ve kayinbabam cok duskun ve malesef durumu kotu simdi o yuzden yapacak bir sey yok artik. 1gun kaynanamin ona baktigini ilgilendigini gormedim ama kayinbabam sacini tarar oynar. Kayinbabami sevmem ama yigidin hakkini ver yabi
tarafından
Yazık o çocuğun ahını bırakmasın pislik vicdansiz
(2,265 puan) tarafından
Amiiin. Kalmaz da zaten
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Başlığı okuyunca bebek babası zannettim, onu bile çok doğru bulmuyorum ben açıkçası.. Bu hiç doğru değil, başında annesi varken
(2,265 puan) tarafından
Ben de anne var oldugu surece ozel temizlik annenin gorevi diye düşnuüyorum Rabbim mecbur etmesin
(1,552 puan) tarafından
Amin.. Mecbur kalırsa yapacak bişey yok tabi ama annesi varken ayıp günah
0 oy
tarafından
Bakacak kimse olmasa neyse de annesi varmış yuh yani o kıza da yazık kim bilir nasıl utanıyo dur 
(2,265 puan) tarafından
Aynen oyle anne varken babaya dusmez. Kendi de babasina yaptirsin ne fark var o zaman agzi var dili yok diye yazik ablama gerçketen cok uzuldum
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Ayıp ama anası yapmıyor bacım adam ne yapsın Allah yardım etsin adama eğer onu yapmiyir da hiç bir şey yapmıyordur bütün yük adamın üzerinde dir şimdi 
(2,265 puan) tarafından
Aynen oyle yemek yapar cam siler hali yikar ablamin sacini tarar banyosunu yaptirir. Kaynanam elinde sigara bir o yana bir bu yana telefonla konusur fal bakar
(12,271 puan) tarafından
O adam ve o kız kadının elinde mazlum Allah mazlumların yanında dir
(2,265 puan) tarafından
Kayinbabam ablam icin katlandigini soyluyor iyi kotu yemek veriyor aksam o isteyken bakiyor diye bakalim hayat neler gosterecek
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Ayıp ve çok gunahhhh!!!
(2,265 puan) tarafından
Kesinlikle. Kendisi de babasina yaptirsin o zmaan ne farki var diyorum
0 oy
tarafından
Yazdım yazdım sildim 

Diyecek kelime bulamıyorum Allah ıslah etsin
(2,265 puan) tarafından
Amin canim benim ablama hayirli kapi acsin
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Yok deve ya saçmalık anneye bak yapılmaz öyle ya anne varken baba yapmaz annesi ne yapıyormuş o zamanlar
(2,265 puan) tarafından
Sigara icip telefonla konusup fal bakiyor ne yapsin
(2,080 puan) tarafından
Yazık ya anneye bak bunları kayınpederinin yapması lazım çay içip telefon la ugrasması lazım
(2,265 puan) tarafından
Yok canim malesef kadinliktan haberi yok kaynanamin
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Yuh ya annesi de varmış başında. Annesi ne halt yiyor babası bunu yaparken 
(2,265 puan) tarafından
Sigara icip fal bakiyor telefonda
0 oy
tarafından
Kayın pederin yapmasın karısına sen yap desin ayıptır günahtır bu kız kendini kötü hisseder utanır desin... Allah onu ıslah etsin 
(2,265 puan) tarafından
28 senedir yapmis dusunsene simdi hastanede ablam doktorlar kotu habere hazir olun demis

İlgili sorular

+5 oy
25 cevap 388 göst.
0 oy
7 cevap 340 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 714 göst.
1 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,367 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 108 göst.

Kategoriler