Kizlar Allah bazılarınıza sanırım Hz.Eyüp sabrı vermiş. O kaynanalara görümcelere nasıl sabrediyorsunuz anlamiyorum gercekten. Burada okurken ben deliriyorum bogazlayasim geliyor. Bunlari size yaşatanlar vebalini nasıl odeyecekler acaba oteki tarafta? Hele bazilariniz hamile, lohusa... Hamile kadindan en ufacik bisi istemek bile ondan helallik almayi gerektiriyor. Bi de ahlaksizlar sizlere eziyet ediyor. Ben esimin kucuk teyzesi arkamdan konustu diye afedersiniz agzina ettim kizin. Hayatimdan da sildim. Size yapilanlar bana yapilsa sinir hastasi olurdum gerci zaten oyleyim de kafayi yerdim herhalde. Allah sizlere sabir versin ama tavsiyem şu ki belki haddim degil ama kesinlikle susmayin ve hani onlar esinizin aklina girmeye calisiyor ya siz de girin esinizin aklina surekli adamin yaninda olan sizsiniz sizin esinizi ikna edip kendi yaniniza cekmeniz daha kolay. Sadece sakince konusacaksiniz esinizle ve birazcik acitasyon yapacaksiniz. Onlar seytansa siz daha seytan olun tabi seytan onlara vesvese vermekten size ugrayacak vakit bulamiyor belliki. Okurken ben uzulup sinirleniyorum. Gercekten hepinize sabir diliyorum.
1,492,228 soru
24,382,384 cevap
348,826 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın