0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlar bebeğim 22 aylık olacak 18 24 emziği bulamadığım için 6 18 avent kullanıyodum akşam 6dan beri emziği yok sanki yer yarıldı içine girdi bırakmak istiyodum ama böyle değil kendi de emziğe çok düşkün aslında ama ne hikmetse hiç aramadı yedeğimizdi dün ötekini dişlerinle yırttı diye bunu vermiştim şimdi emziksisiz başka marka var almıyor napıcam bu akşam ben böyle bırakmak onu üzmez mi ya

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
cocugun aramiyorsa sen de bosuna uzulme cnm ararsa kaybolmus buluruz der yavas yavas biraktirirain
(398 puan) tarafından
inşallah ama ne biliyim gece ararsa diye korkuyorum aslında
tarafından
kayboldu sabah buluruz dersin anlar seni bence
-Reklam-
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Üzmez canım daha hiç elleme benim oğlum karyola ile baza arasına attı bende almadım bilerek bak alamıyorum dedim gitti geldi baktı ciğerci kedisi gibi ama sonra bıraktı 

Sende bunu sebep say bırakmak için 
0 oy
(289 puan) tarafından

Kardeşim 22 aylık bebek için emzik çok gereksiz değilmi?

O çocuğun ileride diş yapısı çene yapısı bozulacak boğaz enfeksiyonu bademcik iltihaplanması diğer çocuklara nazaran daha çok yaşayacak. Emzik sebebi ile evladının üzüleceğini yazmışsın lakin ileri de daha çok üzüleceksiniz. Diş teli taktırmak çok pahallı ve zahmetli bir iş.

2 çocuğuma da emzik vermedim, nacizhane tavsiyem 3 gün uykusuz kalın fakat emzikten kurtulun.

Evladınızdan çok sanki siz daha çok üzülecek gibisiniz :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 123 göst.
25 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Gnc (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 280 göst.
12 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde DamlanurEren (1,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 175 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Gulguzeli1 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,207 soru

24,121,750 cevap

333,509 kullanıcı

...