0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kafam cok karıstı. Uzatmadan anlatacağım kızlar bana bir fikir verin. Bir cok sebepten dolayı ayrıyız. Ama en barizi ben aldattığını dusunuyorum ve en son beni cileden cıkartan küfürü oldu. Arada 2 cocuk var ve barışmak eskiye donmek istiyor. Bir taraflarını yırtıyor bunun da farkındayım. Defalarca küfür için özür diledi. Asla bir daha yapmayacagına dair yeminler etti. Aldatmadıgına da yemin ediyor. Onu arayan kadının musteri oldugunu soyluyor. İnanmadım kadının kocasına götüreyim seni diyor. Yüzleşelim diyor. En son aradığında agzına geleni soyleyip yuvamı yıktın diyip engellemiş. Ne istersek dibine kadar almaya başladı ne okursa olsun söylenmiyor bile. Birde üstüne annemi de ikna etmiş. Ben ne yapayım? Aldatmadıgına yemin ediyor. Bende gene eskisi gibi olacak diye barışmak eskisi gibi olmak istemiyorum. 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşini sen en iyi tanıyorsun sözüne inanıyorsan kabul et inanmıyorsan kabul etme
(12,026 puan) tarafından
Korkum gene aynı olması.
-Reklam-
0 oy
(1,107 puan) tarafından
2 çocuk varsa  bence bir daha düşün derim. Ama onu en iyi sen tanıyorsun değişmez diyorsan
(12,026 puan) tarafından
Yani eminim küfürü olmasa da soylen elleri geri gelecek
0 oy
tarafından
Şans ver canım belkide dediği gibidir
(12,026 puan) tarafından
Bıkıyorum kuzum
0 oy
tarafından
Biliyorum az çok senin durumları. Bir süre daha bu şekilde devam et. Burnu sürtsün iyice. Bir süre sonra anlarsın zaten bu kıvama geldi bir daha yapmaz dersin. Aa bak düzeldi diyip affedersen yine yapar. Hemen kestirip atarsan 2 çocuğa yazık. Ha ama şu da var o çocukların siz bir arada iken psikolojisi bozulacaksa hiç olmasın daha iyi.
(12,026 puan) tarafından
Kucuge kıyamıyorum gorunce babayı cırpınıyor
tarafından
En doğru kararı sen vereceksin bacım.
(12,026 puan) tarafından
Acaba sozleşme mi yaptırsam =)
tarafından
Bencede daha surundur bunu sen
0 oy
tarafından
Biraz daha burnu sürtsün bence hemen affetme ama yine sen daha iyi bilirsin insallah iyi olursunuz 
(12,026 puan) tarafından
Sagol kuzum
0 oy
tarafından
Ben şimdiye kadar ki bütün gördüğüm postlarından ve yorumlarından yola çıkarak, şunu diyebilirim: Sen barışmak istiyorsun. 

Olayları ayrıntılı hatırlamıyorum gördüğüm postlarına ve şimdiki dediklerine yönelik yazıyorum; aldatmadıysa gerçekten adamın burnu yeterince sürttü bence. Barış. 
(12,026 puan) tarafından
Emin degilim bacım biliyor ki utanıp kadının kocasına anlatamam ona guveniyor bence
(12,026 puan) tarafından
Ha su da bir gercek ki kimler nelerle barısıyor
tarafından
O kimler yine aynısını da yaşayabiliyor ya da gerçekten düzelen de olabiliyor. He aldatma büyük mesele benim için. Utanma evliliğin için yüzleşin gerekiyorsa. Yuva yıkmak kolay ama ayakta tutmak zor.
Ama tekrar edeyim senin içten içe barışmaya niyetin var, yoksa çoktan bitirirdin. Benim gördüğüm bu
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Bir yuva kolay kurulmuyor kuzum hemen yıkılır bazen çocuk için sabreder bekleriz sırf onlar mutlu olsun diye kalbini dinle derim eşini en çok sen tanırsın bazı erkekler sırf tekrar bir araya gelmek için yeminler eder barışınca yine eskiye devam eder ama bazıları pişman olup bi daha yapmaz karar senin iyi düşün ALLAH yardımcınız olsun 
(12,026 puan) tarafından
İşte degişmeyecek biliyorum
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Bana gore bir insan neyse odur kimse degismez sadece göz boyar ama kocani sen taniyorsun
(12,026 puan) tarafından
Bende oyle tamamen defişecegini dusunmuyorum.
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Bence bunu sorduğuna göre sende ikinci bi sans düşünüyorsun yoksa bıçak gibi kesmiştin. Yuva bu kolay değil bence denemeye değer en azından iyiye giderse iyi ki dersin kötüye giderse çocuklarına verecek bir cevabın olur ileride 
(12,026 puan) tarafından
Kuzum rezil olmaktan korkuyorum
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Öncelikle eşinle aklı selim bir şekilde görüşüp aklındaki bütün soruları netleştirmen lazım netleştirdikten sonra biraz zaman verip bunu kendi beyninde sindirip daha sonra geçmişi bir köşede bırakıp gelecege doğru hatalardan ders çıkartıp yolunuzu çizmeniz lazım güven çok kolay kırılır ve zamana bırakmaz isen asla yerine gelmez cnm
(12,026 puan) tarafından
Gelmiyor iste canım
(5,328 puan) tarafından
Bunu zamana bırakman lazım cnm ayrıda olsa şans vermen lazım  anne ve bebek arasında bile güvenli bağlanma  yıllar sürüyor cnm
(12,026 puan) tarafından
Benim giden guven gelmez canım da sallamasyonda evlilik olsun istemiyorum
(5,328 puan) tarafından
Bak güzelim rabbim kullarına ikinci sansı tanırken  biz kullar neden tanıöıyoruz oysa rabbim kulunun aynı hattaya düşecegini bildiği halde her sferinde bağışlar sanş veriri
0 oy
tarafından
Yüzleş. Hayır mayidr deme. Kocasıyla beraber de yüzleş.
(12,026 puan) tarafından
Yuzlesmek bende istiyorum
0 oy
(11,244 puan) tarafından
Sözleşme imzala :;))) 

Kız şöyle eşin sözünde duran gerçekten sevdiğine güvenine eminsen olabilir arada bebisler var ama şiddet varsa uzak dur 
(12,026 puan) tarafından
Siddet bir tarafı yemez
(11,244 puan) tarafından
O zmn cnm biraz daha bekle
Rabbim hayırlı kapılar açsın cnm ne desek boş sen kendin karar vereceksin
Rabbim yardımcın olsun inşaAllah
0 oy
tarafından
Özge bi şans ver bisey kaybeder misin?
(12,026 puan) tarafından
Aynı olacak bir rezillik daha
tarafından
Ama neden bu ön yargı?
Zaten bu önyargıyla geri barışsan  onun çabaları  yetersiz gelecek sana.
Bu yüzden şans ver ki ilerde em azından şans vereydim iyi olabilir mıydı sorusu gelmez aklına
(12,026 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ama o kadına laf soylemez sem içimde kalacak
tarafından
Konuştuğu  kadin mi
Ama zaten kocan numarasını hatta telefonu  temelden değişsin.  Sen ne dicen ki ya çirkef olur sa karşındaki  edepsiz ise yazık değil mi canına canım sıkılır yok yere
0 oy
tarafından
Çok kez kabul etin yine edersin ama 1 değil 2 değil 3 değil artık bence biraz sende oda kafa dinlesin hani düşün sende çünkü eşini en iyi sen tanırsın ona göre karar ver 
(12,026 puan) tarafından
Bir daha kufur meselesine kalkamaz cok tepki aldı cunku cok tepki aldı
tarafından
Huylu huyundan vazgeçmez
0 oy
tarafından
Ya gerçekçi olursak hiçbir insan %100 değişmez illaki yine kavganız olacak. Asıl önemli olan bi daha bu duruma sokacak mı sizi. bunun sözünü verebilir mi. Bi daha bu tarz şeyler yaşanırsa net bir şekilde boşanacağını bilsin bunu kafasına iyice sokana kadar söyle kocana. Ona göre karşı karşıya oturun uzunca konuşun. Benim şartlarım isteklerim bunlar bunlar. Gerekirse liste yap altına imzasını atsın. :) eğer kabul ediyosa barış. Ama senin tavrında çok önemli barıştıktan sonra sürekli eski konuları açıp kavga sebebi yapma eğer öyle yapacaksan hiç affetme çünkü aynı şeyler hep tekrar eder yine. 
(12,026 puan) tarafından
Hah kuzum aynen. Bende bıkıyorum melek olmayacak kufur olayına gıremez cunku benşm ailem ayaga kalktı ne demek bu diye ondan korkar cu Ku babam adlı adınnca vururum dedi. Babamı zor tuttular ama gene o soylen eler vs devam edecek tabi ki
tarafından
Küfür edemez artık yeteri kadar gözü korkmuş. Onun dışında eminsen affet evlatlar var. Şiddet yokmuş oda bi artı ve sende kendini ezdirmeyecek birine benziyorsun :) e kocan bunun baya bi farkına vardığı için mutlaka biraz yola gelecektir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 398 göst.
0 oy
5 cevap 350 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 285 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Deryavn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 337 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu