0 oy
1,340 göst.
Diğer kategorisinde (4,848 puan) tarafından

Sohbet muhabbet olsun :) 

Düğün günü evinize çıkarken yada otele eşiniz arkadaşlarından dayak yedi mi :D 

Biz otele gittik eviniz şehir dışındaydı düğün memlekette oldu sırf dayak yicem diye oteli kimseye demedi arkadaslarida takip etmedi bizi arabayla :) ama eşim salondan çıktıktan sonra arabaya binerken bı iki yumruk yedi sırtına :) sonra kapıyı kitledi kimse açmasın diye yırttı yani dayaktan :D

35 Cevaplar

0 oy
(3,153 puan) tarafından
Hiç gelin gibi gelmedm evime babamın evinde düğün yaptılar eşimin 2. Evliliği diye gelinliğimi orda unutum zaten klasik misafliğe gider gibi geldm eve
(4,848 puan) tarafından
Keşke diretseydiniz seninde ilk evlilikmis içinde kalır ister istemez
(3,153 puan) tarafından
Çok kaldı canım dul karu gibi geldim eve millet evine teli duvaklı girdi davulu zurnalı ben her düğünde ciğerim yanıyo
(4,848 puan) tarafından
E baban annen de mi birşey demedi erkek tarafına
(3,153 puan) tarafından
Ee akrabalar bir dediler yapmıcz düğün bende baba yaktınız beni Bi gelinliği çok gördüler bana dedim babamda ben yapcm kızma düğün dedi yüzsüzler utanmadı 8 milyar salona verdiler zorlarına giti
(4,848 puan) tarafından
Çok ayıp coook bı kızın hayalleri gitti resmen görücü usulü mu evlendin
-Reklam-
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Yumruk da yedi hatta düğünden sonra arkadaşları evin önüne geldi. Burda adetmiş düğünden sonra evin onune gelip bişeyler istermiş Sadıçlar. Biz çok yorulduk kahve isteriz dediler fincan yetmez su bardağı olsun dediler yaptım. Eşim götürdü ama bizim oynamakdan kolumuz ağrıdı sen çay kaşığıyla içir dediler eşim içirdi arkadaşına. Sonra biri gömleğini çıkarmış bu çok kirlendi bi çitileyi ver demiş. Deterjan su verdim eşim sokağın ortasında gömlek yıkadı
(4,848 puan) tarafından
Öne öyle yav iyice abartmışlar yani
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Biz de öyle şeyler olmaz ama gerçekten saçma bir adet.
(4,848 puan) tarafından
Arkadaş işte napcan :)
0 oy
tarafından
Yedi ben arabadayken üstüme atladı onlardan kaçmak.icin kolumu kırıyordu ;)
(4,848 puan) tarafından
Aman aman :) olan sana olacakti
tarafından
Aynen kız :)
0 oy
tarafından
Dayak falan olmadı kuzum eşim biraz sert eve girmeden arkadaşları kapıyı tuttu düğünden eve gelene kadar 4 binden fazla para gitti kapının önünden arkadaşları çekilince bana sen yukarı çık gelicem dedi ben çıktım eşim eve bir geldi dağıttığı paradan çok daha fazlası elinden arkadaşlarını pataklaya pataklaya almış hepsini geri bide üstüne iskender siparişi verdirtmiş onlara ödetmiş :Ddddd
(4,848 puan) tarafından
Ahahah :) arkadaşları ne umdu ne.buldular oh olmuş onlara o zaman
0 oy
(7,293 puan) tarafından

Beni uyardıydı eşim ben kapıya vurunca aç bekleme diye:D yani dayak yedi oda arkadaşını dövdü :P

(4,848 puan) tarafından
Hıncını aldıysa sıkıntı yok :D
(7,293 puan) tarafından
Almıştır zaten samimi olduğu insanlar:D
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Hayr yaşamadık oyle bisey 
(4,848 puan) tarafından
Pekisi
0 oy
tarafından
Kız niye kocam düğün gününde dayak yesin 

Çok saçma bir gelenek yaa allahtan bizim öyle adetlerimiz yok :)
tarafından
Amanin enişte uyanık çıkmış :)
(4,848 puan) tarafından
Aynen öyle hatta ben uyardım salondan çıkarken bak arkadaşların bekliyor dayak yersin diye beni arabaya yavaş yavaş bindirdi sonra kendisi atladı tabi iki üç yumruk yedi sırtına kapıyı zorladılar kitledi :)
tarafından
Aferin sana kız iyi düşünmüssün herifi:))
tarafından
Ama ama bazen şaka olsa bile çok abartıyorlar yani çoğu yerde duydum böyle gelenek görenek adet ama bu sebepten dolayı sakat kalan çok kişi var
(4,848 puan) tarafından
Evet bazı yerler aşırı abartıyor
0 oy
tarafından
suyla ıslattılar dı
(4,848 puan) tarafından
:) dovmemisler iyi bari
tarafından
he bizde dövme yokta çeşitli işkenceler var
(4,848 puan) tarafından
Yumurta un şeker ayakkabı saklama damat kaçırma falan heralde ;D
tarafından
aynen ketçap salça ruj falan birini arabanın bagajına koymuşlar kucaklayıp damadı kaçırmışlar:D
(4,848 puan) tarafından
Ahahh :)
0 oy
(2,462 puan) tarafından

Yedi valla garibim daireyi şaşırdı ablasının dairesine girmeye kalktı ordan da yukarı yolladılar çıktığında sırtı kıpkırmızı olmuştu :D

(4,848 puan) tarafından
Eyvah eyvah :) adamların canını ikartiyor bu arkadaşları ya hicde düşünmüyorlar adam bu ağrıyla gece ne yapacak diye ihihijhi :)
(2,462 puan) tarafından
Zaten o gece bişey yapmadık :D
(4,848 puan) tarafından
Yapamadık desen daha doğru olurdu adamın cirkini çıkarmışlar :)
(2,462 puan) tarafından
Yok kız yapabilseydik de yapmazdık ben düğün günü sakinleştirici iğne yedim de :D
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Sırf dayk yemek içn düğünden gizlice kaçtık :) sadece adet yerini bulsun dye sadıcı iki kre sırtına vurdu anra bndik arabmza evmze geldik evi öğrenmesnlr dye de arabayı başka yre park ettik :)  
(4,848 puan) tarafından
Ahah :) resmen kedi fare gibi olmuş
(4,100 puan) tarafından
Braz öyle oldu bide adetmş bze Bi tepsi pasta verdlr gce kapınızı tıklayan olrsa verin dye o yüzden arbyı başka yre koydu eşm kimseyle uğraşamam yorgunum dye :)
0 oy
tarafından
Düğün deil de fotoğraf çekiminden geldiğimizde vurdular 3 5
0 oy
(163,444 puan) tarafından
enistesi vurdu dondu dik dik bakti cunku o eniste cok gevsek bi adamdii bide hadi aslanim goster kendinj diye bagirdi otelin icinde benimki gicik kapti kip kirmizi olduydu
0 oy
(6,363 puan) tarafından
Düğün günü kuzeni davulun çubuğu varya ayaklarına vurdu çubuk kırıldı :) :) 
(4,848 puan) tarafından
Aboooooov :D
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Dayak değil ama dayak gibi laf yedi yanında bende beraber ☺️☺️
(4,848 puan) tarafından
A aaa niye :D
(1,791 puan) tarafından
☺️☺️ balayına Bursa'da bir yer seçtik ama yeri bulamadık arkadaşları birakicakti bizi İstanbul'dan oraya bütün gece araba ile gezdik en son yeri bulduk ama bildiğin dağ başı dediler biz sizi burda bırakmayız otogara gidelim Balıkesir'e gidin diye sonra garaja bıraktılar tam giderken birinin adı Cevat birinin emre dediler ki

"İlk geceniz nasıl gecti diye sorarsalar Cevat ve Emre ile dersiniz "" nasıl utanmıştım yaaa
(4,848 puan) tarafından
Ahahah o nasıl laf lan :D öyle ben şok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 340 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 678 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 716 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 357 göst.
26 Eylül 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Alyakus (2,694 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,276 soru

24,109,267 cevap

332,870 kullanıcı

...