0 oy
273 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,496 puan) tarafından
Yavrum 21 aylık kaka gelince tuvalet gelince söylüyor şimdi Allah var. Ama lazımlığa oturunca yapmıyor korkuyor. Kalkıp bana sarılıyor külot da giymiyo kaka geliyor diye. Kaçdır ayakta yakalıyorum. Tuvaletini yaparken çizgi film izletmek, oyun oynatmak gibi şeylerden başka neler yapabiliriz korkmaması için. Lazımlığı değiştirmek fayda eder mi acaba 

3 Cevaplar

0 oy
(3,997 puan) tarafından
Klozet aparati dene canım belki ondan korkmaz . Ne güzel söylüyormuş . En zor kısmı bence onun idrakinde olup size önceden söylemesi . Bunu yapıyormuş zaten zor kısmı halletmissiniz
(1,496 puan) tarafından
Bu güzel bir cesaret oldu bana. İnşallah daha sevimli hale getiririz:)
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım sarkı soyle ödül ver. Yani hos degil ama ben oyle ogrwttim. Bimde top top kucuk cikolatalar var ya oturup tuvaletini yapınca verdim 1 tane hemen. 
(1,496 puan) tarafından
Şarkılar söylüyorum bol bol. Ödül de veriyoruz ama korkuyo sıpa bu çocukları anlamak bazen çok zor oluyor
(12,026 puan) tarafından
Evet vallaha kuzum hazırda hissetmiyorsa zorlama
0 oy
tarafından

Lazımlığı değiştirme fayda etmez .normal tuvalete yapmasını teklif et bi bak nasıl olacak. Benim küçük de korktu baya zorladı korkusu bizi. Şimdi normal tuvalet kenarında oturup yapıyor, yaptığını temizletip ondan sonra devam ediyor.  Düzelir inşallah diye bekliyorum:)

(1,496 puan) tarafından
Ayakta yapıyor normal e de o da zararlı
tarafından
Bilemicem bi.şekilde ikna oluyorlar zamanla. Konuştum ben bol bol konuştum, sen abi oldun abiler tuvalete yapar beze yapmaz, (biz kaka demiyoruz büyük diyoruz) büyük sana zarar veremez, onun tuvalete gitmesi lazım vs. konuştum işte. Çizgifilm şarkıları izlettim, bak dedim ben yanındayım korkma, abisini gördü falan alıştı zamanla...

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 80 göst.
+1 oy
10 cevap 234 göst.
0 oy
19 cevap 806 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 190 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler