0 oy
618 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,724 puan) tarafından
Bu aşıyı vurulcam ama inanilmaz endişeliyim yan etkisi konusunda

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aşı zaten virüsün daha az etkili kısmını vücuda enjekte ediyorlar vücut onu tanisin alışsın savunma alsin diye vucut bi nevi virüsle savasmayi öğreniyor.O yüzden çoğu kişi virüsün belirtileri gbi belirti yaşıyor.Asi olduğu halde virüs olan çok tanıdığım var ama o kadar ağır gecirmiyorlar çünkü vücut onu taniyo.Esimde biontec oldu gece titreme ateş yanma hissetmişti.Bende emziriyorm banada sıra geldi ama olmayı düşünmüyorum.
(4,724 puan) tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Abimde belirti olmadi olanlari duydum 3 4 gun de geciyomus galiba
(4,724 puan) tarafından
Ben başından beri biontech düşündüm ama burada bazı şeyler okudum endişe ettim haliyle :/
(12,763 puan) tarafından
Bende biontek olacagim yasayip göreceğiz bakalim her bunyede farklı oluyo
(4,724 puan) tarafından
Bende vurulcam bugün inşallah
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ben dün vurulacaktim vurmadilar sonra doktora yönlendirdi emziridm için beebge zarar olur sakın vurulma dedi bende srami iptal edip geri döndüm 
(4,061 puan) tarafından
Canım bence de öyle çünkü her doktor herseyi söyleyemiyor niye dersen içinden bile olabilir benim doktorlar hepsi aile dostları yıllarımız geçti hep beraber bana bence yalan olan yada beni korkutmak için bisi diceni düşünmüyorum gercktn buyuzden kararımı değiştirmek zorunda kaldım yoksa vurulucaktim bende korkudan hiç bisi diyemiyor Bi çok doktor ebem ben bisi demk istemiyorum doktora git dedi kadının yüzü bozuldu sonra msj atmış kesinlikle Vurulma bebeğe ne tür zarari olur yada olmaz hiç bisi bilmiyoruz aşı yeni çıktı ne olduğunu bilmiyor kimse biraz dha vurdurma dedi aşı Hakkım duruyor hala ama beklicem ben kbul ettim diye bebeğime zararı olsun istemem gercktn öyle çıkarsa doktorlar dilesin benden ne dilerse sadece bekliyrum
(670 puan) tarafından
Tabiki öyle düşünüyoruz ama firma olsun devlet olsun sorumluluk almiyo ben vuruldum bundan kaç sene sonra cikicak yan etkisi ve bu aşıdan olduğunda kanitlancak sonra sizin tercihinizdi
(4,061 puan) tarafından
Buyuzden biraz daha beklicm kızım emmeyi kessin mecbur vurulcz çünkü asisz hiç bir yere almiyacaklarmis ileride 8 aylık olduk zatn biraz dha emsin de
(670 puan) tarafından
Keyifleri bilir canım ben vurdurmayi düşünmüyorum asla anayasal olarak zorlayamazlar zaten o zaman kadar vazgeçilir bu asi isinder bak gör en fazla 1 sene beni bul dedin diye burdayım:))
(4,061 puan) tarafından
Hahay valla öyle canım dediğin gibi ama ben kesin vurulurum eşim yüzünden ☺️
0 oy
(3,074 puan) tarafından
8 gun oldu bisey olmadi cnm..2.gün azcik kolum agridi o kadar..
(4,724 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(3,074 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
tarafından
Eşimde bişey olmadı ama benim kolum agrıdı
(4,724 puan) tarafından
Anladım canım geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Ben tirsiyorum valla belirtileri gorunce bayramdan sonra yaptiram diyorum once yaptirirsam ölür kalirim mietin bayrami rezil olmasin ahahha
(6,396 puan) tarafından
Esim yaptirdi bisey olmadi bende bugun gidip yaptiracam Allah im sen koru☺
tarafından
Amin haber ver bayramdan sonraya kadar zamamniniz var olmedim yazin yeter banada cesaret gelsin :)
(6,396 puan) tarafından
Hahah tamam werecem sana haber☺
tarafından
Bekliyorum sabirsizlikla ama bisi olmasin kimseye ya Allah korusun herkesi saka bi tarafa
(4,724 puan) tarafından
Ahahaha bişey olmaz inşallah canım :))
0 oy
tarafından
Yok cnm 10 gün oldu sadece tetanoz aşısı gibi ağrısı oldu kolumda o kadar
(4,724 puan) tarafından
tarafından
Tşk ederim cnm ☺️
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Sadece kol ağrısı yaptı esimde
(4,724 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Canım nasılsın

Emmeyi bıraktı mı unuttu mu Duru bebeğin
(4,724 puan) tarafından
İyiyim kuzum, emmeyi bıraktık çok şükür 3 gündür hiç vermedim. Canı sıkılınca gelip meme diye ağlıyor tabi bende tiksindirmek istemedim. Açıyorum seviyor, öpüyor sarılıyor bak annecim süt bitmiş diyorum bay bay yapıp kapatıyoruz sonra yine geliyo falan ama çok daha iyiyiz :)
Oturarak kolumda salliyorum memeye göre daha çabuk dalıyor uykuya çok şükür. ❤️
tarafından
Çok sevindim canım ❤️
0 oy
tarafından
Valla annemde ciddi yan etkileri oldu tansiyonu yükseldi başı döndü şiddetli mide bulantısı baş ağrısı ateş bunlar devam etti 3 gün kadar
(4,724 puan) tarafından
Tüh çok geçmiş olsun
tarafından
Teşekkür ederiz şimdi iyi çok şükür ama
0 oy
tarafından
Kol ağrısı sıcak basması bilinç bulanıklığı mide bulantısı  yorgunluk oldu
(4,724 puan) tarafından
Hadi yaa çok geçmiş olsun canım
tarafından
Sağol canım ama birgün sürdü gecti
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Eşim babm kaynanam kayınpedrm oldu sadece kollarında ağrı oldu o kdar bnde randevu alıp olcm inşallah şu gribim geçmesini bekliyorum 
(4,724 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(853 puan) tarafından
Dun asi oldum bnde kol agrisi ve yorgunluk var yorgunlukta muhtemelen oglanin arkasinda dolanmakta kol agrisi var diyelm
(4,724 puan) tarafından
Ah o yorgunluk hep var ☺️☺️☺️
(853 puan) tarafından
15 aylik oglusum allahim 1 dk durmuyo
(4,724 puan) tarafından
Benimki de 19 aylık sadece uyurken ses yok evde :D
0 oy
(3,454 puan) tarafından
1. Doz bişey yapmadı eşimde 2. Doz böbrek karın ağrısı yaptı tesadüf mü bilmiyorum geçti 2-3 güne 
(4,724 puan) tarafından
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Ben dün vurundum hiç bir şey olmadi sadece kolum agriyo o kadar pek bi yan etkisi yok ya o kadar anlatiklari kadar sanmıyorum 
(4,724 puan) tarafından
Değişiyor sanırım geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 67 göst.
5 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 163 göst.
22 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 334 göst.
0 oy
5 cevap 302 göst.

Kategoriler

1,476,397 soru

24,168,641 cevap

335,742 kullanıcı

...