+1 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde (3,074 puan) tarafından
Kızlar bizim üst kattaki dublex bosaldi..esimle cikip baktik baya genis salon mutfak vs..cift banyo..kismetse tasincaz..suanki kiramizdan 600 tl fazla ama hem balkon guzel hem de daha büyük ev..dublexte oturan var mi zorluklari neler bizi neler bekliyo acepp..bi heyecanla cikyoz dedik bakalim

17 Cevaplar

0 oy
(163,444 puan) tarafından
hic ozenme gorunus iyi ama bi sure snr insani bayiyo zor yaa in cik cani cikiyo insanin
(3,074 puan) tarafından
Simdiki.evimden baya büyük ama cnm ya..simdiki evimde mutfak salon bir yani ne yaparsam her yer kokuyo ve mutfakta cam yok..dublexte mutfak ayri ve balkon bile bar ufak
davlumbazin yokmu kiz ilk basta dublex hos gozukuyo ama yasayinca cok zor bee
(3,074 puan) tarafından
Var hem de baha iyi aldik ama et fln yapinca hic farketmiyo bütün wv kokuyo..bide cam fln yok ya gündüz bile ışık aciyoruz mutfakta..valla aldik bi karar bakalim:)
hayirli olsun cnm
(3,074 puan) tarafından
Saol cnm
-Reklam-
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Sadece aşağısını toplarsın yatagin vs yukarda olur  biride gelse senin için aşağısı önemli bı yandan iyi bı yandan büyük aşağı yukarı triblex olanlar daha kotu ya
(3,074 puan) tarafından
Ahaha yukardaki banyoyu kullaniriz dedim.esime de..asagisi temiz kalır misafir fln pat diye gelse sknti olmaz
(2,328 puan) tarafından
Evt o yönden iyi tek aşağısını toplu tutarsın yukarı ztn çıkılmaz kolaylık olabilir ekstra çocuk yatak odası toplamaya ugrasmazsin
(3,074 puan) tarafından
Aynen oyuzden de isimie geldi acikcasi
0 oy
(242 puan) tarafından
Dubleks evde oturan biri olarak söylüyorum ne işi bitiyor in çık zorluyor bi yerden sonra artık çok çabuk kirleniyor ne hikmetse her gün temizlediği halde hiç temizlenmesi gibi imkanım olsa çıkıp normal bi evde otururdum
(3,074 puan) tarafından
Bnm evim.calistgm okula yakin cnm buradan cok tasinma sansim.yok..ama.oturmusken de büyük evde oturiyim.dedim bilmem ki..simdi dairemde mutfak salon bir bide cam yok mutfakta..gunduz bile ışık aciyorum yani
(242 puan) tarafından
O zaman tabiki cik dublekse ama bu sorunlar hemen hemen her dublekste oluyormuş haberin olsun seni biraz yorar ama rahat edersin evin ışık almıyorsa
0 oy
tarafından
Valla eve her hafta temizlik için bir yardımcı alacak durumum olursa ancak dubleks evde otururum görünüşü güzel iyi hoş ama o temizliği zor o kadar pencereyi sil merdiven süpür sil aşağı in yukarı çık zor oluyor 
(3,074 puan) tarafından
Valla anca ole.olck gibi zatn..agustosta.okullar acilir bizim.oyuzden yetistiremem her seyi zatn
tarafından
Çalışıyorsan daha zor ben okuldan gelince bi süpürge bi yemek ancak yetistirebiliyorum hele de kışın
(3,074 puan) tarafından
Aynen calisacam cnm öğretmenim bakalim.nasil.olck..simdiki.ev baya küçük daral geldi burdan
0 oy
tarafından
Benim de hep hayalimde ama çocuklar küçükken imkansız düşerler merdivenden diye aklım gidiyo hadi şimdi elimdeki öğrenir merdiven inip çıkmayı ama karnımdaki doğacak büyüyecek düşecek vs vs en azından ikisinin de 3 yaşından büyük olması laızm temizlik açısından bi fikrim yok malesef 
(3,074 puan) tarafından
Bnmki de 21 aylik cnm..babam merdiven.basina kapi gibi bisey yapar.cikmasin diye..oglum icin de istiyorum aslinda..simdiki ev küçük..orda rahat rahat oynar
tarafından
Aslında daha geniş ama normal bi ev baksanız nasıl olur
(3,074 puan) tarafından
Okuluma burasi yakin cnm cok tasinma sansimiz yok yani maalesef..bide bu ödeyeceğimiz kiraya baska semtlerde 30-40 yillik binalar var hep eski yani..bu bina yeni 7 yillik sanrm..
0 oy
(341 puan) tarafından
Benim bir onceki evim oyleydi alt kati kullandik hep ust katin bi terasini kulandik temizlik yapmaktan canim cikardi bide asla evi isitamiyoduk kisin hep annemde kalirdik umarim sizin öyle olmaz 
(3,074 puan) tarafından
Soguk oluyomuş onu hep diyolar klima fln al dediler
(341 puan) tarafından
Evet biz kap kalin giyinip bide yorgan aliyoduk ustumuze salonda her kis yine ev soguk olucak diye dertleniyoduk
0 oy
tarafından
Temizliği zor olur sadece birde kontrol altına almak daha çetrefil olur diye düşünüyorum düzenli tutma açısından başka bir sakıncası yoktur bence güle güle oturun
(3,074 puan) tarafından
Isinma ve temizlik zor olck gibi bakalim.artik:)
tarafından
Çok güzeldir muhakkak ev yeniyse ısınmada çok bir problem olmaz diye düşünüyorum
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Annemlerin dubleks iki kişi olmalarına rağmen o koca eve yetemiyorlar kardeşim hep merdivenlerden düşüyor temizliği zor in çık mahvolursun tabi sizin kararınız ama hakkınızda hayırlısı inşallah
(3,074 puan) tarafından
Babama kapi yaptrcam merdiven girisine cnm bakalim hayirlisi
0 oy
(969 puan) tarafından
Zor oluyor alt kata ayri ust kata ayri elektirik supurgem var belki oha sacmaladin diyen olur ama  
(3,074 puan) tarafından
Ahahahah belki bn de alirim kiz nolck:)
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Ayy bnce çok güzel olur ama çocuk varsa merdivenler sıkınto
(3,074 puan) tarafından
Babam kapaticak cnm.merdiven girişini kapiyla
(7,827 puan) tarafından
Ama bebişker tırmanmayı sever ona göre tırmanamayacağı kapı yapın bnce çk güzel bişey
0 oy
(369 puan) tarafından
Isıtmak ve soğutmak çok zor oluyor canım bizim dubleks doğalgazı bütün evde açarsak aylık 1500 buluyor yazın da klima bir odaya yetiyor temizlik de yorucu oluyor
(3,074 puan) tarafından
Temizlik icin kadin tutcam muhtemelen zatm cnm cnku ağustosta okullar acilck bizim caliscam yani..ins.kombi cok gelmez ya
0 oy
(96 puan) tarafından
En sıkıntılı olan çocuk merdivene çıkıyor sen her dkika peşinden koşuyorsun düşmesin diye :))
(3,074 puan) tarafından
Babam kapatcak cnm.merdiven girisnin kapiyla
0 oy
(14 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım ben de öğretmenim evim dublex. Bir çocuğum var 2.ye hamileyim. Yani ben dublexten memmunum ilk çocuğumun beşiği, bebek arabası, oyuncakların bir kısmı, fazla yorgan yastık vs. derindondurucum, çamaşır makinem, kışlık menemenliklerim filan hep yukarı katta. Alt katı genel olarak kullanıyorum. Çocuk için merdiven girişine kapı yaptırmıştık. Üst katı aktif olarak kullanmıyoruz daha çok ortalıkta fazlalık bulundurmamak için ya da bir misafir gelirse yatıya, baza attım yukarı rahat etmek isteyen olursa kullanılıyor. Temizlik için bayan çağırıyorum şuan hamileliğimden dolayı. Normalde üst katı 2 haftada bir kaldırıyorum alt katı her hafta yapıyordum. Yani alıştım ben. Daha küçük bir yere sığamayabilirdim. Ev ne kadar büyükse ihtiyaç olacak şeyleri elinin altında bulundurabiliyorsun, sürekli al - at yapmıyorsun. 
(14 puan) tarafından
Kapı yapılınca evin ısınması daha da arttı. Ama yine de bina her zaman rekor bizde oluyor doğalgaz faturasında
(3,074 puan) tarafından
En cok oglum icin istiyorum zatn cnm bn..genis genis oynasin diye..balkonumuz bile kucuck suan..orda balkonda da oynariz onla..mutfagm salonla bir cam yom yani hep karanlik..dublex mutfagi kocaman ve balkonu da var..temizlik icin kadin tutarım zatn..tek sknti isinma bakalim
(14 puan) tarafından
Isınma ciddi sorun 600-700geldiği oluyordu ki. Her odayı yakmıyoruz bile. Yine de merdivene kapı yapılması kışın evin sıcaklığında ısınmamızı arttırdı. İçinde kalmasın bence taşın. Hem küçük bebekle okula yakın bir yer bulmuşsunuz çok önemli bu. Baktın memmun kalmadın illaki küçük ev bulunur yine.
0 oy
(2,788 puan) tarafından

Temizliği düşündğm sadece ayyyy :woot:

(3,074 puan) tarafından
Ahahahah agustosta okullar acilinca.caliscm bn cnm muhtemelen kadin tutarım:)
(2,788 puan) tarafından
Ha o zaman olabilir
0 oy
tarafından
Bende çok hevesliydim ama kime sorsam aklın varsa uzak dur dedi kimse memnun değil 
(3,074 puan) tarafından
Simdiki şartlarımdan cok daha iyi cnm bakalim..istanbulda evler cok pahali..buyuk ev kalmadi resmen..buyuk ev varsa da cok eski..bizim bina 7 yillik sanrm ve ev cok genis..kira da diger yerlere göre uygun bakalim hayirlsii
0 oy
(1,738 puan) tarafından

Hamileyken dusmustum ben dubleksin merdivenlerinden 5. Kattı bianlik uykuya yenik dusup evladimi kabetmek istemedim tasindim . 

Birde 2. Kat tavan yaniyordu ter icinde otruyorduk.
Merdivenler demirden mi ahsap mi ona bakin benim kaynim demir merdivenden dustu kafasi yarildi askere almiyorlar
(3,074 puan) tarafından
Kiz senin de basina gelmeyen kalmamis cok gecmis olsun sana da kaynina da..demir bizimki de..
(1,738 puan) tarafından
İyi degildi vallhi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 754 göst.
16 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Mavi Rüya (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,063 soru

24,106,561 cevap

332,726 kullanıcı

...