0 oy
817 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,265 puan) tarafından
3 senelik evliyiz 3 senedir bir isin ucundan tutmamıştır. Beklemedim de simdiye kadar. Utusunu yaptim her sabah kahvaltısını hazırladım hamilelikte olsun bebekten sonra olsun..  simdilerde ders çalışıyorum 1 dakika bile onemli benim icin tuvalette bile calisiyorum çünkü bebegim cok duskun bana az uyuyor zamanın kısıtlı yani. Bu hafta utusunu yapmadim sabah yaparim toplu yapmayayim vakit kaybi olmasin dedim sabah da oglum uyanmayinca uyanamamışım ben de ütü yapmış.. neyse az once mutfakta ders çalışıyordum geldi cerez hazirladi kendine ve gitti iceri ne sordu 'ne biraz bıraktı ben şok biz kadinlar neler yapiyoruz bir tabak vermedi adam.. artik utuden mi yaptı yoksa normal hali mi bilmiyorum. Yazık emeklerimee

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Valla alınma ama senin o kocadan bir cacık olmaz bacım 
(36 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
No ....
tarafından
düzenlendi
1. Sen neden atliyorsun
2. Başka postlarinida biliyorum arkadasin sana ne oluyor
(2,265 puan) tarafından
Esra benim ne cektigimi biliyor canim o yuzden bu yorumu yapiyor memleketlim kendisi :)
(2,265 puan) tarafından
Malesef cacik falan olmuyor gercekten gittigi yere kadar goturuyorum simdi ben de
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun balım ❤️
(2,265 puan) tarafından
Sagol canım benim ❤
tarafından
Bence kadında suç. Böyle alıştırmış. Bende kocamın kahvaltısını hazırlardim şimdi o hazırlar beni uyandırır. Yapmayın buna mecbur değilsiniz. Bırakın bazende o yapsın alışsın. Her şeyi kendinize yüklerseniz adamda yükler sonra böyle olur alışır
(2,265 puan) tarafından
Haklisin malesef. Ama insani bir durum ya çocuk olsa düşünürdü o  an esim düşünmedi
-Reklam-
+1 oy
(1,707 puan) tarafından
Sen istediğin kadar emek ver bacım kıymet kesinlikle bilmezler ki yapmasydn derler bide seni çok iyi anlıyorum yani
(2,265 puan) tarafından
Hayirsiz valla kedilere nankör derler bir de bunlar beter
(1,707 puan) tarafından
Aynen öyle canm boşver takma  valla bn dick söz bulamıyorum artk
(2,265 puan) tarafından
Allaha havale etmekten başka elden bir sey gelmiyor canım
(1,707 puan) tarafından
Aynen öyle canm rabbim büyük ahını yerde bırakmaz
+1 oy
tarafından
Canım böyle en ufak şeyde bunu diyosan çok ayıp ediyosun. 

Belki birşeye kırılmıştır hep dersler çocuklar ev işleri derken onunla ilgilenmiyosundur vakit geçirmiyosundur kırılmıştır belki
(2,265 puan) tarafından
Aynen oyle malesef. Simdiki aklim olsa ne halin varsa gör derdim de toyduk işte..
(1,707 puan) tarafından
İşte o zaman görmüyodk herşeyi napalm bi erkek yani sonuçta geleceğimizi ellerine bırakıyrz sonra bole oluyo
(2,265 puan) tarafından
Aynen oyle gozumuz kör oluyor malesef
(1,707 puan) tarafından
Olsun canm napalm rabbim hayır etsin sonumuzu
(2,265 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(54,185 puan) tarafından
suan esin ne yapsa batiyo sana
(2,265 puan) tarafından
O da vardir ama geldi mutfaga hazırladi gitti. Insan bir kase de karısına vermez mi çalışıyorum.
(54,185 puan) tarafından
erkeklerde.nerde o ince dusunce
(2,265 puan) tarafından
Kiz oyle deme anasi hele  babasi olsa kole olurlar. Kimi erkek de var ki esine de oyle bakma sen bize denk gelmemis
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Erkek milleti canım hergün sırtını sıvazla hiç biletini eksik etme bi gün unut ya bi gün yada işin olsun yapama  sanki o şeyi hiç yapmamışsın gibi davranırlar 
(2,265 puan) tarafından
Aynen de oyle valla. 1 gun oluyor 100 gun
0 oy
tarafından
Zıkkım yesin
(2,265 puan) tarafından
Okurken icim rahatladi :):)
0 oy
tarafından
Bende üzülürdüm açıkçası
(2,265 puan) tarafından
Ben mutfakta yiyecek bile olsam o gormese bile sorarim ya da hazirlar götürürüm 1 kez olsun yapmadi
tarafından
Bende yaparım ama eşim su bile içse sorar Allah razı olsun. Ama bazen düşünüp almadığı şeye üzülürüm sevdiğimi biliyorsun ama almadn derim
(2,265 puan) tarafından
Benimki bugune dek 1 sey hazirlamamistir getirmemistir
0 oy
(447 puan) tarafından
Ben eşime derim ki kaşık koyar mısın Bi bakarım sadece kendine koyar bence fıtratlari bide bu kadar alıştırmaöal da lazım sanki öylesi daha degerli 
(2,265 puan) tarafından
Kesinlikle o kadar dogru biz nasıl alistirdiysak oyle oluyor malesef. Benim ki ana evinde kül kedisi imis. Hala gittigimizde anasi pis oldugundan temizlige el atar. Bizim evde parmağını oynatmaz
(447 puan) tarafından
Yaa anam rahmetli oldu anacagzım donuna kadar hallederdi mutfaga işlere el atmazdı ama şimdi üvey anam salata yatırır ev süpürtür :D sorun bizdr canım
(2,265 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin 2. Esler hep sansli oluyir herhalde. Bacım bak iste ayni adam gercekten bizde iş yok. Biz ölüp gidince millet çatır çatır yaptirir
(447 puan) tarafından
Aynen oyle gözü açık olucaz alttan alta onlar bile anlamıcak ben yapmaya başladım kızın üstünü degiştirir çay getirir bazende su
(2,265 puan) tarafından
Yapmak lazım haklisin canim
0 oy
(5,782 puan) tarafından
İnan senin atanmanı o kadar çok istiyorum ki. Umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Hiç pes etme,kimsenin seni yıldırmasına izin verme.
(2,265 puan) tarafından
Ya Allah razi olsun cok tesekkur ederim. Asla yılmayacam herkese inat cocugumla yalniz yasayabilmek icin bile elimden geleni yapacam
(5,782 puan) tarafından
Kac puanla atanıyor sizin bölüm?
(2,265 puan) tarafından
80 civarı  canim. Gecen sene alım cok olduğu için  77.85ile kapatti. Ve benim puanim 77.80di:(
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Hayatı birbirinize bu tür şeyler le zor imkansız yaşanmayacak hale getirmeyin canım biraz oluruna bırak karşılık her daim gelmez her işten 

Evlenince zaten malesef ki biliyrouz temizliğin evin bizim üzerimizde olduğunu ha onlar yaparsa yapar bir ucundan ki nerdeyse tüm erkekler yapmaz çünkü çalışmak onlar için yeterince yorucu oluyor sen tüm gün evindesin canım erkenden kalk bütün işine yetişir sin 

Kenidni onu düşünerek yıpratma canım benim sınav stresi yetiyor zaten Allah yardım etsin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 538 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Aynurrrrr52 (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 664 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 523 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 758 göst.