0 oy
1,434 göst.
Diğer kategorisinde (592 puan) tarafından
Kızlar burda çokta yazmak istemiyorum dilim varmıyor..Ama Kıyamet kopsun artk bir anne bu nasıl göz yumar ya nasıl aklım almıyor bide yapılanları çocuklar resimlemisle rma şerefsizler serbest valla yetr artk ya bu ülkede neden adalet yok nedennn merak 

38 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ailesi para alıp şikayeti geri çekmişler
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

image

biraz baktimda kızlar ne diyecem bilemiyorum çocukların çizdiği resimler bakabilirsiniz

(349 puan) tarafından
Subhanallah daha biz bu yaştayken ne olur nasıl olur bilmezdik. Çocuklara yaşattıklarına bakın. Bu çocukların eli çiçek böcek çizmesi gerekirken neler çizdiemişler. Allah ın adaletini bekleyin beşerin adaleti kendi gibi B.O.K...
0 oy
tarafından

Goguldan baktım inan hiç şaşırmadım. Buna benzer olay yakında burda oldu eşimin tarafında bide annesini benim evimde saklamaya kalktılar kız öz babasin dan 6 evlat aldırmış.  Kocaya kaçmış.   Kaçtığı evde kızını ziyarete gidiyor. Tehtit le kullanmaya kalkıyor. Neler var hayatta.  Annesi abisi yengesi hepsi göz yummuş yıllarca 

tarafından
Etimle kemigimle tiskindim bu devirdennnnn!!!
(592 puan) tarafından
Off nasıl olur nasıl psikolojim bozuldu artk yetr valla billa yetr
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Resmenn iğrençlik allahım sen evlatlarımızı koru 
0 oy
(3,546 puan) tarafından
O suçlu pislik pedofilileri serbest bırakan hakim veya savcu her kimse aynı şeyi yaşasın
0 oy
(4,295 puan) tarafından
Allah belasını versin böyle insanların yazık yaa o masum  çocuklardan ne istiyosunuz siz pis.lik nerde bu ülkenin hakimi savcısı niye bu çocukların sesini kimse duymuyo illa birilerinin ölmesimi gerekiyo 
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Sadece o ş.. size annen demeyelim rica ediyorum. Böyle bir canavar anne olamaz.
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Tahliye eden mahkemedeki insanlarida sorgulamak lazım böyle biseye göz yumuyorlarsa yazıklar olsun migdesizler nerde hak nerde hukuk nerde adalet 
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Ben hiç duymadım tam olarak ne 
0 oy
(224 puan) tarafından
Şuan böyle biseyi nie okudum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum nasıl insanlar var hicmi içi acımıyor o anenin küçücük birşeyde hisetmiomu yastığa nasıl başını koyuo resmen dogsunlar paraları kazanayım die doğurmuş 

Gerçekten böyle merhametsiz insanlar var yni 

İnanamıyorum vla bn nasil insan üzülmez ya hicmi
0 oy
(504 puan) tarafından
Okudum okumaz olaydim migdem kaldırmıyor artık böyle pislikleri sen nasil bir kadınsın nesin sen seytanimi sattin ruhunu ne demek bu dunya yıkılsın ya yemin edeeim kaldıramıyorum boyle seyleri bende cok yaşadım ama ben dilsizdim soyleyemedim ne oldugunu bilmezdim bizim zamanimizda tv yoktu ne bilim ya okuyunca kendimi gördüm birden
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Dünyanın çivisi çıkmış biz yavrularımızı kime emanet edicez biz kime sığıncaz kadın olmak zor anne olmak zor bu ulkede insan olmak bile zor
0 oy
tarafından
İnsanlara cevap versen 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ne olmuşkineee
0 oy
tarafından
Bu olayı hatırlıyordum salınmışlar inşallah tutuklanırlar 
0 oy
tarafından
O resimler şiddet içerikli duruyor ayrıntısı nedir