0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benimle ilgilenmez eşim demez birşey canin çekiyor mu ihtiyacın var mı ?kolay kolay annemlere göndermez.para vermez ve gezmeye götürmez .kaynanmlarla birlik oturuyoruz belki ondan kaynaklı bilmiyorum ama daha hasta olsam ilgilenmemiştir .Bende sen bana kocalık mi yapıyorsun dedim kızdı birdaha o cümleyi kullanma diye

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Haklısın hiç de ağır degil
tarafından
Şimdi ona nasıl bir tavır davranmaliyim
tarafından
Bence al karşına konuş bacım baktın anlamiuor sende ona aynı şekilde davran karilik yapma her konu da anlasın nasıl oluyormuş
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Yoo hafif bile kalmis valla 
tarafından
Şimdi ona nasıl bir tavır almaliyim
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Cokta yerinde olmus 
tarafından
Bugün misal kendi işleri kendi ihmalligi sonucu sorun çıktı bende bir şey istedim iş zamanımı evde başka ilac yok mu diyo
(6,190 puan) tarafından
Bu konuda senin de hatan var.Kocan sana ailene gitme diyemez ya da ihtiyaclarini karsilamiyorum diyemez.Madem ihtiyacini karsilamayacak,gezmeye vs goturmeyecek neden evlenmis
0 oy
tarafından
Gayet yerinde kullanmışsın 
tarafından
Ona nasıl bir tavır almaliyim
0 oy
tarafından
hak etmiş canm o yuzden zoruna gitmis 
tarafından
Onda ne anlamış olmali
0 oy
(554 puan) tarafından
Durduk yere demedin ya bu lafı kesin yerine oturtmussundur o da cevap veremeyince kolay yoldan kızıp üste çıkmaya çalışmıştır 
tarafından
Evde 3 ortak noktamız var birinci yatak ve sofra da beraberiz 2 si uckuru 3 kızımız başka hicbirsey yik
(554 puan) tarafından
Bizde de bı fazlası hepsine ek olarak salonda oturuyoruz :D
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Cuk  diye  oturmuş  oda adam  olsunda karısıyla  ilgilensin 
tarafından
Öne anlamış olmali
0 oy
(359 puan) tarafından
Sormuşsun ya kuzum ona kızmıştır soru kısmı fazla gelmiş ona. İnsan bir ömür geçirmek yoldaş olmak için evlenir evde yemek yapsın ütü yapsın temizlik yapsın otur sun ne desem yapsın köle almıyorlar kendilerine sende bir insansın sosyalleşme en insani ihtiyaç nefesde alma tam olsun. Hiç ağır değil söylediğin laf ama böyle laflar yerine ihtiyaçlarını açık açık söylesen belki bir çözüm yolu olur 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Zoruna gitti he

Dogruyu demişsin 
0 oy
tarafından
Lafı hak ediyor cnn bereber oturmakla ilgisi yok yapan her türlü yapıyor birde birlik oturuyoruz eşim birşey istediğinde montunun içine saklar getirir başkasının canı çekmesin diye
0 oy
(933 puan) tarafından
Kiz ne agiri be onun yaptiklarinin yaninda herkezin kotu huylari war bnmde esim bu yonlerden cok iyidi hatta asiri iyidir ama baska huylari kotu bn ona neler neler diom sadce agzimdan birkere sana kari cok banada adam cok dedim ilk kez tokat atti ama yawas ca ben sok oldum o laf cok zoruna gtmis nornalde aslada wuran biri deil. Bn neler nelr diom ohoo. Hic wicdan yapma sen haklisin az bile demissin
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Ağır bulmuşsa önce kendini sorgulasın çünkü haklısın 
0 oy
(163,474 puan) tarafından
az bile demissin
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Bence hiç ağır bir cümle kullsnmamişsin ben olsam ağzına sıçarım  eşime çok daha kötü kelimeler kullandım 
0 oy
tarafından
Emin ol ayrı evde başbaşa olsanız öyle olmaz

Ben 15 senelik evliyim eşimin ailesinin yanına gittiğimizde kardeşleriyle bir araya gelince beni unutuyor ve ters davranıyor

Yani erkeklerin yapısı böyle Ona neden böyle dediğini seni ilgisiz bıraktığı için dediğini açıkla umarım anlar 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 867 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 884 göst.
29 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
13 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.