0 oy
1,123 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kendime güvenim yoktu kaza yaptım duvara çarptım arabayı çok çok üzgünüm beş milyardan fazla araba masrafı çıktı yaa artık elimi sürmem arabaya eşimde kiziyor haklı olarak

31 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende araba alacakdım bi ara çalışırken ama gel gör ki ehliyetim yokdu ozaman wolkswagen transporter icralık olmuş adam yana yakıla para arıyodu borcunu ödemek için 20 bin tl di şaka gibi alacakdım adamla anlaştımhhatta ama cesaret edemedim salakkkk kafam sende üzülme artık olan olmuş çok geçmiş olsun hemen pes etme 

tarafından
Çok teşekkür ederim ama artık pes ettim eşim yüzünden kızıyor araba ben aldım benim üzerimde kaydı yinede çok kızıyor eve gelirse boşanma sebebi bile olabilir o derece
tarafından
Ohaaa oda manyakk mı ne yaa sana bişey olsaydı öffff bu erkekler niye böyle yaa valla gerçi eşimin arabası olsaydı kesin kan çıkardı ama benim arabam olsaydı tek kelime edemezdi
tarafından
Bilmiyorum canım ya ağlıyom araba benim ama onu bile diyemiyorum kızıyor bana çıkardın masraf diye diye  hiç bişey bırakmadı icimde
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk kullanmalarına göre ne kadar hızlı gittin de o kadar masraf çıktı kız
tarafından
Ya inanki bende şaşırdım birden bı baktım kaza oldu
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Yaaa yeni mi ogrenmistin canm gecmis olsun bende kaza yaptim nisanliyken 11 sene elimi surmedim simdi kursa yazildim anca cesaret geldi
(4,148 puan) tarafından
Simdi yeniyse demezz erkeklerin arabalari kiymetlidir suan dusundumde esimin arabasi i vursam bnmkidee ole yapar ama siniri gecince anliyacaktir. Simdi bisey deme
tarafından
Haklısın canım en iyisi susmam
(4,148 puan) tarafından
Aynn sende uzulme bosver  dediklerinide takma.
tarafından
Tmm canım çok sağol
(4,148 puan) tarafından
Rica ederim ♥️♥️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm Rabbim cana zeval vermesin inş ❤️
tarafından
Allah razı olsun canım
tarafından
Cümlemizden inş cnm ☺️
0 oy
(359 puan) tarafından
Kendileri hiç mi kaza yapmıyor acaba insanlık hali cana geleceğine mala gelsin demişler iyiki sana bişey olmamış demesi lazım tedirginliği korkunu alması lazım vazgeçme bence canım kaza bu olabilir Allah korumuş. 
tarafından
Öyle bi uzgunum anlatamam başım biraz direksiyona çarptı ağrıyor ama olana üzüldüm olan cesaretim de gitti
(359 puan) tarafından
Hiç gitmesin kuzum bu devirde araba kullanmayı bilmemek olmaz dünyanın her türlü hali var üzülme pes etme bence
tarafından
Eşim sağolsun pes ettirdi  :(
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canim ama hata eşinde ilk hafta sadece sana yerinde çalıştırmayı fren gazı öğretmesi lazımdı yani hareket yok sadece kontak aç kapat şeklinde freni debryaji gazı nasıl kullanacağın hakkında bilgi vermesi lazımdi direk yaparsa tabi heyecan olursun
tarafından
Yok canım direk kullan dedi ya cakilda kullandım araba kayma yaptı dedim ben yapamam burda yaparsın dedi
tarafından
Çok yanlış yapmış canım direk öyle salinmaz hele cakilda ben bile kayiyorum ki sen ilk suriste gayet normal
tarafından
Of off kafa yiycem insan yaşamadan bilmez canım gene can sağlığı olsun
tarafından
Canın sağolsun canım üzülme
tarafından
Haklısın canım
0 oy
(554 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım fren tutmamış okudum esin niye bunun için kızıyor algilayamadim keşke el frenini çekmek onan aklınıza gelseydi bence usta şoför olarak suçlu eşin kendini üzme Allah bilir eşin öğrenirken neler yaşamıştır 
tarafından
Çok teşekkür ederim canim el freni tutmadi çünkü  cakilda kullandim başta dedim burda kullanamam yaparsın dedi  sonuç bu iste
(554 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım buna da şükür Rabbim sağlık versin araba yapılır
tarafından
Aynen öyle canım çok teşekür ederim ama hem korktum hem cesaretim gitti ustunede fırça yedim
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Çok  geçmiş  olsun  canım  bende  bahçeye girmiştim 
tarafından
Çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun:(
0 oy
tarafından
Sakın pes etme araba yapılsın git kendin sür getir korkun oluşmaısn 
tarafından
İnslhh dediğin birgün olur canım sanmıyorum ama
tarafından
En başta sen güven kendine eşin ailen laf eder sana sürme etme diye sakın dinleme şimdi sürmezsen bi daha süremezsin
tarafından
Çok haklısın canım Allah razı olsun ya moral oldunuz bana
tarafından
Keşke benim ehliyetim olsa da ben de sürsem sen korkma git sür herkese inat
tarafından
İnslhh yaa o günler görmek nasip olur
0 oy
tarafından
Kızzzz nasl yaptn basaydin ya frene allah seni . Neyse cana gelcegine mala gelsin üzülme simdi eşinin dırdırınü çekersn biraz erkekler böyledir 
tarafından
Fazlasıyla çekiyorum ama asıl tek sorun bendede değil cakilda bana kullan dedi kullanamam dedim burda başta dedim hayır yaparsın dedi
0 oy
(289 puan) tarafından
Ben araba pert ettim takla attim ertesi gün kalkıp yine kullandim. Ve tek şoför olarak bugün 700 km ile yol yapip evime geldim..pes etme sakın uzun yollar daha seni bekler canım

tarafından
Cidden takla mi açtı araba ama ben senin gibi cesaretli değilim ki ayaklarım titriyor resmen
(289 puan) tarafından
2 takla attim canım yağmurda kaydı araba karda kayar gibi
Korkma korkma sakin bırakırsan bi daha binemezsin
tarafından
Çok haklısın eşime dedim beni kursa yazdır en iyisi kurs

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,992 soru

24,147,851 cevap

334,736 kullanıcı

...