0 oy
374 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
Sorum yukarıda hanımlar.Bu durumu yaşayanlardan bilgi almak istiyorum. Kaçıncı haftada doğum yaptınız doğumunuz nasıl başladı ve nasıl geçti? 

9 Cevaplar

0 oy
(45,021 puan) tarafından
Bilgim yok post üste ciksin
-Reklam-
0 oy
(112 puan) tarafından
Benimde eşi aşağıda bende surda bekliyom
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Gorumceminki asagidaydi sezeryan oldu sonradan doner diye beklediler ama donmeyince sezeryan oldu mecburen 
(14 puan) tarafından
Özelde mi yaptı sezeryanı? Kan kaybı ve kan nakli, rahim alınması tehlikesi oluştu mu? Kaçıncı haftada doğum oldu?
(1,664 puan) tarafından
Devlette yapti hicbi sorun yasamadi kan nakli genelde isteniyo zaten .38 .haftada dogum oldu
0 oy
(30,110 puan) tarafından
Bilgim yok post yokariiiiiu
0 oy
(562 puan) tarafından

Ben hamileyken herseyi arastirmistim bebegin eşi aşağıda oldugu icin normal dogumu sıkıntıya sokuyor yani yuksek ihtimal sezeryan olunuyor. Bu arada erken dogum riski falanda var eger oyleyse bol bol su ic kendini yoracak isler yapma sezeryan olursan zaten planli bir şekilde alınır sancin gelmeden dogum yaparsin ama tabikide dogumu tetikleyecek şeylerden kaçın. Nişan yada su gelirse direk hstaneye git su gelince durmaksizin akiyor bide Goguslerin uyarilmasi dogumu baslatir sakın ha sakın onu yapma canim insallah vakti zamaninda saglicakla dogurursun :)) 

(14 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım13.haftadan beri plesanta aşağıda artık doğumda yaklaşıyor doktor kontrolüne daha var merak ettiğim sorular var. 31+4haftalığım.Sezeryanda kan kaybı ve kan nakli oluyor mu? Rahim alınma oluyor mu? Özele gidiyorum doktorum 28.haftada gittiğimde sevkten veya risklerde bahsetmedi.
(562 puan) tarafından
Ben sezeryan oldum hicte olmadi valla oglen 2 bucukta gittim ertesi sabah 9da evdeydim ozelde yaptim bekletmiyorlar bnm plestanta asagida degldi ama bebegim 4200 gözüküyordu ilk dogum diye mecbur sezeryan olsmtum
(14 puan) tarafından
Plesantanın aşağıda olması risk teşkil eden bir durum hem hamilelikte hem doğumda. doktor bu sebeple 2 ay heyet raporu verdi düşük riski içğn. Şimdi erken doğum olarak devam ediyor. Doğumda da plesanta aşağıda olursa yapışma riski ki bu da anne için hayati tehlike ve rahim alınmasını oluşturabilir. Kan kaybı oluyor çok bu yüzden pek çok hastahane hkabul etmiyor. Benim rahme 2.5 cm uzaklıkta tam kapatmadığını için yine aynı riskler var mı bilemiyorum. İşte kontrolümde soracağım doktora artık
0 oy
(6,189 puan) tarafından
32.haftaya kadar yukari cikabilir eger cikmazsa sezaryen dogum olur ve bu surecte dinlenmeni, gerekiyor 
0 oy
(1,483 puan) tarafından
Bana da ayni seyi dedi doktor seyahat yasakladi 40 +3 te doğum yaptım
0 oy
tarafından
30 haftalik dogdu. Kanamayi durduramadilar acil sezeryana alindim . Kacinci haftadasin suan
(14 puan) tarafından
31+4üm. Bebeğin durumu nasıl oldu ne kadar küvezde kaldı?özelde mi yaptınız sezeryanı? Sezeryan sırasında kan kaybı kan nakli rahim alınma gibi riskler oluştu mu? 13. Haftadan beri bebeğin eşi aşağıda daha önce kanamamda oldu. Progestan, proluton iğne ile durduruldu
tarafından
Benim hep kanamam vardi . Unuversite hastanesinde kuvezde kaldi 50 gun . Kan verdiler dogumdan sonra ve kan ilaci .
tarafından
Haftan iyi korkma bisey olmaz insallah
(14 puan) tarafından
Ben küçük bir şehirdeyim bir özel bir devlet var. Özele gidiyorum Doktorum başka şehire araştırma hastanesinw gitmem konusunda bir şey söylemedi. Ama her yerde de özeller kabul etmiyor diyorlar. Acaba özelde yapıyor mu yapmıyor mu? Bilemiyorum randevuma da daha var  kafamda bu sorular tedirgin ediyor beni.
tarafından
Arkadasimda ayni haftalarda dogdu onun bebegi ozelde kuvezde kaldi . Ama benim hastane turkiyede 3 . Cu sirada en iyi yeni dogan yogun bakimdi . İyiki o hastanede dogum yapmisim. Benim doktorum devlete yonlendrdi . Yine sor istersen hangi sehirdesn canmm
tarafından
Fetih suresi ac yada oku sesli bi sekilde Rabbim sana hayirli kapilar acacaktir insallah korkma
(14 puan) tarafından
Çankırıdayım canım hayırlısı ile inşallah şu süreci atlatırım inşallah. 18 haftadır hareketlerimi kısıtlamaktan bu stresi yaşamaktan bunaldım biraz. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Doktora gittiğimde aklımdaki tüm soruları soracağım a
tarafından
Seni cok iyi anliyorum bende  hep yattim ama suan bebegim yanimda cok sukur cok zor gunlerdi
tarafından
Hayirli saglikli kucagina alirsin insallah
(14 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım çok sağol
tarafından
Rica ederim canim
0 oy
tarafından
16. Haftada falandı sanırım aşağıda olduğunu öğrendim kendim düşürmüşüm hatta 1 gün önce muayne olmuştum her hangi bir sorun yoktu ertesi gün iş yaparken belime ağrı girdi o sırada inmiş fakat onun dereceleri var benim biraz yukarı çıktığı için normal doğum yaptım 32. Haftada açılmam oldu 36. Haftada doğdu yakınlık kısalık ver falanda dendi bana baya stresli geçmişti 
(14 puan) tarafından
13.haftada kanamayla öğrendim. Progestan ve proluton iğne kullandım kanama durdu. 18.haftada plesanta arkasında kanama alanı oluştu. Yine progestan ve proluton iğne kullandım. 28.haftada gittiğimde çıkmamış yukarı rahme yakınlığı 2.5cmmiş Çok yakın yani. Özele gidiyorum Doktorum doğuma yönelik bir şey demedi. Şuan ise 31+4 üm doğum yaklaştıkça korkum artıyor. Sezeryan olacağım bu durumdan dolayı. Sezeryan sırasında kan kaybı kan nakli ya da rahim alınması gibi tehlikeler olur mu?
tarafından
Allah korusun aklınıza bunları getirip kötüyü düşünmeyin tam hatırlamıyorum ben kaç cmdi 2cm sanırım yanıltmak istemem sizide özel bana sezeryan demişti devlet hastanesi normal doğum dedi tam kapatmadığı için zaten devlet hastanesinde dopum yaptım isterseniz birde devletede muayne olun bende pregestan kyllanıdlm 4 kutu kadar
(14 puan) tarafından
Devlete bir kere gittim. Yerin dibine sokuyorlar insanı adam gibi muamele yapmıyorlar. Biz diyor buradan özele gönderiyoruz sen de buraya gelmişsin benim ultrasyon cihazım kötü bir de plesanta previayım kanamam var diyorsun hiç bir belge getirmemişsin de senin Ankaraya sevk edilmen lazım 4te de gelmişsin ay söylemediği laf kalmadı 20.haftamda bir de devlete görüneyim demiştim.yok tövbe baştan savma işler.
tarafından
Gittiğin doktordan kaynaklı olabilir ben sadece acilden giriş yapıyordum ve devlete geçtiğim zaman 30 haftayı geçmiştim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Tulinkaya63 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 502 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Atiye nur (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 219 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Asellll (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 213 göst.