0 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde (667 puan) tarafından
Dayım 1 ay önce vefat etti ☹

Dün halamın eşi benim eşime davetiye vermiş halamın kayninin düğünü var 2 temmuzda 

Halam benim için çok şeyler yaptı eşi de onjn kadar değerlidir. Şimdi gitmek istemiyorum sonra millet laf eder diye ama gitmesem de halam çok kırılacak çünkü o bizim herseyimizde geldi hediyemi yollayip gitmeyi düşünmüyorum ama bi kaç kişide bana git diyor ne yapmam lazım sizce siz olsanız ne yapardınız?

Anneme sormayı düşünüyorum ama oda gönlü kırık abisi ölmüş bana diyeceği şey sen bilirsin olur ee ben gitsem sonra şu ağzını boş bırakamayan kişiler arkamdan laf edecek kaldım öylece size sorayim dedim akıl akıldan üstündür.

21 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Git oynama hediye ver gel fazla kalma
tarafından
Aynısını yazacaktim
tarafından
Valla başka bi çözüm bulamadım ya bende
(667 puan) tarafından
Öyle mi yapsam diyorsunuz
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yarım saat içinde git hediyeni ver halana durumu izah et dön canım 
(667 puan) tarafından
Aslında iyi fikir hemen dönsem ama millet hemen laf taşıyor
tarafından
Taşın canım saygimi yaptım dersin
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Halamın kaynından banane diye düşünür gitmem ben şahsen, yani halanin oğlu falan olsa tamam git dicem de halanın kaynı ne alaka 
(667 puan) tarafından
Annem sürekli sen bilirsin der :))
(818 puan) tarafından
Bence bi sıkıntı olmaz cnm yarim saat dursan yeterli
(3,460 puan) tarafından
Serensirac annesi anlayışlıysa gönlü kalmaz diyosun, o zaman halası ve kocası anlayışlı olsun onların gönlü kalmasın, sonuçta ne olursa olsun annen mi önemli halan mı yani
(818 puan) tarafından
Canm ben kendi fikrimi soyledim benim dememle gidecek degil ya kadin ortada kalmis gitsem mi gitmesem mi ne yapsam diye soruyo bende fikrimi soyluyorum zaten kadin halasinin anlayisli oldugunu gonlunun kirilmayacagini soyluyo post sahibinin içi rahat degil ben illa kalk git bisey olmaz demiyorum ki ben olsam diyorum alt tarafta da yazdim ben oyle yaprdim diye
(18 puan) tarafından
Valla canim gitmeye gonlun var kimsenin demesiyle de hareket etmeyecksin sorma bence
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Bencede hediyeni yolla ara durumunu izah et anlayışla karşılar umarım
(667 puan) tarafından
Çok anlayışlıdır o konularda ben biraz tereddüt ettim
0 oy
tarafından
Git hediyesini ver ortamda gözük çık canım gitmezsen kadın diyecek ki ben ona neler yaptım o bana gelmedi diyecek kim olsa öyle düşünür 
(667 puan) tarafından
Evet bende onu diyorum bize çok şeyler yaptılar halam bana baba oldu
Eşi keza öyle
0 oy
tarafından
Halanın çocuğu olsa olsa anlarım ama halanın kaynı yani çokta önemli degil ben gitmem anlayışlı karşilasınlar bir zahmet her şeyede küsülmez
(667 puan) tarafından
Küsmez cnm ama arada çok farklı şeyler var zaten eşim gitme der başta oda ben karışmam diyip aradan çekildi
tarafından
Hepsini bence bir kenara bırak annenin ne düşündüğüne bak annen üzülür bence yine sen bilrisn annemin hatrıda olsa gitmem yani
(667 puan) tarafından
Annem sen bilirsin der geçen de pikniğe gidecekler di ailece ben dedim gitmiyim annem dedi sen bilirsin git yada gitme diye
Şımdı de aynısını der onu bilirim
0 oy
(818 puan) tarafından
Git takini tak fazla durma evine dön canm gönlü kırilmasin 
(667 puan) tarafından
Çoğu kişi öyle yazdı
(818 puan) tarafından
Ben olsam oyle yaprdim
0 oy
tarafından
Canm źaten öleli 1 ay olmus allah rahmet eglesin . Git canm bence oynamazsn biraz görünür eve gelirsin
(667 puan) tarafından
Evet mantıklı geldi
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Yani çalgılı ise git hediyeni ver gel  oynama 
(667 puan) tarafından
Öyle yapicam çoğu kişi de onu yazdı
(5,327 puan) tarafından
Mantıklı olan o kuzum
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Ölüm anidir. Planlanmış bir düğün varmış.... Sen git ama kalkıp oynama
(667 puan) tarafından
Oynamam zaten görünsem yeter
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Canım düğünün yeri ayrı cenazenin yeri ayrı biri halan biri dayın. Gidersin 5 dk oynamaz gülmez hediyesini verir gelirsin.durumlar sıkıntılı biliyorsun. Pandemi vurdu herşeyi. Düğünde iptal edilemez ki. Edilse salonlar falan hep dolu. Git ama cenazesi olan biri gibi dur gel. Annene de acısı taze napsın. Söyle anne böyle böyle de. Anlat. Ne desin hepimiz bir gün gidecez o tarafa. Ama hayat devam ediyor. 
(667 puan) tarafından
Evet hayat böyle işte bugün varız yarın yokuz
Görünüp gelsem hediyemi atar çıkarım
(3,546 puan) tarafından
Aynen işte o kadar
0 oy
(163,302 puan) tarafından
git takini tak gel cok durma bi gorun
(667 puan) tarafından
Evet öyle yapicam
0 oy
(800 puan) tarafından
Banane dıdımn dıdısından kız nye küsün kırlsn bilyo cenaze var oğlu kızı olsa nys 
(667 puan) tarafından
Ama işte halamın eşi ve halam bizde çok farklılar anlatmakla olmaz diyim sen anla cnm
0 oy
tarafından
Ben olsam giderdim canım giderim bir görünürüm hediyemi verir gelirim sen ne yaparsan yap o elalem hiç bir zaman susmaz emin ol 
(667 puan) tarafından
Görünüp geri eve dönmeye karar verdim şimdi bize çok yakınlar es geçmek olmaz davetiye verilmiş kalkıp görmezsen gelsem bu defa eşi ve halam kırılır her anımızda yanımızda oldular
tarafından
Aynen öyle canım benim
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Düğün de cenaze de bizim için sonuçta ben olsam giderdim. Ki benim nikahımdan bi hafta önce ani kalp kriziyle eşimin babasını kaybettik 
(667 puan) tarafından
Görünüp geri eve dönmeye karar verdim şimdi bize çok yakınlar es geçmek olmaz davetiye verilmiş kalkıp görmezsen gelsem bu defa eşi ve halam alınır
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Yani şimdi k.bakmada birisi anne birisi baba tarafı bu bir ikincisi evin ayrı yolun ayri ölenlede ölünmüyo ne yazikki
(667 puan) tarafından
Gidip görünmeye karar verdim yarim saate dönerim
0 oy
(18 puan) tarafından
Dugun de ölu de bizim derler ama onemli olan senim icin almiyosa kussunler umursama ben olsaydim gitmezdim eger kuserse aynene ona soyle sor sana birsey olsaydi dayim dugune cagirsaydi gitmemi isterdin demekki demen gerek sen bilirsin gene tatlim gonlun icin aliyorsa git
(667 puan) tarafından
Yarım saatte gidip dönücem
0 oy
(194 puan) tarafından
Bizim bı yakinimizin babası oldu oz dayisinin düğününe iki sonra gitti oynamadı gülmedi ama gitti ölümde var düğünde bu hayat böyle diye hatta dayısı saz falan caldirmiycakti onlarla konuşup sazı da çaldırdı bı kere evlenecek oğlun diye
(667 puan) tarafından
Yarım saatte gidip dönücem
(194 puan) tarafından
Aynen
0 oy
tarafından
Dıdısının dıdısı icin akrabalarinla ters dusme 
(667 puan) tarafından
Işte didisinin didisi olabilir kuzum size göre ama bize çok yararları dokundu
0 oy
tarafından

Cnm git oynama biraz otur hediyeni ver gel. O zaman sıkıntı olmaz:)

(667 puan) tarafından
Evet öyle yapicam
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,149 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,610 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy