0 oy
78 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bir sorum var size yeğenim 2 gündür kusuyor ishal yerinden kalkamıyor ateşi var bilmiyoruz bu sıcaklarda üşütmedi aslinda ama doktorlar dedi salgın var diye neyse. Bu gün annemler acile gitmiş kovid testi yapıcaz sizi kovidlilerin yanında bekliyceksiniz demişler. Şimdi şöyle annemler asla dışarı çıkmaz markete bile kovid olma ihtimalleri hiç yok sıfır bile diyebilirim. Şimdi bu saçmalık değil mi şikayet edebilir miyiz kabul etselerdi belki onlarda covid olucaktı çıktılar hastaneden özel hastaneye gittiler

2 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
Bizede öyle dediler ya çocuk pandemi bölümüne gönderdiler boştu kimse yoktu Allah'tan sabah beşti doktora dedik hiçbirimizde bişey yok olsa bize olurdu dedi ateş oldumu direk buraya gönderiyorlar tahlil istedi kaka idrar arabada bekledim iki saat yapmadı geldik eve bizde duş aldırdım parol verdim şurup ateşi çıkmadı daha bide muz yedirdim sürekli haşlanmış patates geçti ishali de boş boş iş yapıyorlar işte
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önlem alıyorlar işte benimde olma ihtimalim yoktu evden çıkmıyorum ama oldum canım nereden geldiği belli olmuyor önlem almasalar bu seferde ihmallikle suçlarız doktırları

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,957 cevap

336,431 kullanıcı

...