0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından

image

bu emziği dolap uygulamasında aldım ama sonra iptal talep ettim kadın çift yönlü damaklı demiş  bunların uç kısımları nasıl kullanan bilgi verebilir mi benim oğlan wee baby nin damaklı emziği ne alışık bu daha değişikse almayabilir onun için de iptal istedim ama yardımcı olursanız sevinirim

12 Cevaplar

0 oy
(45,021 puan) tarafından
Kız awent pahalı degilmi bu ne kadarmış benim oğlumda wee marka aliyo bı tek 
(302 puan) tarafından
42₺ fiyatı dolap ilk alışverişe 20₺ indirim yapıyor ondan aldım kapanmış mağazanın sıfır ürünüymüş yalnız kargo ücretini kartla ödememem rağmen sipariş sayfasında alıcı ödemeli kargo diyor ona da ayrı canım sıkıldı zaten ödedim kargoyu Bi daha ne kargo su şuan acayip canım sıkkın
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bu pahali marka caniko :D wee babye devam
(302 puan) tarafından
Haklısın 42₺ 20₺ da indirim yaptılar kargo dahil 30.99₺ ödedim dedim bari aynı fiyatı kaliteli bişey alayım ama olmadı
(5 puan) tarafından
42 iyiymiş valla ben 100 TL ye aldım en son ama benim bebeğim hiçbir emziği tutmadı bunu aldım direkt kabul etti şimdi onsuz uyumuyo
(302 puan) tarafından
Kapanan mağazanınm ış galiba birazda eski Bi model nette aynısını göremedim yani benim bebe tutmaz diye düşündüm wee baby ye alışık çünkü bakalım napıcaz hayırlısı teşekkür ederim canım
0 oy
(5,676 puan) tarafından
Alışık olduğu emziği ver canım bence. Bunlara bulaşan bir pişman. Surekli emzik kaybeden bi bebem olduğu için sürekli yenisini alıyorum ve çok pahalı.simdiye kadar abartmıyorum 700 800 lira gitmiştir sadece emzik için. Başka emzik de tutmuyor emzigi de bırakmıyor :((
(302 puan) tarafından
İşte kapanan mağazanın indirimli ürünü wee baby ile aynı fiyata geliyor diye kaliteli bişey alayım dedim oda olmadı ya canım sıkkın
(5,676 puan) tarafından
Aman kuzum buna mı sıkıldın. Bisey olmaz wee baby nin emziği ile büyüyor çoğu çocuk hiçbirinin damağında dişinde bi problem görmedim şuana kadar.
(302 puan) tarafından
Yok ona değil bilemedim aldım iptal istedim böyle uğraşınca sıkılıyorum hızlı karar verdim yanlış yaptım yoksa mevlam başka dert sıkıntı vermesin 9.5 aylık baştan beri wee baby kullanıyorum
(5,676 puan) tarafından
Anlad8m kuzim iptal eder bence. İptal etmezse de ürünü kabul etmezsin ya da iade edersin. Dolap destek uygulamasına yaz onlar iptal etsinler.
0 oy
(13,438 puan) tarafından
Bu emzik damakli degilki. Ucu çok farkli. Damakli emiyorsa bunu emmeyebilir
(302 puan) tarafından
Yani işte damaklı yazıyor diye aldım ama baktım öyle değil gibi benimki damaklı ya alışık başkasını kabul etmeyebilir ettik bişey işte İnşaAllah iptal edilir uff
(13,438 puan) tarafından
Ebebekte calistim canim 8 sene. Egitimlerini aldim hep. Damakli degil yani emin olabilirsin. Insallah iptal olur
(302 puan) tarafından
İnşaAllah canım teşekkür ederim
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Kiraz damak tatlım  bu
(302 puan) tarafından
Ayy öylemi önce buradan sorup sonra alsam daha mantıklıydı acele ettim teşekkür ederim
(13,438 puan) tarafından
Hayir canim kiraz uc bu degil bakkal memesi diye gecenler vqr ucu kocaman yuvarlak kiraz emzik onlar
(302 puan) tarafından
Hadi yaa burya sorup alsaydım uff iyice üzüldüm İnşaAllah iptal edilir teşekkür ederim
(3,549 puan) tarafından
Kuzum tam yuvarlak değil biraz basik ucu çok güzel aslında. Çoğu bebek kabul ediyor
(302 puan) tarafından
İşte bklım iptl kabul edilirse edildi yoksa deneyeceğiz teşekkür ederim canım
0 oy
(305 puan) tarafından
Bunu cok duydum cocuklar bunu daha fazla tutup kullaniyormus ama benim oglan nuk markanin kaucuk emzini tuttu bir tek buda ucu biraz uzun damaklidan ucu farkli biraz 
(302 puan) tarafından
Yaa daha önce görmediyim için ani karar verip aldım tüh ya İnşaAllah iptal edilir
(305 puan) tarafından
Kullanir ama bence bebegin
(302 puan) tarafından
Hiç tehlikeye atmayalım iptal edilir İnşaAllah zaten zar zor alıyorum para boşuna gitmesin
0 oy
tarafından
yeniden gösterildi
Ben 0/6 ayini pembe ve yavru agzi olani kullaniuirm canm 
(302 puan) tarafından
Ucu wee baby gibi değilse zor almaz benim oğlan sağlıkla afiyetle büyüt yavrunu canım
tarafından
Wee markasini bilmiyirm snaa pembe emzik.resmi paylastm onu incele istersen
(302 puan) tarafından
Evet gördüm çok iyi oldu attığınız teşekkür ederim
0 oy
tarafından

image

image

0/6 ayini kullaniyorz canm biz memnunum
(302 puan) tarafından
Aaa gerçekten çok farklı ucu çok teşekkür ederim görmem iyi oldu
tarafından
Evet altta yormfs kullandigimi yazmistm resmim yüklenmemis gene paylastm
0 oy
(12,521 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yandan fotosunu çekme şansı yok mu şeffaf görünüyor zaten. Küçük kızımda bunu kullandım oğluma da bunu aldm tutacak mı bilmiyorum ama ne taraftan emerse emsin düz oluyo bu adı ne bilmiyorum kızım sadece bunu emiyodu

tarafından
Bendr qynisinin pembe ve yavruagzini kullaniyorm col memnunum canm dogru karar vermissin bunu alarak
(302 puan) tarafından
Bakalım farklıymış ucu gerçekten iptal edilirse edildi gelirsede napalım deneyecez artık
tarafından
Ne kadara aldnki cnm sormasi ayip
(302 puan) tarafından
Kapanan mağaza ürünüymüş 42₺ fiyatı dolap indirimi 20₺ kargo dahil 30.99₺ ödedim ancak sipariş sayfasında kargoyu alıcı öder yazıyor ona ayrı canım sıkıldı kargo ödediğim halde bide kpıda mı ödeyeceğim müşteri hizmetleri de düzgün cevap vermiyor iptal istedim
tarafından
Bncede iptal et cnm ucunuda begenmedin zaten düz die. Cnm ben e bebekten aldm kasım ayında 2 tanesi 43 tl di indirimliydi bi avm nin ivinde e bebek kapaniyodu pandrmidrn dolayi bebek arabami besigimi felanda uyguna almistm
(302 puan) tarafından
Oğlan almaz diye korktum şimdi cevp geldi dolaptan artı bir kargo ödememe gerek yokmuş bilemedim satıcı dan haber bekliyorum yoksa kaliteli emzik olsun istedim ne bileyim
tarafından
Emzik cok gzl ama damakliya alistuysa eger buna alismasi zor olabilir die dusunuyorm
(302 puan) tarafından
Evet bende ondan iptal istedim bilmiyordum ucunun değişik olduğunu teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederm canm ne dem3k
0 oy
tarafından
Oğlum sevmemisti canım eee baby kullanmıştık bizde 1 buçuk sene
(302 puan) tarafından
Ayy ya bende ondan iptal istedim sandım ki oda öyledir teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim.canim
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Doğmadı daha emzik vermeyi düşünmüyorum ama illa emzik vermek zorunda kalırsam bende bundan alırım.. Kızlarda bende wee kullandım diş damakları bozuldu çocukların. Şimdi süt dişleri dökülsün tedaviye götürcem. Bu sefer vermeyi hiç düşünmüyorum 
(302 puan) tarafından
Öylemi benim oğlan 9. 5 aylık İnşaAllah öyle Bi sağlık sorunu olmaz Rabbim şifa versin çocuklarınıza
(3,546 puan) tarafından
Tabiki canım emzzik çok emmesi sıkıntı. Benimkiler çok emmesi ama ufak kızm hep ters tuttu emziği. Su damklı olandan dı. Düz almadı birde ağlardı mecbur verirdim. Agzında kendi cevirdi. Ters şekil. Şimdiki doğunca vermek istemiyorum. Erkek olacak gaz sorunu falan olur mu bilmiyorum ama emzik siz daha cabuk uykuya dalıyor.
(302 puan) tarafından
Benimkide uyurken onla dalıyor sonra ağzından düşüyor normalde emmiyor sadece uyurken herhalde yakında bırakır onuda
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Mavisinden almıştım ama tutmadı benimki ucu top gibi değil
(302 puan) tarafından
Evet bende bilmiyordum sandım diğerleri  gibidir İnşaAllah iptal olur teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
+1 oy
2 cevap 125 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sinemmto (1,710 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 231 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 164 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,038 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,564 soru

24,046,475 cevap

329,411 kullanıcı

...