Kızlar ben 30 haftalık hamileyim eşimle dün yürüyüşe çıktık evimizin iki sokak aşagısında çok sevdiğim süt aldıgımız Ayşe teyze var onun eltisinin gelini de aynı bahçe içinde evleri sürekli girip çıktığımız yer bir vişne ağaçları var yola dogru sarkmış dalları göz hakkı için gelen geçene helal etmişler Benim eşim benim agacaca baktığımı gördü Allah var canım çekti kopardı iki üç tane ben yine yemedım günah olur belki diye Sonra dün evin önünde Ayşe teyze inekleri otlatıyordu eşim dedikki teyze helal edin diye kadın tabki koparın yiyin helal olsun dedi sonra biz ikindiye dogru bıraz alışveriş yapmıştık ellerimiz dolu tam ordan geçtik bu sefer eşime ben dedim biraz koparacm diye dalı tuttum eşimde yardım etti Sokak dolu insan baktım gelini bagırdı hey kimden izin aldınız diye eşim durumu izah etti kadın elimdeki poşeti hepsi vişne sandı ortalığı yıktı eşim elimden poşeti aldı açtı içini gösterdi öyle biraz sakinleşti eşim yine özür dileriz dedi ben elindekini eşime uzattım al ver diye herkes bize bakıyor kadın yok helal olsun dedi eşin hamile yesin dedi ben aglamaktan konuşamadım eşim çok utandı bende ondan utandım benim yüzümden oldu Eşim canım çekmişti diye eve gelince ye diye zorladı ben bakamıyorum bile yemedim de Gece boyu sırtımı döndüm agladım çok utanıyorum kafama taktım nasıl beynimden çıkacak bu
1,493,350 soru
24,400,034 cevap
350,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın