0 oy
433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,621 puan) tarafından
Kızlar eşimin iş yerinde 1 erkek 2 kız arkadaşı var kızın bi tanesi wp gdubundan ha bire resim atar gıcık oluyordum önceki gün bu konuda biraz tartıştık olurdu olamazdı diye dün de diğer arkadaşının bağ evine gideceklerdi bayanın kocası da yanında 1 bayan tek benimkide tek gitti diğer adam da tek bana adama yardım etcem dedi mangel falan yapmışlar wp konuşmalarından gördüm dün de ben hiç çıkmıyorum deyince doğurmasaydın dedi normal bi durum mu ben mi takıyorum sen takıyosun kurulsun el kadar bebekle nereye gidecen diyip duruyor ben tek yapmadım niye evde takılan ben oluyorum ki sizde bu durum da işler nasi yürüyo

21 Cevaplar

+2 oy
(1,301 puan) tarafından
Madem doğurmasaydım, alır çocuğumu giderim sonra kim yapmış nasıl doğmuş ne olmuş kafasına dank ederdi herhalde. Ama o cümlesinden sonra benim geri dönüşüm büyük Bi mucize olurdu. Valla kocam bana o cümleyi kursa ağzına ederim. Kuramazda zaten... 
(1,621 puan) tarafından
Yatarken söyleniyodum birden öyle diyince dondum kaldım sırtımı döndüm aklıma geldikçe ağlayasım geliyor hala
-Reklam-
0 oy
(53,809 puan) tarafından
öyle bir ortam hic olmadi. bebegini esine birakip markete falan git sende onunda sorumluluk almasi lazim
(1,621 puan) tarafından
Gelince sevdiği onun bakması kapıdan çıkmadan başlar daha gel ďurmuyor diye
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Valla hiç kusura bakmasın azına çarparım ben olsam bensiz adım atamaz ben cikamazsam oda çıkamaz o işi geçecek eskiden Bi öyle yapmaya çalıştı arkadaşın birinin tahini çıkti yemk duznelenmis neyse yemeği yedi gibi geri geldi azını kırarım yani yanında abi kaç anlam var sevdim küçüklüğümden beri tanıdım onlar olmasa adım dahi atmazdı da ona dua etsin o gün bugündür birdaha gidemez koz Bi kaç kez duydum yok Hüseyin söyle yok Hüseyin böyle benim adam azından düşmüyor muş sen bu gidersin daireye kaymakamın katı bide ortalı birbirine kattım o ona ders oldu eşimin müdürü o kata dahi çıkarmadı bida eşimi çok ta iyi oldu ☺️☺️
(1,621 puan) tarafından
Valla benimkine bişi demeye gelmiyor takan sorunlu olan ben çıkıyorum onun yaptığı doğru oluyor
(4,061 puan) tarafından
Hec acımam vallahi eşimi bile döverim gerekirse yapmışım var yani daha hiç ısrar etmedi isterse etsin ikisini de işten ederim eşim. Benim sayemde girdi ise soktun gibi çıkarırım yani acımam
0 oy
tarafından
Canm ben boyle bi olayla karsilasmadm ama erkek arkadaslariyla denize havuza gider . Sende bebegini eşine birak carşı pazar gt dolas görsn bebek bakmanin ne kadar zor oldugunu
(1,621 puan) tarafından
Biliyor kız zorluğunu dönüp dolaşıp senin işin daha zor benden çok yoruluyon diyip duruyor ama 1 günde hadi bi çıkalım gelelim kafamız dağılsın sen çık ben bakarım demiyor
tarafından
Yaa cok üzüldm.canm valla . Ilk etaplards benim eşimde diyidu cicuk kucuk die bahane uydururdu bndr sen gelmiyosan gelme ben gidiyorm der bebek arabasininhazirlar cikardm bi bakardm.arkamfan geliyo kedi.yavrusu gbi :) sendr dene canm benim kizim suan 6. Ayina girdi hemen hemen 2 gunde 1 hava almaya die.cikarz b3nde hava aliyorm insan oldugumu anliyorm.valla
0 oy
tarafından
no no no kadınların olduğu yerde işi yok erkeklerle gezer arada ama bizide bazen gezdirir tek takilacaksa evlenmeseymiş kendisi geziyorsa bizide gezdirmek zorunda...
(1,621 puan) tarafından
Demek ki sorun da bende değilmiş
tarafından
tabiki değil sorun eşinde
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Is yemeği ise evet gider, başka.turlu ise. gitmez. 
(1,621 puan) tarafından
İş yemeği değil arkadası bağ aldı onu kutluyorlar gibi iş le ilgisi yok
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Kurban olayım adamı evden cıkaramıyorum ya bir sürü arkadaşı var evli cagırıyorlar hatta beni arıyolar yenge gönder artık şunu diye. Diyorum kendisi cıkmıyor. Eşim bensiz dışarı adım atmıyor iş ev. Diyorum git gez arkadaşlarınla kafanı dağıt illa ben olmak zorunda değilim yanında diye. Yooook.
tarafından
Ay en sevdiğim bizimkiler biz olmadan gidince daha keyifli ama bak seninki gitmiyormuş milyonda bir bişey bu :Ddddes
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Öyle bağ ewinfalan değilde sosyal arkadaşlarımız var gideriz yani ayrı ayrı. Ama dogurmasaydin nedir ya ... Ayıp edep kalmamis
0 oy
tarafından
Bebeği tek başına mi yaptın sen de dogirmasaydin diyor onun da çocuğu önce bunun farkına varsin. Bensiz gitmiyor bir yere ben evdeyeem eşim de evde çünkü çocuk ikimizin normal bir durum değil eşinin yaptığı
0 oy
tarafından
Bu ne genislik yaa o kadinin kocasi cok genis bence esin seninle gitse hadi neyse. Erkek erkege olsa gitsin. Madem swn gudemiyorsun o da gitmemeli. Biz degil benlikle hareket ediliyor. Sacmaliga bak dogurmasaydin da ne sanki baskasinn cocugu... 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Agzına ederim onun. Oyle ortama beyni olan evli gitmez. 
0 oy
tarafından
Bağ evi bekar bir kadın ve senin kocan da gidiyor öyle mi ? Kesinlikle bu tür şeylere karşıyım başlarım arkadaşına otursun oturduğu yerde hayırdır ya, o cümlenin bedelini de gayet güzel ödetirim öyle çıkıp gezerek değil bebeği alıp uzaklaşarak eğer öyle bir imkanın varsa çek git bir süre annende kal 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Öyle gidebileceği bi ortam hic olmadı ama olsa da ya gitmez yada benimle gider..sende kocanın ağzının ortasına çak iki tane ne demek dogurmasaydin sen çocuğumuzu hayatımıza engel olarak mı görüyosun çocukla gezen nasıl geziyo ne biçim babasın çocuğunu bile fazlalık olarak görüyosun de kalakalsin öyle 
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Sıkıyosa gitsin benimki. Bana madem doğurmasaydın dese kızımın yüzünü bi daha göremez ve beni de tabi yediririm o lafı ona
0 oy
tarafından
Doğurmasaydın lafı o kadar hadsiz terbiyesiz ki ona yorum bile yapmayacam. 

Benim eşim öyle ortamlara giremez tek başına. Gidilecekse birlikte gidilir. Bebek bahane değil, geziyorsa bizi de gezdirecek. Erkek ortamı olsa laf etmem ama kadınlar da var hiç hoş değil benim gözümde bu durum. Ergen liseli genç değiliz ki, aile olmanın getirdiği yükümlülükler var. Eşin de kavrar inşallah zamanla...
(1,621 puan) tarafından
Bence de değil ama ona göre gayet normal aynı şeyi ben yapmaya kalksam o zaman normal olmaz
tarafından
Öğrenmek zorunda. Ama ben yapsam diye misilleme yapınca daha da inada bindiriyorlar olayı. Başka bi şekilde kavratmak lazım
0 oy
tarafından
Eşin çok bencil malesef
(1,621 puan) tarafından
Evt aynen öyle en nefret ettiğim huyu
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Kocan gerçekten beyinsizin önde gideniymiş asla benimki öyle bir halt yiyemez bırak yemeyi aklının ucundan bile geçiremez dünyayı dar edeceğimi bilir ben böyle konularda çok katıyım kesinlikle ki bebeğin olması senin gitmene engel değil bana göre 
0 oy
(1,676 puan) tarafından
O ne saçma şey ya gönderme bence ayrıca o bebeği tek yapmadın annesi sensen babası da o 
(1,621 puan) tarafından
Göndermesem ne ki bana adama yardıma gidicem dedi wp de grup konuşmalarına bakınca gördüm toplu gidildiğini
0 oy
tarafından
Kusura bakmasın gidemez ben izin vermem bensiz olmaz
0 oy
(15,392 puan) tarafından
Ben gidemezsem kendi de gitmez heleki ortam da bayan varsa yalnız gitmez 

Bir eğlence için dohurmasaydin diyor karaktersiz 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 723 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 374 göst.
16 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde gamzeozbk58 (1,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 220 göst.
10 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 228 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,305 soru

24,042,768 cevap

329,202 kullanıcı

...