0 oy
651 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,376 puan) tarafından
Dün biontech olmustum o gece agri vardı bir tek bugunde günduz bir sey yoktu yine agri vardı normal olarak ama iki üc saattir üsuyorum kasıklarimda karnımda sancı var üsütmüs gibi kendimi kastmaktan vücudumun tümu agriyor tutuluyor agri kesici de ictim fayda etmedi gecen günlerde de idrar enfeksiyonu gecirmstm ama asıdan mı kaynaklı ya cok kötuyum arkadaslar var mi böyle bi etki yasayan ne yapmaliyim

10 Cevaplar

0 oy
(3,834 puan) tarafından
eşimin kolunda ağrı oldu. akşamına başı ağrımaya başladı. ertesi günde dedigin gibi vücudum ağrıyor yorgunum falan dedi. üçüncü güne birseyi kalmadı. kaynanamda oyle oldu. 
(1,376 puan) tarafından
Bizinkilerde öyleydi ben kötü oldum ama.O belirtiler vardı zaten simdi böyle oldum.
(3,834 puan) tarafından
bi sağlık ocağına git istersen canim herkesin durumu farklı oluyor. Gecmis olsun
-Reklam-
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Saydığın belirtiler değilde eşim asi olalı iki hafta oldu sol dizi ödem gibi oldu kasları damarları şişti dizini doğru düzgün hareket ettiremiyor. Sebebi de belli değil ama  Instagram da bir çok yerde gördüm aşıdan sonra bazı kişiler birçok sebepsiz rahatsizlik gecirmye başlamış 
(1,376 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin ya yaptırması ayrı yaptırmamasi ayri bi dert ki benim yakınlarım 2dozdan sonra daha agir belirti yasadilar ben ilkinde böyle oldum bilmiyrm
0 oy
tarafından
Gecms olsun cnm hiç bilmiyorum..
(1,376 puan) tarafından
Sagolsn canm ins gecer bir an önce
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Canım sen Bi acile git.. Töh inşallah bişi olmaz. Yine de git. Erken tanı çok önemli. Ya virüs pozitif oldun yada aşı alerji yaptı. İnşallah alerji değildir. 
0 oy
tarafından
Ben Biontech olmadim ama amcam olmustu o da aynen anlattigin gibi terliyo üşüyo ates mide rahatsızlığı yaşamış halsizlik falan 1 gun surmus sonra kendiliğinden geçmiş 

Bunu biontech olan bi kac kisiden daha duymuştum sanirim seninkide asidan 
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Ben çin aşısı oldum hiçbir yan etkisi olmadı ama biontech etkileri ağır diyorlar büyük ihtimal seninki aşıdan devam ederse bir doktora git istersen
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Canim biomtech koruyuculugu daha iyi cunku canli asi ama yan etkisi de agir ve cokmus. 

Soruna gelince esimde biomtech oldu sadece koku agridi bitti kisiye gore degisiyo sanirim. Ve esim oyle kolay kolay hasta olmaz masallah
(3,405 puan) tarafından
Biomtech aşısının koruyuculuğunu daha iyi olduğunu nerden biliyor sunuz bu aşıların kanıtlanmış hiçbir bulgusu yok doktorların çoğu önermiyor önermeyen doktorlara konuşma hakkı eleştiri hakkı bile tanınmıyor. Aşı olup korona olan var ve ölen var
(7,786 puan) tarafından
Arastirin sizde ogrenin.
Ben illede asi olun demiyorum bilgi veriyorum.
biomtech te yan etki fazla cunku canli virus veriyolar zayiflatip tipki diğer asilar gibi
Ama digeri yani sinovac yapay bi asi koruyuculuk orani daha düşük ama yan etkiside az hanimefendi
(3,405 puan) tarafından
Gayet iyi araştırdım ve araştırıyorum da arkadaşım ille olun demediniz biliyorum fakat kanitsal hiçbir delil olmadan başka ülkeden alınan aşıların tümünün bitmesi ve uygulanması için milleti zorlmak ne kadar doğru  maymun hücrelerinden üretilen insan genleriyle oynanmasi ne kadar doğru sözüm size değil sadece içimi dökmek istedim çok büyük oyunlar oynanıyor Allah yardımcımız olsun
(7,786 puan) tarafından
Ben asi olmadim esimde calistigi icin mecburen oldu zaten bu zorlamaya bende karsiyim ama yan etki olayi bundan kaynakki sadece bunu belirttim.
Yani aşı olsam mi bilmiyorum da ama oldam da olmasam da kimseyi mecbur birakmamslilar sonucta asi olmak beni korur olmamak beni hasta eder bu kimsenin problemi olnamali.
Yıllar once domuz ve kus gribi gelmisti hatırlarsanız ve asilari zorunlu degildi isteyen yaptiriyodu bence yine öyle olmali
Rabbim sonumuzu hayır etsin.
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım hemsire kendi dedi bana biontec hastalık belirtileri yapıyor dedi bana. 
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Eşimin amcasının oğlu biontec asi olmuştu ama dün ogrendikki virüs olmuş ve oksurmekten olucem diyo:ermm:

0 oy
tarafından
Kuşum ister istemez olur.

Az da olsa virüs veriyorlar vücuda.

Düşün asida böylesin,

Allah etmeye hasta olsan mahvolurdun

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 206 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde Turkuaz damla (2,491 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 166 göst.
0 oy
4 cevap 203 göst.
7 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 180 göst.
29 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,743 soru

24,128,985 cevap

333,935 kullanıcı

...