0 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar adetim 5gun geçti dun kan verdim 2.3 cıktı negatif bu adet durduk yere niye geciktiki ya sümüksü akintim var bide yarın tekrar kan vercem yukselmismidir acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(1,896 puan) tarafından
Anlamıyorum su gebelik daha başlamadan ve yeni başladığında

Niye herhun kan veriyorsunuz doktora gidip ultrason giriyorusnuz 

Bekle yın kaç hafta zatenhersey yoluna giriyor kalp de duyulur kese de görülür

Yarın ne diye kan vereceksin ki canım yani bekle bir ay kadar geçsin de çocuk bı görünsün bı büyüsün ozaman muayeneye git gir. Geçmiş olsun
(4 puan) tarafından
Pardonnn??? Tamam tatlım sen hamile kaldığında sen aynısını yap tamamı Sen hemen gitme çocuğun büyümesini bekle
tarafından
Bence bu söylediğin çok yanlış şimdiki aklım olsa ilk hamileliğimde her hafta kontrole giderdim herşey Allahtan ama yinede ben gitmek isterdim 3 hafta sonra gel dedi doktor ben doktor kontrolünden 3 4 gun sonra bebeğin kalbi durmuş ben 1 ay ölü bebek taşıdım karnimda bu dediğin çok yanlış
(1,896 puan) tarafından
Ne pardon? Küfür ettik sanki ne atar sen sordun biz cevap verdik
Yarın gitsen ne değişecek diyoruz hepimz
Ayrıca ben de hamileyim;
Hemen gitmedim tabiki ,
Evet büyümesini bekliyoruz haliyle görünsün .!
(1,896 puan) tarafından
Allah'ın işi o
Senin dediğin zaten doktor sana bişey yapamazdı sen ölmesin diye hergun mu gidecektn öyle bişey yok doktorun zaten yaptığı bişey yok bide sizin riskliydi biliyorsun onun için bişey diyemem doktor ne demisse odur zaten
(1,896 puan) tarafından
Doktor sana üç günde bir gel dememiş o zaten üç haftadabir çağırıyor seni de öyle çağırmış şenlik birşey yok ki napabilirdin
(4 puan) tarafından
Sanane kardeşim nezaman gitmek istersem giderim onudami sana soracam nerden geliyo bu öz güven hayırdır? Tabikide herkes ilk öğrendiği gün her dk hastaneye gitmek ister sagliklimi degilmi öğrenmek ister tamam sen hiv gitme hastaneye bitek. Doğuma git
tarafından
Benimki riskli değildi hatta doktor gayet sağlıklı demişti bebeğime farkında isen basta yazdım zaten herşey Allahtan diye ben elimden geleni yapamadım diye gecelerce ağladım biliyorum Rabbim vermek istedikten sonra her türlüsünü verir örnek olarak eşim var çünkü kaynanam eşim düşsün diye yapmadığı şey kalmamış ama yiyip içeceği olduğu için dünyaya gelmiş bende elimden geleni yapmak isterdim ama ben hiç bir şey yapamadım bebeğim için
(1,896 puan) tarafından
Ne kadar terbiyesiz sin sen ya ben sana kötü bişey söyledim mi sen soru sordun sen post açtın ben sana ne dedim yarın bir farklılık olmaz dedim bekle büyüsün dedim
Utan utan konuşmalara bak bide çoluklu cocuklusun ayıp be
(4 puan) tarafından
Boşver kuzum benim böyle insanlara cevab bile verilmez ya tabikide her hafta hastaneye gidicez bebeğimizin durumunu ogrencez boşver sen cevab bile verme o bitek Doğuma gitsin bebeğini alsin gelsin
(1,896 puan) tarafından
Risk konusunu okumadım
Yok senin yapabileceğin bişey canm sen ne zaman öldüğünü zaten anlayamazsın ki hergun gitsen de doktorun yanında da dursa kalbi domtor bişey yapamaz çünkü küçük yani büyükse alıyor bebeği kuveze koyuyor
(4 puan) tarafından
Ben sana ben hamileyim demedim sadece kan sonucun negatif 2.3 yukselirmi dedim hamileyim diye bisey demedim
(1,896 puan) tarafından
Okadar akıllısın post açıp soru sorma cevaplar a da bilmişlik yapma !
(4 puan) tarafından
Emredersin
tarafından
Ya arkadaş tam kesinleşsin öyle git doktora demiş canm bunda bişey yok ki .
Belki değerlerin yarın hemen artmiyacak . Hemen gidip öğrenmeye çalışıyorsun varsa zaten 1 hafta sonra gittiğinde de ohrenebilrsin 1 ay sonra da ama hemen tam anlaşılmadigi için sen boşa zahmete giriyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 gun sonra tekrar ver belki geç döllenme olmuş olabilir 
(4 puan) tarafından
Biliyorumki kuzum bakalım yarın tekrar vercem inşallah yoktur
tarafından
Istemiyor musun hamilelik
(4 puan) tarafından
Yok canım 2tane küçük çocuğum var olduysada kazayla olmuştur
tarafından
Yaaa o zaman hakkını helal et ben de inşallah vardır diye dua etmiştim hakkında hayırlısı olsun 2 evladına da uzun sağlıklı ömür versin
(4 puan) tarafından
Estafullah canım benim nedemek
0 oy
(447 puan) tarafından
Canım sen test mi yapsan kandan once bazen stresten de oluyo 
(4 puan) tarafından
Aslında hiç stres yapmadım inanirmisin kuzum benim idrarda çıkmıo 2cocuimda önce idrar yaptım çıkmadı kan verdim kanda cıktı
(447 puan) tarafından
Hmmm o zaman bisey diyemem ama bekle bence bir kaç gün sende yıpranırsın hemen hemen gidersen
0 oy
(835 puan) tarafından
Geç döllenme olmuş olabilir bir kaç gün sonra yine kan ver
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Bende en iyisi 2gun bekle varsa artis olucaktir 2gune 2 kati 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 341 göst.
25 Ekim 2022 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 227 göst.

Kategoriler

1,472,976 soru

24,118,536 cevap

333,343 kullanıcı

...