0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde (3,834 puan) tarafından
arkadaşımın düğünü olacak. çay bahçesinde olacakmis. kına dugun bi arada. nasil bi kıyafet giysem bilmiyorum. satın alacağım çünkü eskiden olan hic bi kıyafetim olmuyor. böyle çiçekli birsey mi giysem abiye mi giysem bilemedim 

6 Cevaplar

+1 oy
(3,454 puan) tarafından
Ben abiye satın alma taraftarı değilim sonra giyilmiyor tabi senin terciihin
(3,834 puan) tarafından
onlarin ortamları biraz şey oluyor nasıl derler bilmiyorum da. gösterişli yani. özenirler baya da.
(3,454 puan) tarafından
Tamamda cnm kaç saat kalicaksin ki yani ağır çiçekli bir elbisede olabilir sen bilirsin ama
(3,834 puan) tarafından
bende abiye taraftari değilim ortamda siritmayayim diye oyle düşündüm canim. daha çarşıya da içmedim zaten kıyafet bulabilecek miyim onu bilmiyorum aslında
-Reklam-
+1 oy
(1,950 puan) tarafından
Cay bahcesi ise cokta abarti bir şeye gerek yok bence. Cicekli olabilir...
(1,950 puan) tarafından
Şifon terletir sicak memleket mi bilemiyorum ama çiçekli hos bir sey olabilir. Abiye ağır kalır cay bahçesine.
(3,834 puan) tarafından
çiçekli birsey bakayım bari kuzum öyleyse. herkes öyle demiş zaten. esim takım falan giyse oda ağır kaçar herhalde bu durumda fikrin var mı
(1,950 puan) tarafından
Keten pantolon ama guzel bir sey olacak bir de hakim yaka gömlek uzun kol olacak katlayacak kollarını  :D
(3,834 puan) tarafından
yeni alacak o da zaten. keten pantolonu vardi galiba ama olmaz artık herhalde. teşekkür ederim canim
(1,950 puan) tarafından
Rica canim..
+1 oy
tarafından
Abiye abartı kaçar bence. Ağır bi elbise giyersin sonra başka özel günlerde de giyebileceğin
tarafından
Reca :) git kız ne güzel işte keşke ben de gidebilsem, bizim yerimize de eğlen :)
(3,834 puan) tarafından
kuzum iki saat yol gideceğiz iki saatte dönüş. bide 21 aylik kizimla gideceğiz. şimdiden sıkıntı oldu valla
tarafından
Yaa bişi olmaz mis gibi gidilir dönüşte kızın uyur zaten. Keyif almaya bak stres yaparsan illa bişi olur. Sakin ol o zaman eğlenirsin :)
(3,834 puan) tarafından
keşke canim uyusa. benim kizim arabaya max yarim saat dayanıyor sonra çıldırıyor. inşallah güzel güzel gidip geliriz
tarafından
Allah yardımcın olsun oyalayacak bişiler götür mutlaka yanında en sevdiği şeyler hallolur
+1 oy
(11,499 puan) tarafından

Çiçekli daha mantıklı bence

(3,834 puan) tarafından
çiçekli olupta çok günlük durmayan bulabilirim inşallah ya canim. onlara bakayım bari
+1 oy
tarafından
Acikmisin kapalimisin ona gore soyleyelim canim
(3,834 puan) tarafından
açığım canim
tarafından
Acik havaysa cicekli al canim
(3,834 puan) tarafından
acik canim. çiçekçiler çok günlük duruyor ya. inşallah bulurum
+1 oy
tarafından
Efil efil bir ekbise tercih et