0 oy
909 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızım 7 aylık 8 kilo çok zayıf bir bebek. Ama sağlık ile ilgili hiç bir problemi yok ve ek gıda tablosunda ne yazıyorsa birebir uygulayan biriyim. Her gören çocuğuna bakmıyorsun ne kadar zayıf diyor. Direk anneliğimi sorguluyor. Ula ben çocuğun iyi bir çocuk olup olmadığı kilodan mi anlaşılır Man kafalar ya. He bakmıyorm bilerek aç bırakıyorm ee kız çocuğu ilerde diyet yapmasın dimi... 

Bende eşimde büyük kızımda genetik meselesi asla kilo alamayiz. Bizden pof pof bir çocuk çıkar mı sizce. Ne sacma ya. Ayrıca kilolu olması asla önemli değil sağlıklı olması önemli sağlıklıii yeter beeee

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yedi aylık sekiz kilo zayifmi canım.neresinde zayıflık
tarafından
Boyu var kızımın. Boylu bir çocukm haliyle zayıf gözüküyor ama anlamıyorlaar
-Reklam-
+1 oy
(4,655 puan) tarafından
7 aylık 8 kilo kız asla zayif değil gayet normal 
tarafından
Kızımın boyu uzun. Boylu bir bebek ama işte aah ah valla sinir oluyorum. Hele kaynanam. Çocuğu bana ver 1 ayda insana benzer dedi yaa
(2,528 puan) tarafından
Çok istiyorsan doğur onu benzet insana deseydin.
tarafından
Doğurduguna gördük. Adam edene kadar 7 yılım gitti
(4,655 puan) tarafından
Tövbe tövbe daha neler ya
0 oy
(1,895 puan) tarafından
Anneye psikolojik şiddet uyguluyolar başka bisey değil heryerde ayni cnm ben artık he diyip geciym
tarafından
Bende he diodum. Ama kayananam bana çocuğu 1 ay ver insana benzetirim bu ne böyle çırpı bacak dedi. Yemin ederim telefonu ağzına sokasim geldi
(1,895 puan) tarafından
Kaynanalari hiç sorma zaten kendileri biyerleri ağriyana kadar hastaneden doktordan gelmezler ama çocuk konusunda doktorlar bisey diyince onlar ne biliyo diyolar kendileri çünkü profesörlerya londrada mastir yapmislar konusuyolar valla benim de boğazlayasim geliyo artik ama bi zamn snra alistim alismislar bos bos konusuyolar
tarafından
Londra'dan master ☺️☺️☺️ bozuk olan sinirlerim düzeldi şuan çok yaşa sen ☺️☺️
(1,895 puan) tarafından
Eee napim cnm valla insanin sinirlerini bozuyolar:-))
tarafından
Valla harikasın :D
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Cahillik şeytanlık başka bildikleri Yok.......
tarafından
Hah aynen oyle
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Ne bekliyorlar 20 kilo olmasınimi te yarabbim

tarafından
Kilodan yerinden kalkamazsa çocuk sağlıklı çocuk olur ...
0 oy
tarafından
11 aylık kızım 8 kilo ben hiç annelik yapamamışım dur kendimi biryerden atıp geliyom 
tarafından
Ohaaa öyle anne mi olur. Çocuğun hakkını sen mi yiyorsun. Bak sana kaynanam gibi davrandım ☺️☺️
tarafından
Ahahha alışkınım yavrum bana sezeryan oldum diye neler neler dediler noldu dediler b.k yediler kimin umurunda acaba
Hamilelikte kilo alamadim verdim 9 ay hastanede surundum kızım küveze girdi e çocuğun zaten böyle olacagi belliydi kilo almamak için yemedim diyenler geldi geçti
tarafından
Şaka yapıyorsunnnn. Bende kendiminkini dert sanmışim. Valla şunları duysam kriz geçirirdim kesin Allah kolaylık versin vallahi sinirlerim bozuldu okurken
tarafından
Kız kaynanam dese gam değil o elin karisi geçen kendi teyzemle tartıştım bana buraya gel mehlikaya çay icircem alışsın dedi bende annesi benim burda düzen neyse ona uyulacak dedim senin ne hakkın var ki çocuğun üstünde dedi sanki kendisi doğurmuş
tarafından
Yuhh yuhh öyle laf edilir mi cidden ben bozuldum ya
0 oy
(7,616 puan) tarafından
O ne dedi bu ne der i takarsan nefret gibi güçlü duygu beslersen ruh hastasi olursun 

Senin.dogurdugun cocuk hakkinda karari en dogru sen bilirsin afkursun baskalari takma dicem takiyosun belli 
tarafından
Valla takmicam artık ya o kadar haklısın ki
(7,616 puan) tarafından
Oglum 3.5 aylık 6.200 felan 3 kilo doğmuştu resim paylaşıyorum sütün yağsız bebek kilo almamış diyorlar :))doktor ve ebe de gelişimi çok güzel diyor ki zaten persentil takvimini de takip ediyorum ...
Umursamiyorum yaşın kac bilmiyorum ama genel söylüyorum başkaları için sakın başını ağrıtma haklısınız de bildiğini yap
tarafından
25 yaşındayim bebeğim 2890 doğdu ve hızla kilo alıp boyu uzadı. Ama senin sütüne de yağsız dedilerse artık pesss
(7,616 puan) tarafından
Valla 3090 gram dogdu suan 3.5 aylik en son tartildiginda 6200 cıktı yavanmış yağsızmis :)))
Umursamıyorum herkes bisey diyor
Zayıf ve kisa doğan daha hızlı büyüyor zaten millet afkursun formül mama dayayamam çocuğa memelerim yana yana süt vermişim
tarafından
Helal olsun valla ne diyim
0 oy
(359 puan) tarafından
Genetik canım seni çok iyi anlıyorum benimde tam tersi hep çok yediriyorsun diyorlardı bende eşimde topluyuz çocuklarımda hep o yaşın üst sınır kilosu neyse o kilolara oldular hiç bir zaman zorla yemek yedirmedim ama iki çocuğumda iştahlıydı ek gıda da hiç sıkıntı çekmedim ne vermem gerekiyorsa yiyorlardı. BOŞVEEER :) kilolu dur çok yediriyorsun derler zayıftır bakmıyorsun derler herkes aklını kendine saklasın hangi anne çocuğunun kötülüğünü ister. 
tarafından
Evet gerçekten öyle. Duyamamak en güzeli ama bazen iste
0 oy
(1,386 puan) tarafından

Dogru aoyluyorsn canim bendede genetik cok cok zayifim herkes sen yemek yemeiyomusun sanki fakirlikden yemek yemiyorm diye zayifim gibi davraniyolar :angry:Takma kafaya cok  kim soylerse bize benzemis bizm gibi zayif dersin

tarafından
Evet bende zayıfım. Hastalıklı mm muamelesi görüyorum valla
(1,386 puan) tarafından
Aynen bende))) bow ver
0 oy
(1,573 puan) tarafından

Sesi kesilmez bu insanların ya kilo zaten sağlıklı bi şey değil bi de bunu kriter yapıyolar AAAA ÇOCUĞUN ZAYIF MI VAH VAH. Herkes kendi işine baksa keşke. 20 aylık oğlum var aralık ayından beri cani isterse yiyo istemezse yemiyo, emiyo yesin diye çeşit çeşit yapıyorum zorla üç kaşık veriyorum baktım istemiyo bırakıyorum ne yapayım en kötü anne benim o zaman:D bana da neler diyolar da AYNEN YA HAKLİSİN Bİ DE DEDİĞİN GİBİ YAPAYİM diyip bildigimi yapiyorum napim:d

tarafından
Haha valla en iyisi çok beğendim :D
0 oy
tarafından
Zayif degil ki. Aman bosver aynini benim ilk kızımada yaptilar hem erken dogmustu hemde babasına cekmis yapisi zayif yapılı hala iyle ama hic hasta olmaz cok sukur. Ikinci kizimda tam tersi bana cekmis toplu baya yani ikisinede ben baktim bu tamanmen yaradilis agzi olan konusur bende cok yiprandim ve çocuğa cok yuklendim. Umursama kimseyi 
tarafından
Aynen öyle ama işte gelip gidip bir laf uyduruyorlar artık sinirlendim ama en iyisi duymamak
0 oy
(447 puan) tarafından
Neden takıyorsun ki sağlıklı bir bebekse bakma tmbik bebege laf ederler zayıfla laf ederler bitmez eleştiri sen zayıfsan kendim gibi bebe yaptım de gec 
tarafından
Haha bu lafı çok sevdim :D
(447 puan) tarafından
Valla laf mı yetişir onlara :))
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Şu bize yazdığın kısmı lütfen onların yüzüne söyle. Sanırım ancak öyle anlarlar. 
tarafından
Aaah ah aynısı değil çok daha fazlasini söylüyorm. Ben 5 tane büyüttüm diyip duruyor
0 oy
tarafından
Benimde oğlum 7 ayın içinde 8200 hiçte zayıf değil obez mi olsun istiyorsunuz çocuklarınızın anlamıyorum ki canım boyuda ayına göre uzun ve anne sütü ek gıdayı fazla yemiyor zorla 1 bir kaç kaşık anca millete bakmayacaksın lafı tıka ağızlarına benim çocuğum sizi ilgilendirmiyor de gitsin 
tarafından
Öyle diyordum ya. Takı bugüne kadar. Kayınvalidem cocugu bana ver de bir ayda insana benzetiyim dedi. Yemin ederim çıldırdım
tarafından
Önce sen insan ol diyiydin yahu ne kadar cahiller ya hepsi bu kafada resmen
tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(926 puan) tarafından
Kız başlığı okuyunca ben naptım yaa dedim :) boş konuşan patavatsız insanlar onlar hiic takma onları boşver herşeye bir kulp bulurlar
tarafından
Aynen öyle valla. Yoksa seninle bir ilgisi yok ☺️
0 oy
tarafından

Al profiline bunu yaparsin :D

image

Basligina göre şeettim gene

tarafından
Yine sen yine komiklik :)))
(926 puan) tarafından
Lan nerden buluyon bunları yaa Allah iyiliğini versin emi :)))
tarafından
Benim eski hesabin resmi buydu kizlar :))
0 oy
(163,339 puan) tarafından
kiz 8 kilo ne zayifi yaa
tarafından
Zayıf gözüküyor işte ammaaann valla bir salsalar bizi
0 oy
(2 puan) tarafından
İnsanları kafaya takip da sinirlerinizi yipratmayin bence.Agzi olan konuşuyor.Cocuk zayıf olsa aa çok zayıf bakamiyorsun yok sütun yaramıyor bilmem ne derler.Kilosu iyi olsa oo bu çok kilolu az yedir obez olacak derler.yani demem o ki ne yaparsan yap bazi insanlara yaranamiyorsun.Etrafta boş konuşan insan çok..Bazen sırf konusmak için konuşuyorlar.Bebeginizin kilosu gayet iyi ki zaten zayıf bile olsa önemli olan sağlıklı olmasıdır.Ama malesef bunu bazı insanlar idrak edemiyor..
tarafından
Evet valla anlamıyorlar anlatamıyorum. Aslında hiç takan bir insan değilim. Ama kayinvalidem sabah bana. Çocuğu bana 1 ay gönder insana benzesin bu ne böyle çırpı bacak dedi. Çok zoruma gitti

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 290 göst.
28 Haziran 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Lamelif (1,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 838 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Karaogluirmak (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 526 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 442 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,133 soru

24,068,083 cevap

330,480 kullanıcı

...