0 oy
206 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
kapalı
Kisaca anlatmak istiyorm esimin calistigi yerde bi bayan var buna takti guya onun deyimiyle esime mesaj atmis sen benimsin seni ozledim falan yazmis engelli bolumunde gordum bende aradim kocasina olanlari anlattim evden kovdu benimki numarasini degistirdi soz verdi birdaha yazmiycagna dair ama ondan da yazmis guya arkadasinin adina yazmis neyse bikac gundur suphelniyordum yanimda whatsapta sknti yok ama is yerine gidince whatsap bozluyo cekmiyo vs bi numara var sirket hatti sözde ama o gidince acik oluyo o evdeyken kapali onumara ustunden orospunun faturasini odemis soyeliynce arkadasim parasini verdi benle alakasi yok benim onla isim olmaz klasik yalanlar 3. Hamileyim neyapacagimi bilmiyorum okadar emek verdim 15 yasindan beri birlikteyiz 30 yasndayim kafayi yiycem artik aglamaktan biktim
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(2,983 puan) tarafından
Esin kudurmus agzini burnunu duz ederim ole adamin pislige bak ya sanki cocuk kandiriyo bacim bu adama ne diye cocuk doguruyosun yapma gozunu seveyim canina yazik 
(1 puan) tarafından
Yok canim bağlatcam zaten bundada dogum kontrol kullaniyodum antibiyotikte kullaninca yaninda etkisini yitirmis olacagi varmis hayirlisi bakalim ama nasil hic birsey olmamis gibi davrancam bilmiyorum gorsen evin icinde bı sknti yok iyiyiz istedigimi yapar kavgamiz döğüşümüz yok icime atiyorum disariya mutlu gibi davraniyorum ama gel gorki cikmiyor aklimdan
(2,983 puan) tarafından
Al karsina konus kendini yiyib bitirirsin icine ata ata hasta olursun
Ben sana yetmiyormuyum? 3 cocugun var onlardan utan bari de eger gozun disardaysa cik git be halt yiyosan ye evimin bereketini kacirma cocukmu kandirdugini zannediyorsun de ya kendine ceki duzen ver yada bas yoluna git seni bu saatden sonra cekemem de icindekileri bosalt rahatla oda kararini versin korkma 3 cocugun var nafakayi alir gul gibi yasarsin
(1 puan) tarafından
Konustum yeminler ediyor benim senden baskasiyla isim olmaz senin gibi bi kadin bulamam onun gibi biri icin seni karsima alamam vazgecmem gidip konuscam diyorum git konus benim korkcak birseyim yok git döv istiyorsan bana farketmiyor sen kendi kendine kuruntu yapiyorsun diyor dun annemi aramis anne ben esimi seviyorum ama bana güvenmiyor ne yapcam bilmiyorum falan demis
(2,983 puan) tarafından
Ya belki sucu yoktur o kadinla konus gerekirse sac bas dal ayagina denkalsin
(1 puan) tarafından
Kocasini aradim akillanmamis bu gidisle onuda yapcam bana durust olsa anliycam ama hep ben birseyleri kurcalayarak buluyorum
-Reklam-
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım kocan da  inşallah yola gelir.
(1 puan) tarafından
Insallah
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Boşanmayı düşünüyor musun ? Sonu yok gibi bunlar hep yalan dolan 
(1 puan) tarafından
Orasi öyle tabi evdeyken bagirmiyo öyle kavgamiz skntimiz yok gayet iyiyiz cocuklarin yaninda ne bi atismamis var ne baska birsey kendi kendime uzuluyorum kimse yokken
(1,841 puan) tarafından
Ama sen bu durumu biliyorsun nasıl bir şey yokmuş gibi davranıyorsun sana da yazık değil mi
(1 puan) tarafından
Bilmiyorum iste icime atiyorum boyle disariya hic bisi yokmus gibi ama icim kan agliyo
(1,841 puan) tarafından
Bence bunu yapmamalısın yapma
(1 puan) tarafından
Zamana birakcam bakalim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 880 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,217 göst.
27 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy