0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben sadece tyt ye girdim dün barajı geçerim gibime geliyor açıktan üniversite okumak istiyorum sadece tyt ile 4 yıllık bölüm seçemem galiba öyle değil mi bir de 2 yıllık seçebileceğim nasıl bir bölüm olabilir iş imkanı iyi olan

5 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Sağlık kurumu işletmeciliği sağlık alanı asla boş değildir
tarafından
Evet doğru diyorsunuz ama sayısal puanla almaz mı bu bölüm :(
(5,328 puan) tarafından
Analdou üniversitesi açık öğretim puan tablosuna bakın derim bi ataaöfede bakabilirsiniz
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
(5,328 puan) tarafından
Rica ederim  barajı geçtiniz mi 2 yıllık bölümler rahat gelir
tarafından
İnşallah öyle olur ya
-Reklam-
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Aynen Cnm 2 yıllık oluyor. Klasik işletme yönetimi mezunu çok var.sosyal hizmetler. Diş ticaret.. ilahiyat.. aşçı..banka ve sigorta olblr
tarafından
Bunlar puansız almıyor değil mi sayısal sözel eşit ağırlık bölümlerine göre ayrılıyor değil.mi
(6,849 puan) tarafından
Barajı geçmen lazım Cnm ve her alanın farklı bazısı eşit ağırlık bazısı sözel. Sen puanın açıklansın tercih yaparken bakarsın hangi bölüm hangisini baz alıyor diye
tarafından
Ayy o zmn sağlığa kesin gidemem çünkü bir tek türkçe.ve sosyal çözdüm
(6,849 puan) tarafından
İnşallah Cnm eğer almazlarsa 2. Tercihi muhakkak yap . Öğrencilerin puan sıralamasına göre oluyor cnki.
tarafından
İnşallah ya çok sağolun ya
0 oy
(1,950 puan) tarafından

Canim yillardir sınav cocugu çalıştırdım.

Tyt ye girdiysen 2 yıllık yapabilirsin.

Bu genel bi sınav puana göre değil zaten sıralamana gore tercih yapacaksin o yuzden bekle siralamayi..

Barajı geçmek bir seyi ifade etmiyor yani.

tarafından
Aynn çok iyi zaten eşim din kültürü öğretmeni çalıştırır beni
(1,950 puan) tarafından
Oooo harikaaaaa ;) hadi hayırlısı olsun inşallah canimmmm
tarafından
Amin ya Allah razı olsun çok sağolun :)
(1,950 puan) tarafından
Senden de canim. Okumanın yaşı yok bayılıyorum okuyan kişilere  Allaha emanet ol
tarafından
Sağolun çok teşekkür ederim
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Saglik nolumunden bir bolum secin.Anestezi tek. Ameliyathane hizmetleri ama soyle bi durum var ya oldugun sehirde ya da size yakin bir sehire yaz cunku eylul de uniler baalayacak ve sinavlara gitmek zorundasin acikdan bile okusan
tarafından
Evet sınava yollar ama üniversiteye yollamaz
(6,190 puan) tarafından
Universitelik zaten bi konu yok sinavlarina ve duzenli bi sekilde site uzerinden derse girmen yeterli
tarafından
Öyle mi site üzerinden derse de mi giriliyor peki derslere girmek şart mı
(6,190 puan) tarafından
Tabi ki şart devamsızlık durumuna bakiliyor eger devamsizligin biterse bi dersten o dersten sinifta kalirsin notun cok iyi olsa bile ve derse girmeden sinavlari gecemezsin
tarafından
Bunu bilmiyordum :(
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Puanınızdan ziyade sıralama önemli. Daha çok 2 yıllık bölümleri tercih edebilirsiniz. Ama hatırladığım kadarıyla dört yıllık bölümler de var
tarafından
4 yıllık bölüm olsa keşke :( ama galiba yok
(2,493 puan) tarafından
Ben öyle hatırlıyorum o zaman. Ama iki yıllık çok güzel bölümler var. Sıralaman önemli ama
tarafından
İşimiz sıralamaya kaldıysa yandık
(2,493 puan) tarafından
Hayır canım neden öyle diyorsun? Sıralaman da puanına göre oluyor ki zaten. Sen sadece tercih yaparken daha çok sıralamaya bakacaksın
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
+1 oy
1 cevap 83 göst.
0 oy
2 cevap 207 göst.
21 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,658 soru