+1 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (549 puan) tarafından

Arkadaşlar 9 aylık bebeğim var grip olmuştu gribi geçti ama sürekli olarak ağlıyor altını açmaya yatırıyom ağlıyor emiyo karnı doyuyor yine ağlıyor  akşam uykusu iyi gece güzel uyuyor iştahı da iyi çok şükür ama vara  yoğa herşeye ağlıyor bunaldım iyce niye böyle bu çocuk anlamadım nazar desek okuduk ettik yine aynı :angel:

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebeler hastalandiktan sonra huy degistirir derler ya seninkide oyle olmus 
(549 puan) tarafından
Ne bilim doktora bile götürdüm doktor birşeyi yok dedi ateş flnda yok öyle bir ağlıyor ki sanarsin biri dövmüş de ağlamış hiç biseyden mutlu olmuyor napcam şaşırdım kaldım valla nazar dedik okuduk yine aynı ne zamana kadar böyle devam eder
tarafından
O arsizlik agalamasi doktorda bise yok demis huylari malesef degisiyo canim gecici ama sabret
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızım da yaklaşık bir hafta önce hasta oldu, şimdi o da aynı. Dün yemek boyunca ağladı.agzini açıyor lokmayı aldıktan sonra ağlaya ağlaya yiyor, sonra yine ağzını açarken susuyor sonra yine aynı :)) dikkatini dağıtmaya çalışıyoruz, sabırlı olmaya çalışıyoruz. Geçecek geçecek sürekli içimden bunu diyorum artık :)
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Benim bebekte ayni ya :) 10 aylik olmasına 8 gun kaldi. Artik fenalık geciricem gece kalkiyor agliyor uyuyor falan. Oof yani ama sukur. Herkesi böyleymiş problem yok o zaman.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 243 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (516 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 208 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 252 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.