0 oy
614 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

13.5 aylik bi oglum vsr o kadr ağlıyor ki bilmiyorum neyi var gece gunduz agliyor son 2 haftadr hep böyle az önce cok ahladi gene ne oluyor bu çocuğa :(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebe agliyo diyemi kizdi yani gelsin iendi sustursun kolaysa
tarafından
Ben susturmasini bilmiyormuşum sorf yatak odasinda yatıyoruz diye ağlıyormuş yerde niye yatmıyoruz diyor
tarafından
Artise bak ya ozaman kendi baksin beneye sen bilmiyosan oda sadece bebe yapmasini biliyo ozaman bide boş konusmasini
-Reklam-
0 oy
(13,674 puan) tarafından
Ya evladı ağlıyor diye tartışma çıkarmak ne demek ya sinir oluyorum böyle babalara demek ki bı derdi bı sıkıntısı var alıp kucağına sakinleştirmek yerine tartışıyor 
tarafından
Bende öyle bi destek bekledim ama malesef kalkip birbirimze grdik
(13,674 puan) tarafından
Diş ağrısı olabilir canım
4 tane karanfil bir tutam kekik havanda döv 2 çorba zeytinyağı ekle karıştır diş etlerine sür çok iyi geliyor buz dolabında sakla
tarafından
Tskr ederm canm deniyecegim insallah ;)
0 oy
(602 puan) tarafından
Eşler bazen kafaları kaldırmiyor canım benim eşimde öyle bazen niye ağlıyor bu der nazende yardım eder .hem çocuk hem eş seni çok yormuş .bebeğin niye ağlıyor bu kadar bu yeri mi ağlıyor dua falan dinlet
tarafından
Biomiyirum canm hicbirsey yemiyo hep ac sadece meme emmek istiyor ağzından ciksrinca ağlıyor artik gücüm kalmadi emzirmeye
(602 puan) tarafından
Yeni diśler mi geliyor acaba büyük dişler geldiginde çok zor olur
tarafından
Canm ortada dışte görünmüyor ki bakıyorum yok yani 4 tane tek var 2 alt 2 üst
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Bi doktora mı görürseniz annesi iki haftadır diyosunuz bi tahlil falan yapılır... bii gidin bence
tarafından
Canm 10 aydan agliuir ama iki haftadr berbat bi sekildr ağlıyor ilk oglumda 2 yaşına kadr agladi hep korkuyorum buda öyle olacak

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 524 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,538 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 342 göst.
13 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Angel24 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 804 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 833 göst.