Yaklaşık 15 aylık evliydim. Hamileydim de. Birlikte oturuyorduk. Eşim iki kaynım ve ben kayınlwrın odasında pc den film izliyorduk. Kaynana kapıyı tam kapatmamış bizim oldugumuz kapı da acık. Önce cop cop öpücük sesleri geliyor yani bildiğin o işi yapıyorlar kalkıp kapıyı kapattım kayınlarım biri ozman 17 18 diğeri 20 yaslarında. Neyse film bitti biz yatmaya gidiyoruz kayınlarım da mutfaktan balkona cıkıp sigara içip yatacaklardı. Kız o sırada kaynanam yarım atlet dantelli sütten şort gibi pijaması ile çıkmasın mı dışarı. Napıyosun anne bu halin ne dedim fısıl fısıl kapıyı da tam örtmemişsin cocuklar duydu hep sesleri dedim. Amaaan dedi sesli sesli onlar benim oğullarım onlardan mı utavanacagım dedi. Bildiğin memeleride büyük üsten tasıyor resmen. Bir midem bulandı ki. Biz genç oldugumuz halde doğru düzgün birlikte olmazdık evde iki genç var diye. Kaynanam maşallah 2 güne bir boş durmadıpı gibi birde böyle yapardı... Ay aklıma geldi de dedim işte mahremiyet böyle birşeu.herkes ana olamıyor malesef