+1 oy
1,469 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Postu okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyor kızlar dayısı (13 yaşında) banyoda çocuğa tecavüz etmiş kardeşi söylemişti bir haber varmı postuda bulamadım birdaha konuşan burada o arkadaşla hastaneye felan goturulmusmu Allah im kimseye yaşatmasın amacım laf aramak vs değil sadece çocuğa çok üzüldüm ve çok merak ettim böyle şeyleri okuyunca 2 3 gün kendime gelemiyorm

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olaya uzulim.annenin rahatlığına mi beynim almıyor
tarafından
Benimdeeeee
-Reklam-
0 oy
tarafından

Şahsen ben inanmıyorum eger öyle birşey olsaydı acıdan o cocuk aglardı bagırırdı 3 yaşndaki çocuk sonuçta kesin duyarlardı birşey oldugunu anlardlar sesiz kalmazdı çocuk 

Gerçekten şoktaym kadına cevap verme geregi bile duymadm allah islah etsin tüm insanlardan uzak olsun yeminlen ben utandm ne diyecegimi bilemiyorum
tarafından
Ama bir anne neden böyle birşeyde yalan soylerr
tarafından
Yalan degilde belki tam yapmamıştr yapamaz kücücük çocuk sancıdan duramazdı terbiyem almyor yeminlen ama sürtmüştür herhalde ne kadar ayıp ya yarn öbür gün sen dayı olacaksn sözde nasıl o çocuklarn yüzüne bakacaksn valla ilk gebeligim sabahatandr dua ediyorum hayırlı evlatsa gelsin diye :( :(
tarafından
Aminn bacım bilmiyorum belki dediğin gbi pelkide sayıda küçük olunca çocuğa çok zarar veremedi bilemiyorum
tarafından
Şöyle birşey küçük oldugundan dolayı daha acı ve  büyük tuvaletini yapamaz acır  3 yaşndaki çocuk konuşmayıda biliyodur elbet bi şekil derdi anne acıyor diye insan anlar  iştah azalır çok fazla uyku moduna geçersin  karın agrısı olurdu sagolsun hepsini araştrdm  valla
0 oy
tarafından
Ciddi mısın Allahım bu dünya batsin biran önce 
tarafından
Kıyamet kopuyorda haberimiz yok
0 oy
tarafından
Kadın aşırı rahatti birde anneme söyleyim mi diyor. Acaba ne yaptii cok merak ediyorum cevapda yazmiyor yazik cocuklarina önlemini şimdiden almazsa başina cok vuracak
0 oy
(1,676 puan) tarafından
İnanmıyorum ya nasıl ya ben görmedim o postu başımıza taş yağacak Allah belasını versin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 627 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 360 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde SessizSes (2,594 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 505 göst.
5 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ayşe sinan (887 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 679 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,185 soru

24,121,355 cevap

333,483 kullanıcı

...