0 oy
478 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından
Artık bu kuslugun bitmesini istiyorum onlarla konuşmak Hasret gidermek istiyorum. Zaten başından beri ailemle konusmami istiyordu  eşim keza kaynanm kayinbabam bile onlarla konus git ailenin evine falan diyordu

Ama icimde bir korku var acaba bana birşey yaparlar mı acaab millet ne diye düşünüyorum.cunku herkesin gözü hep bizim uzerimizde acaba ne olucak diye bekliyorlar çok korkuyorum açıkçası

5 Cevaplar

0 oy
(5,914 puan) tarafından
Neden konuşmıyordun 
(51 puan) tarafından
Çok uzun mesele burda anlatmak istemiyorum
(5,914 puan) tarafından
Peki cnm konunher neyse ailenle küs kalma bügün yarın başına ne gelirse gelsin yine onlara koşarsın unutma
-Reklam-
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Başkalarının ne dediği hiç bir zaman önemli değil onemseme bunu geçmişte ne yaşadınız bilmiyorum ama pismanlarsa konusun yani 
0 oy
tarafından
Kaçtın falan sanırım ondan mı ailen knusmuyor.

Bence ne olursa olsun sen adım at,kayıtsız kalmayacakladdir :)
0 oy
tarafından
Geç en gün kardeşlerin kapınca gelmişti geri çevirmek yerine keşke bir adım atmış olsaydın da alsaydın o eti şimdiye çoktan buzlar erimişti alırsın eti birde allah kabul etsin demeye arardın oldu bitti ne olursa olsun aileden başka kimse kimseye sahip çıkmaz el surda tutsa surda atar seni eş bile ana baba kardeş gibi olmaz bunu unutma 
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Aile çok güzel birseydir anne özellikle arkadaş gibi olursan dert , stres bitiyor mutlaka konuş en azından çabaladım dersin senin vicdanın rahat eder vicdan da en büyük mesela

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 642 göst.
20 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde sarammmmm (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 666 göst.
0 oy
7 cevap 625 göst.

Kategoriler

1,471,671 soru

24,101,882 cevap

332,460 kullanıcı

...