0 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (447 puan) tarafından
İğne ile korunma yontemi var yaptıran varmı 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakin yaptırma yaptıranlar pişman oluyor adeti kesiyor kilo yapıyor sınır stres
(447 puan) tarafından
Hadi ya tamam canım spiral mi ne onda hamile kalanı çok duydum da bunu yaptırsam dedim çünkü çok korkuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
İğnenin çok yan etkisi oluyormuş, bazısında bitmeyen kanama bazısında adet kesintisi. Başka yöntem bulabilirsin. Hap spiral
(447 puan) tarafından
Spiral da hamile kalanı duydum hap da
tarafından
İğne garanti mi :)
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Yaptırmak iyi değil diye biliyorum ilk çocuktan sonra yaptırıp sonra hamile kalamayan var çevremde tabi sen bilirsin
0 oy
tarafından
İgn iyi dgil yapma
(447 puan) tarafından
Vazgeçtim kimse onwrmşyı
0 oy
tarafından
Az önce de yazdım..yine de spiralden yanayım diğerleri farkında olmamıştır..iğne en tehlikesi yan etkisi çok fazla..hapı da unutabilirsin eşin korunması geri çekmesi yöntem bile değil..spiral belki sende uzun süre durcak belli olmaz.benim görümcelerimde hep uzun süre kaldı biri 10 sene biri 6 sene biri de 3 senedir kullanıyor..bir kere taktırırsın bünye değişiklik göstermezse devam edersin..uzun kanama ağrılı sancılı geçmesi gibi..kansızlık varsa tavsiye etmiyorlar zaten 
0 oy
tarafından
Kuzum kuzenim ilk çocuktan sonra 3 aylık iğnelerle korunuyodu.

Hormon bozukluğu yaptı.

2. Çocuk için tedavi gördü bir süre
0 oy
(66 puan) tarafından
Ben yaptırdım 3 aylık iğne yaptırdım hiç bi problem olmadi çok ta memnundum sadece hamile kalmak istedim doktor vücudumun 6 ayda yenileceğini söyledi gerçekten de 6 ay sonra hamile kaldım 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,530 soru

24,059,933 cevap

330,093 kullanıcı

...