eşimle severek evlendik yaklaşık 1 yıldır evliyiz evliliğimizden bu yana ailesi eşime baskasını yakıstırıp durdu babası evime geldi sorun çıkardı boşanmamız için ellinden gelernleri yaptılar bana *** diyip ölmem için dua etti sinir hastası oldum kriz geçirdim altınlarımı nişandan düğüne kadar aldılar evime en son geldiğinde ise altınlarımı çalarak gitti rızam olmadan eşim ailesini görünce kenetleniyo ağzı açılmiyo yatak odama giiren kayınbaba daha fazla ne diyebilirm .?? eşimin sınavı için şehir dısına ailesinin yanına gittik annesi bana neden geldin böyle yapacaksan git bu evden dedi kii eşime ailesinin yanına gitmeden uyardım ailenle işim yok muhabbetim olmayacak çünkü zor şeyler yasadım annesi ise eşim tuvalete gider gitmez eskiyi deşmeye başladi ben hiç konusmadım ama en son patladm dedim ben eşimin sınavina sebep geldim sizi görmeye değil hanımlar tartısma oldu ve haksız oldukları için yasadıgım seyleri anlatmama izin vermedi annesi eşim annesinin yanında bana el kaldırmaya kalktıı şimdi ise baba tarafımın yanındaym eşim sınava senin yüzünden tek girdim dedi herşeyi benden bilip ailesine toz kondurmadı yanıma dahi gelmedi ayrılıgın eşindeym napmam lazm