+1 oy
540 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızımı uyuttum bir kahve ardından da Churchill içiyorum yorgunluk atma şeysi kaynanamgil ekmek yapıyor tam 9 çocuğa birden baktım halim pert bı yandan gorumcemin tontik oğlunu tam bir saat salladım uyumadı uykusu olmayan çocuğu zorla uyutcaklar bacaklarım felç sabahtan beri kasılmam yoktu çocuk salladiktan sonra tekrar başladı hem kendi kızımı hem gorumcemin oğlunu sallayınca 2. Çocuğum gelince napcam bakalım.. sizler napiyorsunuz hanımlar? Bu arada sizlerde ekmek yapiyormusunuz kısa yaza muhabbet olsun:)) 

16 Cevaplar

0 oy
(163,444 puan) tarafından

karnimi doyuruyom :D

(3,102 puan) tarafından
Sevdos sorma valla sabahtan beri aç karnımı daha yeni doyurabildim kızımın halıya sürdüğü cikolatalari temizleyip direk ekmeğe yardıma gittim :D Afiyet olsun bu arada♥️
sagol bacim sanada afiyet olsun
(3,102 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim:))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ev göçüyor yardım istiyo resmen bense y

image

ere bağdaş kurmu karpuz peynir ekmek yiyorum:D
tarafından
Saol canım :D bitirdim zaten. Resmen dana gibi oldum hala ekmek de bitsin diye yiyorm ahhahah
dur ben kardesimin ozelliklerini yazim 196 boyunda askerligini yapti ☺ suan eskisehirdr etinin fabrikasinda teknisyen olarak cakismakta kadrolu ama okuyoda bi yandan uni okuyo
(3,102 puan) tarafından
Hahahah az istahindan banada ver Merve hamileyim yemem lazım hiç yiyemiyorum aç aç dolanıyorum ortalikta
tarafından
Kız inşallah benm tüm iştahım senin olur ahahhaha

Sevda. 196 nasıl oldu kardesin Faruk da uzun olsnistiyorym ya
bizim genler uzun bacim ama extra dan hergun balik hapi alir d vitamini hic aksatmaz en onemlisi basketi cok oynardi artik birakti 2 metreyi gececem diye korktu ☺
0 oy
(6,400 puan) tarafından

Kaynanam yaprdı tandır ekmegi diyolar yapıp buzluğa atıyoruz çıkarıp yiyoz 

Bende koca eşegi uyutuyorum zorla uyumycam diye tutturdu öglen uykusuna da uyumazsa akşam 7 8 gibi huysuzluktan aglıyo zehir ediyo bana herşeyi 2 temmuzda 30 aylık olucak kendiler :D image

(3,102 puan) tarafından
Bizde yufka ekmek diyorlar canım sulayıp yiyoruz ama benim midemi mahvediyor o ekmek bide şimdi kalın açtılar bakalım nolcak maşallah canım inşallah uyur bazen benim kızda uyumuyor akşam erkenden yatırıyorum bende
(6,400 puan) tarafından
Kebapla falan da yiyo musunuz onu kaynanamlarn komsusu vardı onlarda yapardı ıslatıp yiyolardı
Benimki uyumaz annemlerdeyim babamla oyun oynamak istiyo aglamaya sebep arıyo
(3,102 puan) tarafından
Canım hiç kebapla denemedim ama yesillikle çok güzel oluyor ya sırf marul yeşil soğan koyup yiyince çok seviyorum yemekle pek yiyemiyorum ben
(6,400 puan) tarafından
Anladım canım :)
0 oy
tarafından
Bebeğimi salıyorum çok yorgunum 

Sana kolay gelsin cmmm
tarafından
Cnm uykusu düzeniydi birden deyişti gece saat 1 kadar yarmitie gündüz uykusunda yok çok zorlanıyorum
(3,102 puan) tarafından
Canım atak dönemlerini takip et çok etkisi oluyor
tarafından
Nasıl cnn atak domeni
(3,102 puan) tarafından
İnternetten atak donemleri diye yaz canım takvimi çıkar o dönemlerde bebekler daha huysuz agrasif sıkıntılı bir dönemde olabiliyor yeme alışkanlığı bile değişiyor bebislerin o takvimi telefonuna kaydet takip et
tarafından
Tmm cnn sogol
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Benim de başımda şiddetli bi ağrı var migrenim tutmasa diye dua ediyorum şu an. Evet biz de yaparız ekmek canım haftaya  yapıcaz inşallah biz de 
(3,102 puan) tarafından
Migren agrisi çok kötüdür canım ya inşallah tutmaz migrenin helede çocuk varsa daha zor olur kaynanamgil yapıyor ama çok kalın oluyor valla hiç yiyemiyorum
(3,695 puan) tarafından
Evet bi de kızım var üstelik parol  içebiliyorum ancak o da fayda etmiyo tabi. Biz incecik yaparız hazır yufka gibi çok güzel oluyo sonra ıslatıp yiyoruz mis gibi :)
(3,102 puan) tarafından
Bizim ordada ince yaparlar canım ama bu kaynanamgilin yaptırdığı kadınlar genellikle aynı fazla umursamiyorlar
(3,695 puan) tarafından
Hmm ondan o zaman onun kalını ve daha küçüğü yapılıyo bizde ama bazlama deriz bi o kalın küçük olana
0 oy
tarafından

image

diyete girdim bugün az önce iki dakikaligna çıktım iki dilim islak kek yedim geri gırdim :D yeşil çay iciom üstüne:))
(3,102 puan) tarafından
Arada kendini odullendir canım bişey olmaz ablamda diyetisyene gitmişti diyetisyen çok olmamak şartı ile 2 haftada bir kendini odullendirebilirsin demiş şuan tabi hamile diyeti sattı:D
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ispanak koydum ocağa pisiyo çocuklara yemek yedircem ev supurcem sonrada 
(45,023 puan) tarafından
Yok erikte var di bulunuyo daha pirasa felan bile var karalahana havuc
(3,102 puan) tarafından
Burda ne havuç var ne pırasa ne marul bişey getirmiyorlar
(45,023 puan) tarafından
Kız sen nerdesin:D
(3,102 puan) tarafından
Niğde'nin köyü canım yeni tasindik buraya
(45,023 puan) tarafından
Ha belki koy olduğu icindir
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Psikolojim bozuldu mal mal oturuyorum. Aptala döndüm sanki. Offf 
(3,546 puan) tarafından
Anne dayım efenin poposuna pipisini soktu dmiş annesine. Annesi de agrı falan varmı diye sormus. Yok demiş. Ve burda soruyor ne yapım diye. Oturup aglayacagım vallahi ya. Lanet olsun. Yaşamaktan soğudum
(3,102 puan) tarafından
Allah'ım içim acıyor şöyle şeyler duydukça annesi poposuna bı baksaydi belli olur illaki artık çocukta kimseye emanet edilmiyor vallahi ben bile korkuyorum bazen kaynanamgile bırakıyordum orayada gorumcemin oğulları geliyor korkuyorum şimdi eltime bırakıyorum onun iki kızı var küçükler geleni gideni de olmuyor
(3,546 puan) tarafından
İki kız büyütüyorum canım amcaları yetişkin hani 23 26 yaslarındalae çocuklarımı görmek ister kayınbabam mecbur görme hakkına engel olmamak için yolarım ama kızlarım biri 7 biri 9 yasında 5 yasından beri sıkı sıkı tembih ederim. Kimsenin kucagına oturma. Buralar senin özl bölgen kimse bakamaz. Yasak oralar. Kimse dudağından öpemez. Vs vs diye. Arrık herşeyi apacık anlatacak noktaya geldim vallahi bak. Aynı şey kendi ailem için de gecerli. Böyle şeyler hep yakın akrabadan çıkar çünkü görüyoruz müge anlı yı falan. Çocukların annesi de hiç mahrem bilmiyor ki banyo yaptırmak için soyuyor oğlunun yanında bırakıyor.
(3,102 puan) tarafından
Akraba olayını en iyi ben bilirim canım 8 yaşımdayken geçti başımdan öyle bı olay heleki şu devirde babana bile guvenmiycen benimde bir kızım var 2.si yolda çok korkarım kendi cocuklugumdan pay bicerim hep geçen gorumcemin oğlu kızımı arkası dönük kucağına alıp pipisini dayarken gördüm bağırdım çağırdım yolladım kaynanamgilin ordan kız bide dibinde bulaşık yikiyordum başımı cevirmem ile gördüm beynime ateş sicradi
(3,546 puan) tarafından
Evet canım olur. O yaslarda tüm erkek çocuklarında bu görülür. Artık aklı çükü nde çalıısr çünkü. Annesi olarak zaten bunu farkına varıp babası ile oturtup konusturması gerek. Eskilere banal gelebilir yada utanma olabilir ama bunu yapmak zorundalar.. Evde büyük oğul kücük kız varsa o durumda bile korkulmalı.. Benim ilk kız doğdu. O sıra da taciz tecavüz olayları yoğundu. Kazara ikinciye hamile kaldım. 3 ayrı doktor 3 ayrı hastane özel vs erkek dedi. Bende byük konustum Allah ım bana kız evlat verme bir daha ben nasıl bakarım dedim ikinciye hamileyken iyice coğalmıştı bu haberler. Büyük konustugum için Allah İn işi ya erkek dedikleri bebek kız doğdu. Dıştan bakınca Bi görsen erkek gibi yürüyüşü bile. Şimdi 7 yasında. 3.ye hamileyim. Bu da erkek dediler ama eski düşüncem kalmadı. Allah bizim gibilere veriyor cünkü biz her konuda imtina ediyoruz. Bakamayana vermesin rabbim. Çok korkunc bu olaylar. Allah çocuklarımızı korusun. Bir anlık bir hata bile evladın mahvolmasına sebeb verebilir. Allah düşmanıma bile vermesin.
0 oy
tarafından

Çay içiyorum ben :angel:

image

(3,102 puan) tarafından
Afiyet olsun canımm:)
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Pikniğe gidecez de kızımın uyanmasını bekliyorum
(3,102 puan) tarafından
Hasret kaldım kız bende pikniğe köy yerindeyiz ama gel gör ki piknik yüzü gördüğümüz yok
0 oy
(7,455 puan) tarafından

Kocişim yeni girdiği işyerinde yemeğini yer 11 de gelir bi pazarlar yemek yapıyom artık:D Kafam beynim kendime çalışıyor kuru yavan az öncede dolma koydum ocağa kısıkta pişiyor akşama midemde hepsi hihih. 

Afiyet olsun sanada. 

(3,102 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim:)) valla bende akşama ne yapsam diye düşünüyorum yemek yapsam hep kaliyo ya kızımla ben varız zaten kaynanamgil aşağıda yer eşimde gurbetcilik oynuyo
0 oy
(2,246 puan) tarafından

Millet denize girmiş biz çerez aldık izliyoruz :D

image

(3,102 puan) tarafından
Asafgagsgs izleme taraftarıyım diyorsunuz:D
(2,246 puan) tarafından
Bebem 3 aylık belki kaynanamda durmaz emmek ister diye girmedim emzik emmiyo beni kullanıyo da :D
(3,102 puan) tarafından
Adafgshshd kız o bu değilde emzige alıştır bari göğüslerin yara olur yoksa
(2,246 puan) tarafından
Ah keşke emse ama yok
0 oy
tarafından
Hastaydım yeni yeni iyilesiyorum hastalığım suresince 4 kilo vermişti dolayısıyla halsizim baya. Bebisi sallıyorum uyusa da bende uyusam diyorum daha yemek yok, ev dağınık:(
(3,102 puan) tarafından
Bırak canım işi gücü sağlığından önemli değil bu arada gripmi ya neden öyle kilo vermene falan sebep oldu
tarafından
Istahim hic yoktu 4 gün boyunca, zorla 2 3 lokma yiyordum. Ateşim vardı, ayağa kalkacak halim yoktu, başım agriyodu o halimle bebeğe bakıyordum bide bebeğim pek uyuyan  bi bebek değil. Haliyle verdim de verdim kiloları
(3,102 puan) tarafından
Çocukla çok zor oluyor canım bende fazla olmadı daha iyileseli ama evde anne hasta oldumu o ev evlikten cikiyor
tarafından
Normalde de bizimkinin uykusu aşırı haf8f ya. Eşim akşam eve geliyor öyle bulaşık da yapıyorum. Terlik sesine bile uyaniyor
0 oy
(51 puan) tarafından

Görümcenin ayakları sakatmı kendisi sallasın hamile kadına çocuk mu sallatılır :ermm: 

Ben oğluşumu uyuttum hava çok sıcak mayıştım uzanıyorum

(3,102 puan) tarafından
Ekmek yapıyordu canım uykusu yok çocuğun sırf başından savmak için yolladı işte salla diye
(51 puan) tarafından
Sinir oluyorum öyle annelere
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Duş aldim kucuk oglani uyuttum cocuklara yogurt corbasi edicem. Uff cok sicak + birde hamileyim simdi çatliyacam orta yerimden :D yatsam uyuyamiyorumda sicakdan.
(1,334 puan) tarafından
Ekmek olarakda komec yapariz birde serme (bazlama) yapariz canm
(3,102 puan) tarafından
Bizim burdada bazlama yapıp buzluğa koyarlar canım kaynanamgilde şepe diyor bazlamaya
(1,334 puan) tarafından
Her yörede farki bi ismi var burda da serme derler
0 oy
(818 puan) tarafından

Anlık bu 

imageizliyemedigim cukurovanin tekrarini izliyorum 

(3,102 puan) tarafından
Eski sezonları güzeldi canim ya ben bu sezonunda hiç izlemedim
(818 puan) tarafından
Bende yilmazfan sonra pek izlemedim oyle ara ara izliyorum bu da sezon finali diye merak ettim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 294 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 834 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
+4 oy
19 cevap 737 göst.
0 oy
8 cevap 369 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aylinercaneymen (740 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,894 soru

24,104,556 cevap

332,617 kullanıcı

...