0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından

image

kizlar kizimin dogum gununde dagitmalik olarak boyle bisey ayapsam icine baska ne koyabilirim ben suan evde olan mazemelerden gostermek amacli uaptim icindekini renklilerinden alicam   ve ustunede etiket bastircam 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,841 puan) tarafından
Bence böyle birşey için uğraşma açıkçası emeğine yazık herkes alıp saklamaz onun yerine kızına doğum günü hediyesi güzel birşey al yada kendinize hatıra birşey yap bence 
(6,679 puan) tarafından
Aynen katiliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence güzel değil canım daha kullanışlı birşey al.derim
0 oy
tarafından
İçerisine ufak deniz taşları doldurabilirsin ama şişe çok büyük ufak şişe olsa çok güzel olur Deniz taşı ile beraber ya da ufak renkli oyuncaklar oluyor ufak ufak onlardan da düşünebilirsin

Ya da küçük kartpostallar oluyor özel olarak kendin yaptırabilirsin A4 kağıdına kızının fotoğraflarını çıkartıp içine kızının fotoğraflarını da koyabilirsin

Ama bu kadar emek edip uğraşacaksın saklayan var saklamayan var �stersen hazır yaptır magnet
0 oy
(3,834 puan) tarafından
çikolata koyuyorlar hani böyle çakıl gibi. belki o olur. ben sogum için sadece şerbet koymuştum lokum var mıydı hatırlamıyorum bile. ama özenmişsin ben fikrini beğendim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 238 göst.
24 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
10 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zisan (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,150 soru

24,179,050 cevap

336,245 kullanıcı

...