0 oy
500 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,107 puan) tarafından

Kızlar kızım 1 yaşında iştahlı maşallah iri bir bebek. Sabah kahvaltısı genellikle bu şekilde oluyor çok mu yediriyorum acaba. Milletin lafından bıktım artık şişman,çok yediriyorsun..... Ya tam gelişim çagında ki bebeğe nasıl yemek vermem nasıl kısarım  

image

23 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yumurtanın içindekiler sucuk sanırım onu verme sade yumurta ver canim zararlı çünkü tabağı gayet ideal
tarafından
Valla 2 buçuk yaşında oğlum salam sucuk tadını dahi bilmez ve aşırı sucuk atmış içine hiç gerek yok çünkü zararı çok
(3,834 puan) tarafından
benim kızımda 21 aylik. bende vermiyorum. o varken sofrada yemeyiz bile görmesin diye. yesekte bu büyükler için deyince bırakıyor istemiyor ikinciye. sadece nugget denedik yer mi diye yemedi. evde yapabileceğimiz bi o vardı bizim.
tarafından
En güzeli canim çünkü faydasindan çok zararı var
(1,107 puan) tarafından
Pastırmalı yumurta canım yediği. Dr u pastırmaya bişey demedi pişirerek verebilirsin dedi
tarafından
Pastirmada sarkuter ürünü canım bunlar çok tartışılır urunelr kıymalı yumurta yap en iyisi bu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Az bile canım yaa
(1,107 puan) tarafından
Ya bilmiyorum zaten 4300 doğdu 53cm Di.. Şuan 12 aylık ve 12 kg 80cm sizin bebeklerini nasıl? Millet alışmış yemeyen cılız bebeklere benim moralimi bozuyorlar  abur cubur vermiyorum pek en fazla bir iki kraker gun içinde ekmek de vermiyorum hiç
tarafından
Benim kızımda çok iştahlı değil yani değişiyo zaman zaman iştahı boşver benim kızada zayıf diyolar takmıyorum iyi olsun yeter sen yedir ne kadar yemek istiyorsa zaten yürümeye başlamışsa hepsini eritir
0 oy
tarafından
Yani doktoru bi sıkıntı görmüyo çok aşırıya kaçmamak kaydıyla verebilirsin. Afiyet olsun kuzuya
0 oy
tarafından
Kız yiyosa ver gitsin.

Bnm oğlum 27 aylık o tabaktaki sadece salatalıkları yer.

Ama abur cubur yiyo :/
0 oy
(818 puan) tarafından
Anne sutu veya mama da aliyosa gayet yeter canm takma insanlari zayif olsa cok zayif olmasa cok sisman amaaaan bosver keyfine bak
0 oy
tarafından
Az ya da çok yedirmenden ziyade sağlıklı yedirmen daha önemli bence yumurta sade versen daha iyi olur bı de çok fazla değil yedirdiklerin
(1,107 puan) tarafından
Ekmek abur cubur vermiyorum teyzesi. Sabah 5 ölçek mama.,kahvaltı böyle, arada 2 kuru kayısı., öğlen 1 kase çorba, Arada varsa meyve, ikindi 4 ölçek mama., akşam yemekte ne varsa ondan yer, gece yatarken 4 ölçek mama... Nasıl sence
tarafından
Güzel masallah
0 oy
tarafından
Sismanlik zayıflık genetik
0 oy
(11,319 puan) tarafından
Zayıf olsa yemek mi vermiyom derler kilolu olsa verme derler milletin ağzı torba değil ki buzesin.... Yiyosa ver aç mı birakican çocuğu keşke benim oğlum da yese bu kadar
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Gayet iyi canım yürümeye başlasın kilodan eser kalmicak
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Bu tabağı yiyorsa maşallah sübhanallah aşağıda yorumda okudum kilosu çok değil zaten bebeğinin. Benim kızım 1 yaşındayken 12.1 kg 83.5 cmdi ama asla yiyen bir bebek olmadı varsa yoksa anne sütü 
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Çok normal çok değil milletin lafına takma kafayı
0 oy
(54,107 puan) tarafından
hepsini yiyor mu 
(1,107 puan) tarafından
Evet yiyor genellikle
(54,107 puan) tarafından
deme kimseye nazar olur canim
0 oy
tarafından
Hep iri miydi. Yoksa ek gıdadan sonra mı öyle oldu
(1,107 puan) tarafından
Hep iri bebekti 4300 doğdu zaten boyunda uzundu
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Milletin lafi degil doktorunun lafi onemli boyuna ve ayina gore kilosu fazlaysa obeziteye dogru gider.Bu ogun normal ama gun icinde kac ogun veriyorsun ya da ne kadar mama,anne sutu aliyor bunlar da onemli Tek ogunle az ya da cok iyi denilemez
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Bende bu kadar yediriyorum millet herşeyi abartmayı çok seviyor
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Anne veya baba kiloluysa bebekte genetiği bağlı olarak kilolu olabiliyor. Tabağındakiler çok değil ideal maşallah sen başkalarına bakma yedirsen dert yedirmesen dert 
0 oy
(15,136 puan) tarafından
Yumurtanın içindekini vermeye devam ettikçe kılo problemi olur çünkü Çin tuzu işlenmiş gıda. Kıyma kullan onun yerine ya da peynirli yap
(1,107 puan) tarafından
Ev yapımı pastırma canım... Dr pişirerek arada verebilirsin dedi. Vermesem mi ki
(15,136 puan) tarafından
Ev yapımı ise sorun olmaz canım ben sucum salam vs sandım ver gitsin. Kılo olayı genetik benim kız da bu kadar yer yani ama 9.300 gr 16 aylık ufak bir bebek ufak da doğdu. Takma o kadar. Atar kılosunu sağlıklı olsun da
0 oy
tarafından
Az bile bu canım yaa 

Ama sucuk verme inan zararlı 
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Cnm bunları kendisi mi yiyor senmi veriyorsun,? Eziyor musun bide
(1,107 puan) tarafından
Yok önüne koyuyorum kendisi yiyor.  Hepsi tabağına koyduğum şekilde eline alıp yiyor. Zeytinin çekirdeğini çıkarıyorum. Aslında kendide cıkarıyorda ben yine de riske atmıyorum
(6,848 puan) tarafından
Maşallah cnm dişleri varmı?
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Tabağı gayet ii kuzum fazla da yok eksik de fakat sucuklu yumurta yerine sadce yumurta haşla çok daha sağlıklı ve bir bardak süt eğer içiyorsa 
(1,107 puan) tarafından
Süt içmiyor portakal suyu sıkıyorum. Vişne suyu kaynatıyorum pekmezle
(2,252 puan) tarafından
Onlarda gayet sağlıklı canim afıyet bal şeker olsun ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,931 soru

24,131,844 cevap

334,074 kullanıcı

...