0 oy
2,143 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 yaşındaki kızım çok seviyor diye nerdeyse hergün mısır patlatıyorum, en son iki gün önce mısırı yerken birden öksürmeye başladı. Genelde olan bir şey diye su verdim, çok telaşlanmadım ama iki gündür öksürüyor arkadaşlar şimdi uyuyor ve hırıltılı sesler çıkıyor. Mısır yerken olduğuna şahit olmasam üşüttüğünü düşüneceğim ama mısır yerken başladı. Çok korkuyorum bu kadar uzun sürmesi normal mi sizce? 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım yanlış anlama ama lütfen  daha çok küçük verme bence allah korusun ama esimin kuzeninin çocuğu mısır yerken nefes borusuna kaçtı öldü 4 yaşındaydı rabbim korusun boşver verme biz bile yerken bazen çok takiliyor saatlerce oksuruyorum
-Reklam-
0 oy
(369 puan) tarafından
Canım mısır verme daha çok küçük bizim bile bogazimiza takılıyor için rahat etsin bir doktora götürün 
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Direk doktora götür direk. Hiç bekleme.. Bunu daha önce de duydum. Akciğere gitmeden doktora götür. 
0 oy
tarafından
Bence doktora gotur bi cunku nefes borusuna filan kaçmış olabilir ilerde sikinti olur
0 oy
tarafından
Blendırda çek toz haline getir iyice öyle ver :D ben yiğenime öyle veriyorum kabuğu mısrın benim boğazımı dahi yara yapıyor ufacık çocuğa niye yapmasın kuzu 
tarafından
Boğazına takılmış olabilir doktora göster annemin takıldı bir ay oksurdu ya bide hergun vermen iyi değil bence
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Ben bile yemeye korkuyorum Cnm onun içinde sarı olan yeri benm bogazima dilimin son kısmına yapıştı kaç kez hemde yemeye korkarım çokta severim bence doktora götür baksınlar yapistiysa rahatsız olur
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Mısırı ben zor yiyorum boğazıma takılıyo 3 yaşındaki cocuk için çok tehlikeli. Bğyük ihtimal boğazını tahriş etti bence artık yedirme
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Canım mutlaka doktora git 
0 oy
tarafından
Burda birinin  bebegininde cigerine badem kacti oda aynısini diyordu hirilti vardi ameliyat oldu  diye gotur mutlaka hastaneye cigerine  saplanmis olabilir verme mısır  bidaha bizim bile bogazimiza takılıyor 
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Bak ben onu veremiyor herşeyi yediririm nirmalda mısır biraz riskli boğaza felan yapiyo kalabiliyo verme bence bı doktora gotur
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Mısır verilmez çocuklara güvenli değil

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 246 göst.
0 oy
4 cevap 298 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,086 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu