0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (196 puan) tarafından
Kizlar sık  sık idrar enfeksiyonu oluyorum kn görüyorum yanma falan  acile gittim yuksek dedi dahiliyeye randevu aldim ama bobreklerim cok ağrıyor üşütmusum sanirim olan varmi aranizda ne iyi gelir spralden de olabilir mi acaba spralden önce de olmuştumbu arada 

2 Cevaplar

0 oy
(620 puan) tarafından
Canim dahiliyeye degilde urolijiye sıra almani öneririm. Ben böbrek hastasıydim sürekli bende de olurdu. Kist varmış meğersem o yüzden sürekli ilac kullandim. Surekli acillik olurdum. Mr cekildiginde ortaya çıkmıştı.

Insallah basit biseydir. 

Gecmis olsun
(196 puan) tarafından
Sağol canim acildeki doktor ya urolojiye al dedi ya da dahiliyeye o yuzden dahiliyeye aldim canim
(620 puan) tarafından
Bence onu iptal et urolojiye al sonuçta o alanın uzmanı üroloji. Ben kendi tecrübemden biliyorum. Bide iliskidn once duş alıyorsunuz demi. Onun da cok etkisi oluyor
(196 puan) tarafından
Once mi hayir almiyorum ama sonra direk gider yikarim kendimi yikanmak en iyisi tabi ama cocuklarla zor :) bu arada iptal edebilirsem edecem bakacam sagol bu arada
-Reklam-
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Benim böbreğimde taş var canım onun için çok sık oluyo bende de ve idrarda kan görüyorsan kum süzüyo olabilirsin dahiliye değil ürolojiye gitmen gerekir
(196 puan) tarafından
Iptal mi ediyim acaba ama acildeki doktor dahiliyede demişti daha once urolojiye gittim sicak tut kendini dedi
(1,453 puan) tarafından
Eğer böbrekle alakalıysa dahiliye zaten seni ürolojiye gönderir canım eğer başka bi durum varsa bazen kadın hastalıklarıyla alakalı oluyo o zaman da kadın doğuma gönderir. Sen en iyisi ürolojiye git o bütün tahlillerinş yaptırır ona göre hareket edersin
(196 puan) tarafından
Ya öyle  de benim başka sorunlarimda var halsizlik kan degerlerim düşük o yüzden  dahiliye ye gidip kontrol ettirmek istiyorum
(1,453 puan) tarafından
Tabi o zaman dahiliyeye gitmen gerekir ben onları bilmediğim için öyle dedim canım
Çok geçmiş olsun ayağını sıcak tut içebiliyorsan emzirme ya da hamilelik yoksa papatya çayı iç iyi gelir
(196 puan) tarafından
aynen aslında  hastaliklarim çok ta idare ediyorum bel agrım var nefes  darlığı var enfeksiyon var kan degerlerim düşük tansiyonum var var da var bu arada 25 yaşındayım:)
(1,453 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım :) git bi baktır kendine yaşın daha küçük mesela böbreğinde taş varsa bel ağrısı sırt ağrısı enfeksiyon yapar tomografi çektir ultrasonla gözükmüyo bazen bir de yeni doğum yaptıysan ve emziryosan kan değerlerin düşük olabiliyo

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 150 göst.
4 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 162 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
24 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcnm (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 224 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Busraknc58 (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,769 soru

24,115,636 cevap

333,217 kullanıcı

...