Kızlar benim Doğumum mart 1 gözüküyor kayınvalidemler karadenizli haziran temmuz gibi karadenize gideriz diyorlar beni de götürmek istiyorlar düğünümüze gelemeyen aileler için tanışma manasında bebeğim 4 5 aylık olucak ben gitmek istemiyorum yollarda çocuk rezil olucak hasta olur diye korkuyorum eşime ben gitmicem bu sene diğer sene giderim dedim neden dedi dedim çocuk küçük olucak hasta olur yolda dedim yasını alınca giderim dedim cevap vermedi kaynanamda birşey olmaz ws ws diyor sonuçta temiz hava var oralarda ne desem kaynanama bilemedim gitmek istemiyorum bu sene
Mis gibi Karadenizimize neden gelmiyorsun canım :) işin şakası bu tabi. Nasıl rahat edeceksen öyle yap. Ama 4 aylık bebeklerle tatil köyüne gidenler var. Ben hepsine maşallah çekiyorum. Kendim yapabilir miyim bilemiyorum ama
canim yolculuktan korkma ne kadar sakınırsan o kadar hasta olur. alıştır şimdiden. Benim oglum doğduğundan beri her ay yolculuk yapıyoruz annemleri görmeye gidiyorum rahat geçiyor sukur. he tabi gezmek istemiyor da çocuğu bahane ediyorsan bilemem
Canm bence git sakinilan goze cop batar derler ne kdr sakinirsin o kdr hasta olur karadeniz muhtesem bi yer bn olsam kacirmazdm :-) cocuk 1 aylikken bile tatile gidenler var
Ben de 4 aylık olunca Mersine götüreceğim bebeği Elazığdan. Nem korkutuyor gece klima olmadan uyuyamıyorduk bebekle hiç açamam klima, kapı ama mecbur yani aksi halde dedesi babaannesi çok ayrı kalmış olur eşimin ailesi orda. Kaldı ki eşim de uzak kalmış olur ailesinden bi yaz tatilimiz var gidecek. Sonra da diyorum ki bebeği yola da, dışarıya da alıştırmak mı lazım acaba her zaman muntazam şartlara alışırsa hassas olur
Canim bebegin kucak bebegiykel al git valla cok pismanim keske diyorum hic bubuyumeseydi buyuyunce yolculuk daha zor oluyo biz otokoltuguna bi koyardik araba hareket eder etmez uyurdu bebekken 5 ayliktan9 ayliga kadar araba dururdu uyanirdi...ama buyudu hareketlendi falan daha ne oto koltugu ne kucak arabada tepinerek gittik hep zor oluyo sıkıliyo agkiyo keske dedim kucukken cok gezseynisim
Bence git haziran sıcak aylar canım teniz havasida var uçakla gidin sizde ben olsam giderdim valla :)
Ben olsam bende gitmezdim. Bebek daha 4 aylik olucak sen bile o surece alisamiycaksn belki uyku duzeni olmycak belki kolik bi bebek olucak. Gittiginden de bisey anlamiycaksn gezdigindende. Bebek yasina gitdikten snra daha mantkli. O kadar muhim akrabalarsa six nasil ki gidiceksnz onlarda gelebilir
Özel arabaysa sıkıntı olacağını sanmıyorum ben kizim 2.5 aylikken memleketime gitmisim annemgile gayet rahatti gerci 3 4 saatlik mesafeydi ama olsun temiz hava iyi gelebilir aslinda ama çarpabilir ayni zamanda o bakımdan hasta olabilir tabi ama önlemini alırsan pek sanmıyorum bisey olacagini hayirlisi olsun bende cok gormek isterdim karadenizi :)
eşinde gitmiyormus. cocuk kendini toparlayinca birlikte gidelim de simdi daha kucuk yolda rezil oluyor insan helede otobuste ne emzirebiliyon ne alt degistirebiliyin bn surekli gittigim icin biliyorum cocuk bide arabayi sevmezse vay haline bi aglama krizi tutuyor susturabilene ask olsun. millet rahatsz oluyor elin ayagina dolaniyor vs. en iyisi cocuk kndini toparlayip etrafindakiler farkina varinca gitmek
Canm eger baska bi sorunun yoksa oralarin havasi cok güzel bence pisman olmazsin yolda dikkat et sadece
Gitmek istemeseniz ayrı konu ama bebeği bahane edip girmiyorsanız şahsi fikrim yanlış olur Çünkü bebeği her türlü şartlara alıştırmak lazim benim görüşüm ne kadar sakınırsanız o başınıza gelebilir.ben şubat sonu doğum yapacağım.temmuz ayında 5 aylık olacak araba ile Almanyadan kayseri ye gideceğiz.bebegin alışması lazim çünkü.her türlü şartlar içinde bizimle yaşayacak.
Benim bebeğimde 4 aylık olduğunda 10 saatlik yol gitcrm kendi memleketime arkadasımın düğünü için ama karadenizle bir değil tabiki orası yaz kış soğuk olıyomuş ya dediğin gbi bebeğin hasta olabilir sen annesisin bebeğin içn en iyisini sen bilirsin kararını sne ver eşinin vrya kaynananın lafıyla hareket edip.pişman olma :)
1,488,264 soru
24,327,593 cevap
345,558 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın